Кролик в духовці в рукаві

Рецепт кролика з картоплею в духовці в рукаві
Інгредієнти:
Приготування
Добре вимиваємо тушку молодого кролика і натираємо її у всіх доступних місцях солоним соєвим соусом. Для зручності запікання в рукаві тушку можна розділити на 2 або 3 частини. Очищену картоплю розрізаємо на 4-5 частин. Моркву нарізаємо тонкими кружальцями і разом з нарізаною цибулею таким же чином викладаємо в миску з картоплею. Додаємо до овочів щіпку солі і вручну перемішуємо їх. Перед приготуванням кролика в духовці, присипаємо його сумішшю перців по своєму смаку. Підготовлений рукав викладаємо на широкий лист, наповнюємо його половиною картоплі з овочами, після занурюємо в рукав кроля і закриваємо його залишилися картоплею. Виставляємо всі в прогрітий до 200 градусної температури духовку і запікаємо наше блюдо близько півтора годин.
Соковитий кролик в сметані, запечений в духовці в рукаві
Інгредієнти:
Приготування
Ретельно вимиваємо кролика і розбираємо його не сильно великими шматочками. У високу, велику миску

Рекомендуємо добрі рецепти

Як замаринувати кролика?
М'ясо кролика вважається дієтичним з-за невеликої кількості жиру, а тому є дуже корисним продуктом. Однак це властивість дуже впливає і на м'якість

Тушкований кролик в сметані в мультиварці
Кролятину досить складно приготувати м'якою, не маючи певних кулінарних навичок. Далі розповімо, як не докладаючи особливих зусиль приготувати це

Тушкований кролик з картоплею
Кролик - смачне дієтичне м'ясо, але в приготуванні воно вимагає особливого підходу. І сьогодні ми розповімо, як тушкувати кролика з картоплею, щоб

Кролик з картоплею
М'ясо кролика при правильному приготуванні виходить дуже соковитим і дуже смачним. І сьогодні ми детально розповімо, як зробити кролика з картоплею.

Кролик, тушкований у вершках
Кролик - це дієтичний і делікатесний продукт. Якщо вам набридли традиційні страви з м'яса, тоді пропонуємо вам приготувати кролика, тушкованого в

Кролик в аерогрилі
М'ясо кролика дуже корисно людям всіх віків. З цієї причини готують його досить часто. Урізноманітнити звичні страви хочеться завжди, тому ми