Рибний пиріг на швидку руку
Якщо ви любите рибу, то вам, безсумнівно, припадуть до вподоби рецепти приготування рибного пирога. Крім того запропоновані варіанти випічки готуються на швидку руку, що значно підвищує їх рейтинг серед зайнятих домогосподарок.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно пшеничне – 170 г;
велике яйце куряче – 1 шт.;
кефір середньої жирності – 245 мл;
сода харчова – 10 г;
кухонна сіль – 10 г;
Для начинки:
рибні консерви – 1 стандартна банку;
великі відварені курячі яйця – 2 шт.;
стебла зеленої цибулі – 2 шт.;
зелень свіжа кропу і петрушки – по 1/2 пучка;
сіль поварена;
свіжозмелену чорний перець.
Приготування
Для тіста змішуємо кефір з збитим з дрібкою солі яйцем і содою, а потім просіваємо в суміш борошно і розбиваємо масу віночком або міксером до однорідної текстури тіста без змісту борошняних грудок.
Для начинки рибні консерви розтираємо виделкою, змішуємо з відвареними, а потім очищеними і нарізаними яйцями і нарубаним зеленою цибулею і свіжою зеленню, і заправляємо за смаком кухонної сіллю і чорним свежесмолотым перчиком.
Половину приготованого тесту виливаємо в промаслений роз'ємну форму, зверху розподіляємо, трохи не доходячи до країв, начинку і заливаємо все другою частиною тесту.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно пшеничне – 340 г;
великі курячі яйця – 2 шт.;
сметана з високим відсотком жирності – 170 г;
майонез класичний – 170 г;
сода харчова, погашена оцтом – 10 г;
кухонна сіль – за смаком;
Для начинки:
рибні консерви – 1 стандартна банку;
рис відварений – 1 склянка;
великі курячі яйця – 2-3 шт.;
кухонна сіль – за смаком;
свіжозмелену чорний перець – за смаком.
Приготування
Приступаючи до приготування пирога, для початку підготуємо всі компоненти начинки. Відварюємо до м'якості рис і даємо охолонути. Варимо також круто яйця, а потім очищаємо їх і нарізаємо дрібно. Розминаємо виделкою рибу разом з розсолом, а потім змішуємо з рисом, яйцями і приправляємо за смаком сіллю і меленим чорним перцем.
Приготування тіста для пирога починаємо з збивання яєць, змішавши їх з сіллю і обробивши міксером або віночком до пишної піни. На наступному етапі додаємо сметану і майонез, вводимо погашену оцтом соду, перемішуємо і всипаємо просіяне через ситечко борошно. Спочатку додаємо один стакан, розмішуємо, а потім, додаючи її невеликими порціями, домагаємося однорідної консистенції і густоти тіста, як на оладки.
Ємність мультиустройства промасливаем ретельно і виливаємо на дно половину порції приготованого тесту. Тепер викладаємо начинку, відступивши трохи від країв, і заливаємо все зверху другою порцією тесту. Включаємо прилад в режимі «Випічка» і встановлюємо таймер на одну годину.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно пшеничне – 340 г;
масло вершкове селянське – 180 г;
сметана з високим відсотком жирності – 130 г;
розпушувач – 20 г;
кухонна сіль – за смаком;
Для начинки:
консервована горбуша – 2 стандартних банки;
стебла зеленого лука – 3-4 шт.;
зелень свіжа кропу – 2-3 гілочки;
зелень свіжа петрушки – 2 гілочки;
великі курячі яйця – 2-3 шт.;
сметана з високим відсотком жирності – 240 г;
борошно пшеничне – 55 г;
кухонна сіль – за смаком.
Приготування
З'єднуємо в плошці компоненти для тіста кімнатної температури зі списку інгредієнтів і швидко виробляємо заміс. Розподіляємо його в промасленим формі, виклавши також бортики, і приступаємо до приготування начинки. Консервовану горбушу без розсолу розминаємо виделкою, змішуємо з нашаткованої зеленню укропчика і петрушки і зеленою цибулькою. Яйця збиваємо з дрібкою солі, а потім додаємо борошно і сметану і ще раз збиваємо до однорідності суміші.
