Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як приготувати антрекот з яловичини?

Як приготувати антрекот з яловичини?

10-04-2016, 21:25
250
Як приготувати антрекот з яловичини?
Сьогодні ми розповімо вам, як смачно приготувати популярне французьке блюдо – антрекот з яловичини в домашніх умовах. М'ясо чудово поєднується з будь-яким гарніром і виходить дивовижно ніжним і соковитим.

Рецепт антрекота з яловичини на сковороді


Інгредієнти:

  • яловичина (м'якоть)– 930 г;

  • вода – 960 мл;

  • лимон – 35 г;

  • цукор – 95 г;

  • спеції ;

  • масло рослинне – 45 мл


  • Приготування
    Отже, перед тим, як приготувати антрекот, беремо шматок яловичини і нарізаємо тонкими пластинами, товщиною близько 2 см Після цього накриваємо скибочки плівкою і злегка відбиваємо з обох сторін. У мисочку видавлюємо лимонний сік, вливаємо воду, додаємо сіль і цукор. Перемішуємо до повного розчинення інгредієнтів і викладаємо в маринад шматки антрекота. Залишаємо їх на 2 години, а потім натираємо кожен шматочок чорним меленим перцем і обсмажуємо в масло на розігрітій сковороді з усіх боків.

    Рецепт антрекота з яловичини в аерогрилі


    Інгредієнти:

  • яловичина – 930 г;

  • спеції.


  • Для маринаду:

  • столовий оцет – 20 мл;

  • масло рослинне – 25 мл;

  • прянощі: мелений базилік і чебрець – пучку;

  • біле сухе вино – 150 мл;

  • олія оливкова – 25 мл.


  • Приготування
    М'ясо промиваємо, нарізаємо тонкими пластинами і відбиваємо молоточком з усіх боків. Потім посипаємо спеціями і викладаємо яловичину в миску. Далі замішуємо маринад для антрекота з яловичини: у миску наливаємо оцет, рослинне масло і додаємо прянощі. Обмазуємо кожен м'ясної скибочку приготованою сумішшю і відправляємо в холодильник на 4 години. На дно аэрогриля наливаємо біле вино, промазуємо середню грати маслом і викладаємо на неї підготовлені антрекоти. Обсмажуємо м'ясо хвилин 30 при температурі 255 градусів.

    Антрекот з яловичини в духовці


    Інгредієнти:

  • яловичина – 930 г;

  • спеції;

  • олія оливкова – 30 мл;

  • велика морська сіль – за смаком;

  • суха приправа для шашлику – за смаком.


  • Приготування
    М'ясо нарізаємо тонкими скибочками, змащуємо оливковою маслом і посипаємо крупною морською сіллю і приправою для шашлику. Викладаємо антрекоти на промаслений деко і запікаємо в духовці при 190 градусах.

    Антрекот з яловичини в мультиварці


    Інгредієнти:

  • яловичина – 560 г;

  • масло рослинне – 35 мл;

  • масло вершкове – 55 г;
  • Як приготувати антрекот з яловичини?

  • спеції.


  • Приготування
    М'ясо нарізаємо впоперек волокон невеликими скибочками і натираємо спеціями. Потім змащуємо шматочки рослинним маслом і залишаємо на 25 хвилин при кімнатній температурі. У каструлю мультиварки наливаємо трохи олії, розігріваємо його на режимі «Смаження» і викладаємо антрекот. Обсмажуємо шматочки по кілька хвилин з кожного боку до появи золотистої скоринки, а потім кладемо шматочок вершкового масла і вибираємо програму «Тушкування» на 7 хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Антрекот в духовці
    Антрекот в духовці
    Ідеальним рішенням побалувати себе і своїх домашніх чудово смачним і неодмінно ситним блюдом стане чудовий, ароматний і соковитий антрекот, який
    Як приготувати антрекот?
    Як приготувати антрекот?
    Приготуйте страву із запропонованих далі в статті - і ви поб'єте рідних неймовірним стравою ресторанного рівня. Пропонуємо відмінні і докладні
    Антрекот з яловичини на сковороді – рецепт
    Антрекот з яловичини на сковороді – рецепт
    У цій статті описані цікаві рецепти, які успішно різноманітять ваше повсякденне меню чудовим блюдом з яловичини, яке готувати не складно і не довго.
    Антрекот з яловичини
    Антрекот з яловичини
    Антрекот з яловичини - класичне французьке блюдо. Незважаючи на те, що його подають у найкращих ресторанах Парижа, приготувати антрекот зовсім не
    Антрекот - рецепт
    Антрекот - рецепт
    Любите м'ясо? Значить приготувати антрекоти вам буде тільки в радість. Та й чоловікові ваш витвір кулінарного мистецтва точно припаде до смаку. За
    Антрекот з свинини в духовці
    Антрекот з свинини в духовці
    Любите смачне і соковите мяско? Тоді вам точно згодиться рецепт антрекотов з свинини, приготованих в духовці. По-перше, таке блюдо корисно, по-друге,