Соковита і м'яка яловичина в духовці

Як приготувати соковиту і м'яку яловичину в духовці у фользі?
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування
Для приготування соковитою і м'якою яловичини в духовці її необхідно попередньо замаринувати, що дозволить не тільки надати їй соковитості, але і зробить смак м'яса пікантним і чарівним. Для цього змішуємо в мисці всі інгредієнти для маринаду зі списку інгредієнтів і ретельно розмішуємо. Натираємо грунтовно попередньо вимитий і обсушенный м'ясної кусень отриманої пряною сумішшю і залишаємо при кімнатних умовах на три години, а потім прибираємо в холодильник ще на три-п'ять годин.
Перед запіканням необхідно, щоб температура м'яса стала знову на рівні кімнатної, тому дістанемо ємність з яловичиною в маринаді з холодильника за кілька годин. Тепер маємо м'ясо на відрозі фольги, запечатуємо ретельно і розміщуємо на деку, визначеному на середній полиці прогрітій духовці. Спочатку, протягом перших п'ятнадцяти хвилин, її температура повинна бути максимальною. Потім знижуємо її до рівня 190 градусів і готуємо яловичину у фользі протягом ще півтора годин. Готового м'ясного ломтю даємо трохи або за бажанням повністю охолонути і можемо подавати до столу, нарізавши на шматки.
Як зробити м'яку яловичину в духовці в рукаві?
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування
Як і в попередньому рецепті промитий і обсушенный м'ясної кусень спочатку замаринуем. В даному випадку набір компонентів для маринаду зовсім інший, а основою його є соєвий соус і часник. Для його приготування очищені часникові зубці пропускаємо через прес або перетираємо на маленькій тертці, змішуємо з соєвим соусом і додаємо сушений базилік, мелений коріандр і кидаємо по щіпці меленого чорного і червоного перчика.

Натираємо отриманою сумішшю підготовлений м'ясної шматок, поміщаємо в скляну або емальовану ємність і розташовуємо в прохолодному місці на десять-дванадцять годин, кожні дві години перевертаючи.
Промаринованное м'ясо в даному випадку ми будемо запікати для збереження соковитості і м'якості в рукаві. Для цього поміщаємо в нього промаринований кусень яловичини, запечатуємо з двох сторін і поміщаємо в прогріту духовку до максимуму. Через п'ятнадцять хвилин знижуємо температуру до 190 градусів і готуємо м'ясо ще півтори години. За бажанням його можна зарумянить, розрізавши рукав зверху за п'ятнадцять хвилин до завершення процесу запікання.
Рекомендуємо добрі рецепти

Картопля, запечена в рукаві
Приготувати чудове блюдо, не забруднивши півкухні - це не фантастика. Скориставшись спеціальним рукавом для запікання можна приготувати чудовий

Качка, запечена в рукаві
Якщо у вас виникли сумніви, як цікаво приготувати качку, щоб страва вийшла м'яким, ніжним і смачним - безпрограшним варіантом стане запікання птиці в

Що можна приготувати з яловичини?
Ця стаття присвячена чудовим рецептами чудових страв на основі яловичини. Пропонуємо приготувати смачний соковитий стейк, ароматнейшие котлетки і

Як смачно приготувати яловичину в духовці?
З яловичини можна приготувати безліч різноманітних страв, однак якщо ви - новачок у кулінарії, то рекомендуємо почати з запікання цього м'яса в

Як замаринувати качку для запікання в духовці?
Секрет чудово приготовленої качки - це маринад, рецепти якого детально описані далі. Розповімо, як ефективно підготувати цю птицю для запікання в

Яловичина у фользі в духовці
Для початківців кулінарів у цій статті запропоновані рецепти, які допоможуть впоратися з жорсткістю яловичини, не докладаючи зусиль і без особливих