Викладаємо рибу з зеленню у форму на тісто, рівномірно розподіляючи, і заливаємо все яєчно-сметанною сумішшю. Для випікання такого пирога необхідно розмістити його у вже прогрітій до 180 градусів духовці і витримати протягом сорока хвилин.
Пиріг з рибних консервів на швидку руку на кефірі
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Для тіста змішуємо кефір з збитим з дрібкою солі яйцем і содою, а потім просіваємо в суміш борошно і розбиваємо масу віночком або міксером до однорідної текстури тіста без змісту борошняних грудок.
Для начинки рибні консерви розтираємо виделкою, змішуємо з відвареними, а потім очищеними і нарізаними яйцями і нарубаним зеленою цибулею і свіжою зеленню, і заправляємо за смаком кухонної сіллю і чорним свежесмолотым перчиком.
Половину приготованого тесту виливаємо в промаслений роз'ємну форму, зверху розподіляємо, трохи не доходячи до країв, начинку і заливаємо все другою частиною тесту.
Рибний пиріг на майонезі з рисом на швидку руку в мультиварці
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Приступаючи до приготування пирога, для початку підготуємо всі компоненти начинки. Відварюємо до м'якості рис і даємо охолонути. Варимо також круто яйця, а потім очищаємо їх і нарізаємо дрібно. Розминаємо виделкою рибу разом з розсолом, а потім змішуємо з рисом, яйцями і приправляємо за смаком сіллю і меленим чорним перцем.
Приготування тіста для пирога починаємо з збивання яєць, змішавши їх з сіллю і обробивши міксером або віночком до пишної піни. На наступному етапі додаємо сметану і майонез, вводимо погашену оцтом соду, перемішуємо і всипаємо просіяне через ситечко борошно. Спочатку додаємо один стакан, розмішуємо, а потім, додаючи її невеликими порціями, домагаємося однорідної консистенції і густоти тіста, як на оладки.
Ємність мультиустройства промасливаем ретельно і виливаємо на дно половину порції приготованого тесту. Тепер викладаємо начинку, відступивши трохи від країв, і заливаємо все зверху другою порцією тесту. Включаємо прилад в режимі «Випічка» і встановлюємо таймер на одну годину.
Смачний рибний пиріг на швидку руку з консервованої горбуші
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
З'єднуємо в плошці компоненти для тіста кімнатної температури зі списку інгредієнтів і швидко виробляємо заміс. Розподіляємо його в промасленим формі, виклавши також бортики, і приступаємо до приготування начинки. Консервовану горбушу без розсолу розминаємо виделкою, змішуємо з нашаткованої зеленню укропчика і петрушки і зеленою цибулькою. Яйця збиваємо з дрібкою солі, а потім додаємо борошно і сметану і ще раз збиваємо до однорідності суміші.
Викладаємо рибу з зеленню у форму на тісто, рівномірно розподіляючи, і заливаємо все яєчно-сметанною сумішшю. Для випікання такого пирога необхідно розмістити його у вже прогрітій до 180 градусів духовці і витримати протягом сорока хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рибний пиріг рецепт
Рибні пироги вельми популярні й улюблені багатьма з-за своєї доступності і простоті приготування. Далі запропонуємо два абсолютно різних варіанти
Тісто для заливного пирога
У багатьох будинках готують всілякі пироги з абсолютно простим рецептами. Додамо у вашу скарбничку ще кілька оригінальних і неймовірно легких
Заливний пиріг з рибними консервами
Смачний, ситний і неймовірно ароматним виходить заливний пиріг з наповненням з рибної консерви. Пропонуємо два чудових варіанти цієї несолодкої
Рибний пиріг на кефірі
Про користь риби для нашого харчування говорять багато лікарі і дієтологи. Щоб урізноманітнити ваше меню пропонуємо кілька цікавих рецептів рибного
Капустяний пиріг на швидку руку
Іноді наше бажання спекти пиріг зникає при думці,що доведеться довго возитися з приготуванням. З нашими рецептами приготувати капустяний пиріг на