Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!

М'ясна піца

20-03-2016, 20:36
484
М'ясна піца
Піца – найшвидший спосіб нагодувати домочадців, якщо часу зовсім немає. Всього 20 хвилин і ситний вечеря готовий! Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати м'ясну піцу.

Рецепт м'ясної піци


Інгредієнти:
Для тіста:

  • вода – 235 мл;

  • олія оливкова – 45 мл;

  • сухі дріжджі – 10 г;

  • борошно – 360 г;

  • цукор – 5 г;

  • сіль – 5 р;

  • італійські сухі трави за смаком.


  • Для начинки:

  • яловичий фарш – 165 г;

  • цибулина – 55 г;

  • олія оливкова – 30 мл;

  • лук фіолетовий – 05 шт.;

  • зелений солодкий перець – 1 шт.;

  • свіжа петрушка;

  • помідори стиглі – 100 г;

  • фарш свинячий – 110 г;

  • томатний гострий соус – 45 мл;

  • часник – 3 зубчики;

  • сир моцарелла - 210 г;

  • свіжі печериці – 155 г;

  • свіжий кріп – за смаком.


  • Приготування
    Отже, спочатку давайте правильно замісимо тісто для м'ясної піци. Беремо широку миску і просіваємо в неї через дрібне сито гіркою борошно. Сухі дріжджі заливаємо теплою водою, додаємо сіль, цукровий пісок, додаємо трохи борошна, перемішуємо і залишаємо опару хвилин на 15. Потім поступово вводимо муку, вливаємо оливкове масло, додаємо сухі італійські трави і вимішуємо м'яке еластичне і приємне на дотик тісто.
    Далі переходимо до підготовки м'ясної начинки для піци. Для цього свинячий і яловичий фарш змішуємо в мисці, а потім викладаємо на розігріту сковороду і обсмажуємо з подрібненим луком і часником на оливковій маслечко. Через 10 хвилин додаємо гострий томатний соус, перемішуємо, прикриваємо кришкою і тушкуємо деякий час на слабкому вогні. Гриби обробляємо, обполіскуємо, рубаємо тонкими пластинами і пасеруємо на іншій сковороді в олії до золотистого кольору.
    Готове тісто тонко розкочуємо качалкою, акуратно розтягуємо руками, вирізаємо рівний коло і викладаємо на деко. Промазуємо поверхня м'ясних
    М'ясна піца
    гострим соусом і викладаємо помідори, нарізані кружечками. Далі розподіляємо солодкий зелений перець, нашатковану кільцями, засипаємо половиною тертого сиру. Фіолетовий цибулю чистимо, розрізаємо півкільцями і викладаємо наступним шаром. Потім додаємо обсмажені гриби і рясно посипаємо всю поверхню залишилися сиром. Відправляємо заготовку в попередньо розігріту духовку і засікаємо 10-15 хвилин, випікаючи при температурі 185 градусів. По закінченні часу, дістаємо піцу «М'ясний бенкет», даємо трохи охолонути, прикрашаємо рубаною зеленню свіжого кропу і подаємо до столу гостям, розрізаємо на порційні шматочки.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Піца асорті
    Піца асорті
    Піца асорті - це чудове рішення для начинки, якщо складно визначитися, що нового покласти на основу. Далі запропонуємо три таких оригінальних
    Піца без тіста
    Піца без тіста
    Пропонуємо поповнити ваші домашні рецепти цікавим екземпляром. Версія для лінивих господинь, які не проти смачно поїсти. За зовнішнім виглядом піцу
    Піца з сосисками
    Піца з сосисками
    Традиційна піца - італійська страва, абсолютно відрізняється від піци, приготованої в наших будинках. Зазвичай ми додаємо в таку піцу все, що
    Піца з морепродуктами
    Піца з морепродуктами
    Хоч піца - це італійське блюдо, але в нашій країні вона вже давно полюбилася багатьом. Її можна готувати з найрізноманітнішими начинками: з ковбасою,
    Піца на кефірі - рецепт
    Піца на кефірі - рецепт
    Хто з нас не знайомий з таким смачним блюдом, як піца. Варіантів її приготування існує безліч, напевно у кожної господині знайдеться свій особливий.
    Піца з грибами та ковбасою
    Піца з грибами та ковбасою
    Піца - популярна італійська їжа, яку обожнюють і дорослі, і діти. У її створенні використовують найрізноманітніші інгредієнти. Давайте розберемо