Як приготувати антрекот з яловичини?
Сьогодні ми розповімо вам, як смачно приготувати популярне французьке блюдо – антрекот з яловичини в домашніх умовах. М'ясо чудово поєднується з будь-яким гарніром і виходить дивовижно ніжним і соковитим.
Інгредієнти:
яловичина (м'якоть)– 930 г;
вода – 960 мл;
лимон – 35 г;
цукор – 95 г;
спеції ;
масло рослинне – 45 мл
Приготування
Отже, перед тим, як приготувати антрекот, беремо шматок яловичини і нарізаємо тонкими пластинами, товщиною близько 2 см Після цього накриваємо скибочки плівкою і злегка відбиваємо з обох сторін. У мисочку видавлюємо лимонний сік, вливаємо воду, додаємо сіль і цукор. Перемішуємо до повного розчинення інгредієнтів і викладаємо в маринад шматки антрекота. Залишаємо їх на 2 години, а потім натираємо кожен шматочок чорним меленим перцем і обсмажуємо в масло на розігрітій сковороді з усіх боків.
Інгредієнти:
яловичина – 930 г;
спеції.
Для маринаду:
столовий оцет – 20 мл;
масло рослинне – 25 мл;
прянощі: мелений базилік і чебрець – пучку;
біле сухе вино – 150 мл;
олія оливкова – 25 мл.
Приготування
М'ясо промиваємо, нарізаємо тонкими пластинами і відбиваємо молоточком з усіх боків. Потім посипаємо спеціями і викладаємо яловичину в миску. Далі замішуємо маринад для антрекота з яловичини: у миску наливаємо оцет, рослинне масло і додаємо прянощі. Обмазуємо кожен м'ясної скибочку приготованою сумішшю і відправляємо в холодильник на 4 години. На дно аэрогриля наливаємо біле вино, промазуємо середню грати маслом і викладаємо на неї підготовлені антрекоти. Обсмажуємо м'ясо хвилин 30 при температурі 255 градусів.
Інгредієнти:
яловичина – 930 г;
спеції;
олія оливкова – 30 мл;
велика морська сіль – за смаком;
суха приправа для шашлику – за смаком.
Приготування
М'ясо нарізаємо тонкими скибочками, змащуємо оливковою маслом і посипаємо крупною морською сіллю і приправою для шашлику. Викладаємо антрекоти на промаслений деко і запікаємо в духовці при 190 градусах.
Інгредієнти:
яловичина – 560 г;
масло рослинне – 35 мл;
масло вершкове – 55 г;
спеції.
Приготування
М'ясо нарізаємо впоперек волокон невеликими скибочками і натираємо спеціями. Потім змащуємо шматочки рослинним маслом і залишаємо на 25 хвилин при кімнатній температурі. У каструлю мультиварки наливаємо трохи олії, розігріваємо його на режимі «Смаження» і викладаємо антрекот. Обсмажуємо шматочки по кілька хвилин з кожного боку до появи золотистої скоринки, а потім кладемо шматочок вершкового масла і вибираємо програму «Тушкування» на 7 хвилин.
Рецепт антрекота з яловичини на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Отже, перед тим, як приготувати антрекот, беремо шматок яловичини і нарізаємо тонкими пластинами, товщиною близько 2 см Після цього накриваємо скибочки плівкою і злегка відбиваємо з обох сторін. У мисочку видавлюємо лимонний сік, вливаємо воду, додаємо сіль і цукор. Перемішуємо до повного розчинення інгредієнтів і викладаємо в маринад шматки антрекота. Залишаємо їх на 2 години, а потім натираємо кожен шматочок чорним меленим перцем і обсмажуємо в масло на розігрітій сковороді з усіх боків.
Рецепт антрекота з яловичини в аерогрилі
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування
М'ясо промиваємо, нарізаємо тонкими пластинами і відбиваємо молоточком з усіх боків. Потім посипаємо спеціями і викладаємо яловичину в миску. Далі замішуємо маринад для антрекота з яловичини: у миску наливаємо оцет, рослинне масло і додаємо прянощі. Обмазуємо кожен м'ясної скибочку приготованою сумішшю і відправляємо в холодильник на 4 години. На дно аэрогриля наливаємо біле вино, промазуємо середню грати маслом і викладаємо на неї підготовлені антрекоти. Обсмажуємо м'ясо хвилин 30 при температурі 255 градусів.
Антрекот з яловичини в духовці
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо нарізаємо тонкими скибочками, змащуємо оливковою маслом і посипаємо крупною морською сіллю і приправою для шашлику. Викладаємо антрекоти на промаслений деко і запікаємо в духовці при 190 градусах.
Антрекот з яловичини в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо нарізаємо впоперек волокон невеликими скибочками і натираємо спеціями. Потім змащуємо шматочки рослинним маслом і залишаємо на 25 хвилин при кімнатній температурі. У каструлю мультиварки наливаємо трохи олії, розігріваємо його на режимі «Смаження» і викладаємо антрекот. Обсмажуємо шматочки по кілька хвилин з кожного боку до появи золотистої скоринки, а потім кладемо шматочок вершкового масла і вибираємо програму «Тушкування» на 7 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Антрекот в духовці
Ідеальним рішенням побалувати себе і своїх домашніх чудово смачним і неодмінно ситним блюдом стане чудовий, ароматний і соковитий антрекот, який
Як приготувати антрекот?
Приготуйте страву із запропонованих далі в статті - і ви поб'єте рідних неймовірним стравою ресторанного рівня. Пропонуємо відмінні і докладні
Антрекот з яловичини на сковороді – рецепт
У цій статті описані цікаві рецепти, які успішно різноманітять ваше повсякденне меню чудовим блюдом з яловичини, яке готувати не складно і не довго.
Антрекот з яловичини
Антрекот з яловичини - класичне французьке блюдо. Незважаючи на те, що його подають у найкращих ресторанах Парижа, приготувати антрекот зовсім не
Антрекот - рецепт
Любите м'ясо? Значить приготувати антрекоти вам буде тільки в радість. Та й чоловікові ваш витвір кулінарного мистецтва точно припаде до смаку. За
Антрекот з свинини в духовці
Любите смачне і соковите мяско? Тоді вам точно згодиться рецепт антрекотов з свинини, приготованих в духовці. По-перше, таке блюдо корисно, по-друге,