М'ясні кульки в томатному соусі

М'ясні кульки з фаршу з рисом в томатно-сметанному соусі
Інгредієнти:
Приготування
Основою даного блюда є м'ясний фарш, ми візьмемо його в готовому вигляді, і рисова крупа, яку нам необхідно відварити майже до готовності в трохи підсоленій воді, потім злити на сито для стікання всієї вологи. Змішуємо ці два компоненти, додаємо спасеровану на рафінованій маслечко цибулину з дрібно натертою морквою, кидаємо також сіль, мелену суміш перців, майонез, видавлюємо туди ж зубчик часничку, все ретельно перемішуємо і трохи відбиваємо.
Формуємо з отриманої маси круглі кульки і вкладаємо їх одним шаром в ємність, придатну для запікання в духовці.
В окремій мисці розчиняємо в бульйоні або очищеній воді томатну пасту, сметану і борошно, присмачую суміш сіллю, меленої сумішшю перців, спеціями і ароматними травами на свій смак. Заливаємо томатно-сметанним соусом тефтелі і розташовуємо в прогрітій до 190 градусів духовці, прикривши посуд кришкою або листом фольги. Приблизно через п'ятдесят хвилин можна буде насолоджуватися прекрасним смаком готового страви.
М'ясні кульки з моцарелою в томатному соусі - рецепт
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Білий хліб розмочуємо в холодній воді або молоці, а потім віджимаємо і подрібнюємо будь-яким зручним способом. Змішати хлібні крихти з фаршем, додаємо яйця, натертий твердий сир (в оригіналі потрібен пекоріно), подрібнену зелень базиліка, а також кидаємо кілька щіпок суміші перців, сіль і все ретельно перемішуємо.

З отриманої маси формуємо кульки, вклавши всередину кожного по кульці моцарели і обсмажуємо на розігрітій олії до красивого апетитною рум'яності. Тепер укладаємо їх у сотейник або іншу широку ємність і готуємо соус. Пасеруємо на оливковій олії посічені цибулини, а через десять хвилин додаємо подрібнені зубці часнику і обсмажуємо ще три хвилинки. Після цього закладаємо нарізані томати, кидаємо перець чилі і мелену суміш перців, додаємо за смаком сіль, протушиваем соус трохи і пробиваємо блендером до однорідності. Заливаємо отриманим томатним соусом м'ясні кульки з моцарелою і тушкуємо під кришкою ще хвилин п'ятнадцять.
Рекомендуємо добрі рецепти

Їжачки в сметанному соусі в духовці
Приготуйте на обід оригінальне блюдо - м'ясні їжачки, які можна запекти в духовці. Повірте, ваші малюки напевно будуть в невимовному захваті від цих

«Їжачки» в сметанному соусі
Приготуйте неймовірно оригінальні м'ясні «їжачки» на обід - і ваші рідні, напевно, в першу чергу оцінять зовнішній вигляд страви і тільки потім їх

Тефтелі в томатно-сметанному соусі
Урізноманітнити простий обід, використовуючи доступні компоненти - неймовірно просто. Розповімо, як приготувати тефтелі, доповнивши їх оригінальним,

Тефтелі в томатному соусі в духовці
Неймовірно смачним можна зробити найпростіше блюдо, скориставшись запропонованими рецептами. Розповімо, як приготувати тефтельки в томатному соусі.

Тефтелі у вершково-томатному соусі
Приготувавши обід за запропонованими далі рецептами, ви дасте вашим домашнім ще один привід для захоплення. Представляємо спосіб оригінально

М'ясні кульки
М'ясні кульки - це смачне і просте блюдо, яке можна подати з будь-яким гарніром: рисом, вареною картоплею, макаронами. Давайте розглянемо декілька