Печінковий рулет з маслом
Незвичайним способом подачі печінкового паштету до столу може стати його формування в рулет. Печінковий рулет готують з маслом і крем-сиром, викладаючи начинки на пласт печінкової маси і рівномірно розподіляючи. Нижче ми випробуємо відразу кілька простих варіацій, які вигідно різноманітять ваш стіл.
У цьому рецепті промащувати печінкову основу ми будемо збитим з маслом крем-сиром. Якщо крем-сиру під рукою немає, то його можна зробити власноруч зі сметани або замінити плавленим сиром.
Інгредієнти:
печінка - 475 г;
ріпчаста цибуля - 135 г;
часник - 3 зубки;
морква - 85 м;
вершки - 75 мл;
вершкове масло - 110 г;
крем-сир - 130 р.
Приготування
Перед тим, як приготувати печінковий рулет з маслом, підготуйте саму печінку. Схема підготовки залежить від того, печінка якогось тваринного ви вирішили використовувати в якості основи. Курячу печінку достатньо промити і обсушити, а ось свинячу або яловичу необхідно очистити від плівок і проток, а потім промити.
Прийміть за овочі, подрібнивши їх, а потім спассеровав у великій кількості олії до напівготовності. До розм'якшеним овочів додайте часникове пюре і покладіть шматочки печінки. Доведіть печінку до готовності на середньому жарі, а потім перекладіть її в блендер разом з овочами, додайте дрібку солі і влийте вершки. Збийте печінка в густий однорідний паштет, охолодіть його.
Размягчив масло, збийте його з крем-сиром. Розподіліть холодний паштет по листу харчової плівки, поверх змастіть його сирно-маляным кремом і обережно скрутіть в рулет. Оберніть печінковий рулет з паштету з маслом залишками плівки і залиште в холодильнику на 4-6 годин.
Інгредієнти:
куряча печінка - 830 г;
вершкове масло - 220 г;
жменя зелені кропу;
томатна паста - 5 г;
мелена паприка - 1 ч. ложка;
ріпчаста цибуля - 140 г;
морква - 140 р.
Приготування
Подрібнивши овочі, спасеруйте їх разом, додайте шматочки печінки, томатну пасту, сіль і паприку. Залиште печінка дійти до повної готовності, а потім перетворіть її в паштет будь-яким зручним чином. Розм'якшене масло збийте в пишний крем разом з пучкою солі. Додайте подрібнену зелень кропу. Розподіліть охолоджений паштет по листу плівки і покрийте масляним кремом. Поверніть печінковий рулет з вершковим маслом і залиште охолоджуватися на 4-6 годин. Видаліть плівку з поверхні і сервіруйте.
Рецепт печінкового рулету з маслом
У цьому рецепті промащувати печінкову основу ми будемо збитим з маслом крем-сиром. Якщо крем-сиру під рукою немає, то його можна зробити власноруч зі сметани або замінити плавленим сиром.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати печінковий рулет з маслом, підготуйте саму печінку. Схема підготовки залежить від того, печінка якогось тваринного ви вирішили використовувати в якості основи. Курячу печінку достатньо промити і обсушити, а ось свинячу або яловичу необхідно очистити від плівок і проток, а потім промити.
Прийміть за овочі, подрібнивши їх, а потім спассеровав у великій кількості олії до напівготовності. До розм'якшеним овочів додайте часникове пюре і покладіть шматочки печінки. Доведіть печінку до готовності на середньому жарі, а потім перекладіть її в блендер разом з овочами, додайте дрібку солі і влийте вершки. Збийте печінка в густий однорідний паштет, охолодіть його.
Размягчив масло, збийте його з крем-сиром. Розподіліть холодний паштет по листу харчової плівки, поверх змастіть його сирно-маляным кремом і обережно скрутіть в рулет. Оберніть печінковий рулет з паштету з маслом залишками плівки і залиште в холодильнику на 4-6 годин.
Печінковий рулет з курячої печінки з маслом
Інгредієнти:
Приготування
Подрібнивши овочі, спасеруйте їх разом, додайте шматочки печінки, томатну пасту, сіль і паприку. Залиште печінка дійти до повної готовності, а потім перетворіть її в паштет будь-яким зручним чином. Розм'якшене масло збийте в пишний крем разом з пучкою солі. Додайте подрібнену зелень кропу. Розподіліть охолоджений паштет по листу плівки і покрийте масляним кремом. Поверніть печінковий рулет з вершковим маслом і залиште охолоджуватися на 4-6 годин. Видаліть плівку з поверхні і сервіруйте.
Рекомендуємо добрі рецепти
Печінковий рулет з начинкою
Чудовий варіант чудовою закуски дуже детально описано далі. Пропонуємо приготувати чудовий рулет з найніжнішого печінкового паштету. Також розповімо
Як приготувати печінковий паштет в домашніх умовах?
Чудовий варіант смачної закуски або швидкого перекусу - це бутерброд з печінковим паштетом, тільки приготувати його рекомендуємо самостійно - це і
Печінковий пиріг рецепт
Любителі страв з печінки напевно оцінять оригінальні рецепти, які детально описані далі. Пропонуємо спекти чудовий печінковий пиріг. Такої страви ви
Печінковий паштет з яловичої печінки – рецепт
Самий смачний і особливо корисний паштет виходить саме на основі яловичої печінки. Пропонуємо зробити його трьома простими способами попередньої
Печінковий паштет із свинячої печінки – рецепт
З безлічі різноманітних закусок, самою універсальною є печінковий паштет. З часом, було розроблено величезну різноманітність рецептів відмінного
Печінковий паштет з курячої печінки
Паштет, приготовлений вдома, разюче відрізняється від свого магазинного побратима. Він більш смачний, густий, корисний. Для того щоб створити цей