Печінковий пиріг з морквою і цибулею
Печінковий пиріг з морквою і цибулею – страва, знайоме у нас повсюдно, але тільки починає набирати обертів у світовій кухні. Популяризація таких пирогів – питання часу, адже хіба є хто-небудь, хто здатний встояти проти тонких і делікатних печінкових млинчиків з прошарком з овочів і соусу?
Інгредієнти:
куряча печінка - 780 г;
морква - 165 г;
ріпчаста цибуля - 180 г;
свіжий огірок - 95 г;
сметана - 210 г;
майонез - 145 г;
зубок часнику;
борошно - 55 г;
яйця - 3 шт.;
жменя зелені кропу.
Приготування
Приготування печінкового пирога починається з підготовки курячої печінки. Її заздалегідь слід сполоснути, обсушити, а потім перетворити в пюре за допомогою блендера. Отримане печінковий пюре збивають з пучкою солі і яйцями, додають борошно і зелень кропу. Порції отриманої печінкової маси обсмажте на сковороді до зарум'янювання.
Прийміть за просту зажарку, спассеровав разом тонкі півкільця цибулі з тертою морквою.
Тепер підготуйте соус, який представляє собою суміш сметани з майонезом і тертим часником. Коли всі млинці охолонуть, промазывайте їх отриманим соусом і викладайте підсмажену овочеву суміш. Готовий печінковий пиріг, зроблений шарами декорують скибочками огірка і залишками зелені, а потім сервірують, попередньо охолодивши.
Відмінність цього пирога від попереднього полягає в тому, що тісто для таких млинців готується з додаванням молока, а значить виходить помітно більш рідким і тонше розподіляється по сковороді. Завдяки рівномірному тонкому розподілу млинці виходять дуже делікатними і добре вбирають соус.
Інгредієнти:
печінка - 560 г;
яйця - 3 шт.;
борошно - 65 г;
молоко - 85 мл;
майонез - 90 г;
морква - 260 г;
цибуля - 210 р.
Приготування
Добре промивши печінка, розділіть її на кубики, обсушіть кожен з них, а потім збийте блендером. Готовий пюрированный субпродукт змішайте зі збитими яйцями і борошном, посоліть і влийте молоко. Тісто для млинчиків готове, залишається лише обсмажити їх до зарум'янювання.
Поки млинці остигають, зробіть пасеровку з моркви і цибулі, а потім змішайте її з майонезом. Розкладайте соус із засмажкою з млинців, а потім складайте їх стопкою. Верхівку страви можна декорувати на свій розсуд, а можна залишити і зовсім без зайвих прикрас.
Як приготувати печінковий пиріг?
Інгредієнти:
Приготування
Приготування печінкового пирога починається з підготовки курячої печінки. Її заздалегідь слід сполоснути, обсушити, а потім перетворити в пюре за допомогою блендера. Отримане печінковий пюре збивають з пучкою солі і яйцями, додають борошно і зелень кропу. Порції отриманої печінкової маси обсмажте на сковороді до зарум'янювання.
Прийміть за просту зажарку, спассеровав разом тонкі півкільця цибулі з тертою морквою.
Тепер підготуйте соус, який представляє собою суміш сметани з майонезом і тертим часником. Коли всі млинці охолонуть, промазывайте їх отриманим соусом і викладайте підсмажену овочеву суміш. Готовий печінковий пиріг, зроблений шарами декорують скибочками огірка і залишками зелені, а потім сервірують, попередньо охолодивши.
Простий печінковий пиріг з морквою – рецепт
Відмінність цього пирога від попереднього полягає в тому, що тісто для таких млинців готується з додаванням молока, а значить виходить помітно більш рідким і тонше розподіляється по сковороді. Завдяки рівномірному тонкому розподілу млинці виходять дуже делікатними і добре вбирають соус.
Інгредієнти:
Приготування
Добре промивши печінка, розділіть її на кубики, обсушіть кожен з них, а потім збийте блендером. Готовий пюрированный субпродукт змішайте зі збитими яйцями і борошном, посоліть і влийте молоко. Тісто для млинчиків готове, залишається лише обсмажити їх до зарум'янювання.
Поки млинці остигають, зробіть пасеровку з моркви і цибулі, а потім змішайте її з майонезом. Розкладайте соус із засмажкою з млинців, а потім складайте їх стопкою. Верхівку страви можна декорувати на свій розсуд, а можна залишити і зовсім без зайвих прикрас.
Рекомендуємо добрі рецепти
Печінковий рулет з маслом
Домашній печінковий паштет - це завжди неймовірно смачно і неодмінно корисніше покупного варіанти. До того ж його можна не просто подати в піалі і
Печінковий салат шарами
Якщо ви ще не ввели в своє повсякденне меню страви з печінки, пропонуємо почати з простих і досить оригінальних салатів. Розповімо, як приготувати
Печінковий салат – рецепт
Печінка - продукт з яскравим, незабутнім смаком. Її успішно можна застосовувати в салатах з самим мінімальним набором компонентів, тим самим лише
Печінковий пиріг рецепт
Любителі страв з печінки напевно оцінять оригінальні рецепти, які детально описані далі. Пропонуємо спекти чудовий печінковий пиріг. Такої страви ви
Як приготувати печінковий торт з курячої печінки?
Ідеальний спосіб нагодувати вибагливих супротивників вживання субпродуктів - це приготувати чудовий закусочний торт на основі з курячої печінки. Така
Рецепт печінкового торта зі свинячої печінки
Подивитися на страви з печінки іншими очима і, можливо, змінити своє негативне ставлення до продукту неодмінно допоможуть наші рецепти. Далі