Вернуться назад Распечатать

М'ясна піца

М'ясна піца
Піца – найшвидший спосіб нагодувати домочадців, якщо часу зовсім немає. Всього 20 хвилин і ситний вечеря готовий! Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати м'ясну піцу.

Рецепт м'ясної піци


Інгредієнти:
Для тіста:

  • вода – 235 мл;

  • олія оливкова – 45 мл;

  • сухі дріжджі – 10 г;

  • борошно – 360 г;

  • цукор – 5 г;

  • сіль – 5 р;

  • італійські сухі трави за смаком.


  • Для начинки:

  • яловичий фарш – 165 г;

  • цибулина – 55 г;

  • олія оливкова – 30 мл;

  • лук фіолетовий – 05 шт.;

  • зелений солодкий перець – 1 шт.;

  • свіжа петрушка;

  • помідори стиглі – 100 г;

  • фарш свинячий – 110 г;

  • томатний гострий соус – 45 мл;

  • часник – 3 зубчики;

  • сир моцарелла - 210 г;

  • свіжі печериці – 155 г;

  • свіжий кріп – за смаком.


  • Приготування
    Отже, спочатку давайте правильно замісимо тісто для м'ясної піци. Беремо широку миску і просіваємо в неї через дрібне сито гіркою борошно. Сухі дріжджі заливаємо теплою водою, додаємо сіль, цукровий пісок, додаємо трохи борошна, перемішуємо і залишаємо опару хвилин на 15. Потім поступово вводимо муку, вливаємо оливкове масло, додаємо сухі італійські трави і вимішуємо м'яке еластичне і приємне на дотик тісто.
    Далі переходимо до підготовки м'ясної начинки для піци. Для цього свинячий і яловичий фарш змішуємо в мисці, а потім викладаємо на розігріту сковороду і обсмажуємо з подрібненим луком і часником на оливковій маслечко. Через 10 хвилин додаємо гострий томатний соус, перемішуємо, прикриваємо кришкою і тушкуємо деякий час на слабкому вогні. Гриби обробляємо, обполіскуємо, рубаємо тонкими пластинами і пасеруємо на іншій сковороді в олії до золотистого кольору.
    Готове тісто тонко розкочуємо качалкою, акуратно розтягуємо руками, вирізаємо рівний коло і викладаємо на деко. Промазуємо поверхня м'ясних
    М'ясна піца
    гострим соусом і викладаємо помідори, нарізані кружечками. Далі розподіляємо солодкий зелений перець, нашатковану кільцями, засипаємо половиною тертого сиру. Фіолетовий цибулю чистимо, розрізаємо півкільцями і викладаємо наступним шаром. Потім додаємо обсмажені гриби і рясно посипаємо всю поверхню залишилися сиром. Відправляємо заготовку в попередньо розігріту духовку і засікаємо 10-15 хвилин, випікаючи при температурі 185 градусів. По закінченні часу, дістаємо піцу «М'ясний бенкет», даємо трохи охолонути, прикрашаємо рубаною зеленню свіжого кропу і подаємо до столу гостям, розрізаємо на порційні шматочки.