Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Смажені крильця

Смажені крильця

14-03-2016, 19:56
841
Смажені крильця
Курячі крильця найбільш смачні в смаженому вигляді. Рум'яна кірочка надає їм неповторний смак і апетитний зовнішній вигляд, а застосовуються згідно з рецептурами спеції й інші смакові добавки створюють щоразу з цього, здавалося б, банальної продукту нову кулінарну композицію.

Смажені крильця в медовому соусі на сковороді


Інгредієнти:

  • крильця курячі – 1-12 кг;

  • мед – 45 г;

  • соєвий соус – 70 мл;

  • часник - 3-4 зубчики;

  • один невеликий лимон;

  • пшеничне борошно – 120 г;

  • щіпка солі або за смаком;

  • дві щіпки меленої суміші п'яти перців;

  • рафінована рослинна олія.


  • Приготування
    Даний рецепт цікавий тим, що припускає досить швидке приготування курячих крилець і отримання апетитною хрусткою текстури страви. Для його реалізації ретельно вимиті і обсушені від будь-яких ознак вологи крильця розрізаємо по суглобу на ланки, підсолюємо і приправляємо меленої сумішшю п'яти перців, паніруємо грунтовно в борошні і викладаємо одним шаром в розігріте рафінована рослинна масло на сковороду.
    Підрум'янюємо птицю з двох сторін до апетитної рум'яної скоринки, а потім додаємо очищені і нарізані пластинами зубці часнику. Через дві хвилини вливаємо суміш соєвого соусу, меду і лимонного соку і витримуємо страву на вогні, регулярно розмішуючи, до отримання в'язкого соусу і апетитних крилець з привабливою скоринкою.

    Смажені крильця в мультиварці


    Інгредієнти:

  • курячі крильця – 1-12 кг;

  • мед – 55 г;

  • паста томатна або соус – 55 г;

  • столова гірчиця – 55 г;

  • мелена суміш п'яти перців – за смаком;

  • ароматні трави на свій вибір – за смаком;

  • рафінована рослинна олія;

  • дві щіпки солі.


  • Приготування
    Для отримання більш ніжного і м'якого результату курячі крильця попередньо замаринуем в суміші їдальні гірчиці, меду і томатного соусу з додаванням
    Смажені крильця
    солі, меленої суміші п'яти перців і ароматних трав на свій вибір і смак. Залишаємо птицю в пряному маринаді мінімум на пару годин, а потім викладаємо одним шаром в мультикастрюлю, попередньо наливши в неї рафінованої олії. Налаштовуємо мультиустройство на режим «Випічка» або «Смаження» і витримуємо крильця по п'ятнадцять хвилин з кожного боку, а потім викладаємо вироби в будь-яку ємність і приступаємо до приготування наступної партії.
    Після обсмажування всіх крил повертаємо їх у чашу пристрою, а потім виливаємо туди ж залишився соус, прикриваємо кришку пристрою, змінюємо програму на «Гасіння» і готуємо птаха ще протягом півгодини.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Смажені курячі крильця
    Смажені курячі крильця
    Безсумнівно, кожна молода господарочка здатна просто посмажити крильця, але як їх урізноманітнити новим смаком і доповнити сміливими ароматами,
    Курячі крильця в соєвому соусі
    Курячі крильця в соєвому соусі
    Представляємо кілька способів приготування чудовою закуски для дружньої посиденьки за келихом пива. У цій статті запропоновані рецепти чудових,
    Курячі крильця в медово-соєвому соусі
    Курячі крильця в медово-соєвому соусі
    Любителям курячого м'яса, пропонуємо урізноманітнити меню, приготувавши чудові крильця в медово-соєвому соусі. Це досить оригінальне блюдо особливо
    Крильця в медовому соусі
    Крильця в медовому соусі
    Рецептів приготування крилець існує неймовірна кількість. Зупинимося на одному, досить незвичайному варіанті. Приготуємо м'ясо в медовому соусі. За
    Крильця в медово-соєвому соусі
    Крильця в медово-соєвому соусі
    Пропонуємо урізноманітнити ваше меню абсолютно новим і досить пікантним рецептом крилець. Приготуємо їх в медово-соєвому соусі. Завдяки основним
    Крильця на мангалі
    Крильця на мангалі
    Курячі крильця на мангалі – дуже ніжне і соковите ласощі. Приготувати його можна самими різними способами, кожен з яких відмінно підійде для закуски