» » Крильця в паніровці

Крильця в паніровці

Крильця в паніровці
Сьогоднішні рецепти для любителів курячих крилець в паніровці. Контраст ніжного з пікантною гострої ноткою м'яса і хрусткої скоринки в цьому блюді просто непереборний.

Гострі крильця в хрусткій паніровці в духовці - рецепт


Інгредієнти:

  • курячі крила – 1-12 кг;

  • борошно пшеничне – 185-240 г;

  • крохмаль – 95 г;

  • одне куряче яйце;

  • столова ложка суміші спецій для курки;

  • по чайній ложці солі і суміші запашних італійських трав;

  • дві чайних ложки меленої солодкої паприки;

  • половина чайної ложки меленого чорного перцю;

  • неповний стакан мінеральної газованої води;

  • мелений пекучий перець;

  • рафінована рослинна олія.


  • Приготування
    Для насиченого гострого смаку замаринуем на одну годину попередньо промиті і розрізані на фаланги крила в суміші гострого перцю, солі і 50 мл води. Ступінь гостроти курячих крилець в паніровці визначає кількість пекучого перцю на даному етапі маринування.
    Тим часом готуємо кляр і суху паніровку, Для цього змішуємо трохи збите яйце з мінеральною газованою водою, додаємо крохмаль, сіль, ароматні італійські трави, суміш спецій для курки, мелений чорний перець і доводимо масу додаванням борошна до консистенції кефіру. Для сухої панірування з'єднуємо борошно з меленою паприкою, додаємо трохи солі і бажаних прянощів і перемішуємо.
    Промариновані гострі крильця обсушуємо і занурюємо в приготований кляр. У глибокій сковороді або іншої підходящої товстостінної ємності прогріваємо достатню кількість рослинної рафінованої олії для фритюру. Дістаємо з рідкого кляру фрагменти крил, паніруємо їх у борошняний сухої суміші і тут же викладаємо в розпечене масло. Підрум'янюємо вироби зі всіх сторін і викладаємо на деко. Розміщуємо блюдо в прогрітій до 220 градусів духовці і доводимо до готовності протягом десяти-п'ятнадцяти хвилин.
    Цей рецепт ідеально підійде для великих курячих крилець, які не встигають повністю просмажиться у фритюрі і залишаються трохи сыроватыми.

    Курячі крильця, смажені в паніровці у фритюрі на сковороді


    Інгредієнти:

  • курячі крила – 1-12 кг;

  • несолодкі кукурудзяні пластівці – 245 г;

  • молоко – 120 мл;

  • половина склянки пшеничного борошна;

  • чверть склянки кукурудзяного борошна ;

  • два курячих яйця;

  • чайна ложка меленої солодкої паприки і чорного перцю;

  • чайна ложка запашних сухих трав на вибір;

  • мелений гострий перець;

  • рафінована рослинна олія.
  • Крильця в паніровці


    Приготування
    Промиті курячі крильця розрізаємо по суглобам, прибираючи крайню маленьку фалангу, змішуємо з сумішшю меленого гострого перцю, солі і невеликої кількості води. За цей час змішуємо молоко з збитим яйцем, додаємо ароматні сухі трави, сіль, чорний перець і борошно. Отримуємо масу по консистенції як сметана. Пластівці подрібнюємо в дрібну крихту, а крохмаль змішуємо з меленою паприкою і паніруємо в отриманій суміші фрагменти крил. Тепер занурюємо їх у рідкий кляр, обвалюємо слідом в кукурудзяного крихті і обсмажуємо в сковороді в розпеченому рослинному маслі з двох сторін.
    Додав: admin | 20-03-2016, 20:24
    Переглядів: 920