Курячий паштет в домашніх умовах
Домашній паштет – прекрасний варіант для приготування корисних і смачних бутербродів, які можна сміливо запропонувати і дітям. Як приготувати курячий паштет в домашніх умовах, дізнаєтеся з цієї статті.
Курячий печінковий паштет в домашніх умовах
Інгредієнти:
печінка куряча – 600 г;
масло – 150 г;
петрушка – півпучка;
цибуля – 200 г;
перець запашний;
морква – 160 г;
олія рослинна.
Приготування
Печінка миємо, ріжемо кожну навпіл. Пасеруємо на сковороді нашатковану півкільцями цибулю. Додаємо терту моркву і тушкуємо овочі до м'якості. Додаємо подрібнену петрушку, печінку і доводимо до готовності. Солимо, перчимо і даємо охолонути. Поміщаємо підготовлені продукти в чашу блендера і подрібнюємо. Додаємо вершкове масло, якщо потрібно, підсолюємо. Інтенсивно розмішуємо і поміщаємо в посудину з кришкою, яку потім ставимо в холод.
Паштет з курячого м'яса в домашніх умовах
Інгредієнти:
морква – 2 шт.;
філе курячої грудки – 500 г;
натуральне масло вершкове – 100 г;
яйця – 2 шт.;
часник – 2-3 зубчики;
сіль;
спеції .
Приготування
Куряче філе ріжемо шматочками і з морквою відварюємо до готовності. Також варимо яйця «круто», а потім їх чистимо й нарізаємо. У блендер покласти відварене філе, моркву, яйця, часник, вершкове масло і перетираємо все до однорідності. Поміщаємо масу на харчову плівку рівним шаром по всій довжині насипаємо смужку з спецій і згортаємо рулет. Готовий паштет ставимо в холод на годинку, щоб він застиг і добре тримав форму.
Паштет з курячих потрухів в домашніх умовах
Інгредієнти:
серця курячі – 600 г;
печінка куряча – 700 г;
цибуля – 250 г;
морква – 300 г;
мускатний горіх мелений;
масло – 120 г;
сіль;
перець.
Приготування
Курячу печінку промиваємо і перевіряємо, щоб не було жовчного міхура, інакше смак продукту буде безнадійно зіпсований. Заливаємо печінка холодною водою і ставимо на плиту закипати. Зливаємо воду, вливаємо свіжу, знову даємо їй закипіти й варимо хвилинки 3. Таким же чином відварюємо курячі серця. На сковороду кладемо масло і коли воно розтопиться, обсмажуємо в ньому нашатковану цибулю. Додаємо терту моркву і тушкуємо до готовності овочів. Серце і печінка поміщаємо в блендер, туди ж додаємо тушковані в маслі овочі, солимо, перчимо, кладемо мускатний горіх і розтираємо до однорідної маси. Поміщаємо паштет в ємність, краще скляну або емальовану і ставимо в холод до застигання.
Паштет з курячої грудки в домашніх умовах
Інгредієнти:
грудка куряча – 300 г;
черствий білий хліб – 50 г;
яйця – 2 шт.;
гірчиця – 1/2 ч. ложки;
вершкове натуральне масло – 50 г;
молоко – 50 мл;
чорний мелений перець;
сіль.
Приготування
Білий хліб замочуємо в молоці. Яйця варимо хвилин 10 після закипання, а коли вони охолонуть, трьом на маленькій тертці. Філе курячої грудки також відварюємо і остуджуємо. Філе і розмочений хліб перекручуємо на м'ясорубці двічі. Додаємо терті яйця, сіль, перець, гірчицю і інтенсивно розмішуємо. Потім кладемо масло і знову перетираємо до однорідності. Перед подачею даємо паштету настоятися в холоді.
Приготування курячого паштету в домашніх умовах
Інгредієнти:
печінка куряча – 450 г;
цибуля – 200 г;
вершки 15% жирності – 150 мл;
морква – 200 г;
масло – 80 г;
вода – 50 мл;
сіль;
запашний перець;
мускатний горіх.
Приготування
Вимиту під проточною водою печінка нарізаємо довільно. Подрібнюємо цибулю і моркву. Пасеруємо овочі, додаємо вершки, вливаємо воду, зменшуємо вогонь і тушкуємо до випарювання рідини. Окремо обсмажуємо курячу печінку. Відправляємо підготовлені інгредієнти в чашу блендера, додаємо половину масла, сіль, спеції і збиваємо до однорідності. Наповнюємо паштетом невеликі формочки, заливаємо розтопленим вершковим маслом, що залишилося і ставимо застигати в холод. Приємного апетиту!
Курячий печінковий паштет в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Печінка миємо, ріжемо кожну навпіл. Пасеруємо на сковороді нашатковану півкільцями цибулю. Додаємо терту моркву і тушкуємо овочі до м'якості. Додаємо подрібнену петрушку, печінку і доводимо до готовності. Солимо, перчимо і даємо охолонути. Поміщаємо підготовлені продукти в чашу блендера і подрібнюємо. Додаємо вершкове масло, якщо потрібно, підсолюємо. Інтенсивно розмішуємо і поміщаємо в посудину з кришкою, яку потім ставимо в холод.
Паштет з курячого м'яса в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе ріжемо шматочками і з морквою відварюємо до готовності. Також варимо яйця «круто», а потім їх чистимо й нарізаємо. У блендер покласти відварене філе, моркву, яйця, часник, вершкове масло і перетираємо все до однорідності. Поміщаємо масу на харчову плівку рівним шаром по всій довжині насипаємо смужку з спецій і згортаємо рулет. Готовий паштет ставимо в холод на годинку, щоб він застиг і добре тримав форму.
Паштет з курячих потрухів в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Курячу печінку промиваємо і перевіряємо, щоб не було жовчного міхура, інакше смак продукту буде безнадійно зіпсований. Заливаємо печінка холодною водою і ставимо на плиту закипати. Зливаємо воду, вливаємо свіжу, знову даємо їй закипіти й варимо хвилинки 3. Таким же чином відварюємо курячі серця. На сковороду кладемо масло і коли воно розтопиться, обсмажуємо в ньому нашатковану цибулю. Додаємо терту моркву і тушкуємо до готовності овочів. Серце і печінка поміщаємо в блендер, туди ж додаємо тушковані в маслі овочі, солимо, перчимо, кладемо мускатний горіх і розтираємо до однорідної маси. Поміщаємо паштет в ємність, краще скляну або емальовану і ставимо в холод до застигання.
Паштет з курячої грудки в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Білий хліб замочуємо в молоці. Яйця варимо хвилин 10 після закипання, а коли вони охолонуть, трьом на маленькій тертці. Філе курячої грудки також відварюємо і остуджуємо. Філе і розмочений хліб перекручуємо на м'ясорубці двічі. Додаємо терті яйця, сіль, перець, гірчицю і інтенсивно розмішуємо. Потім кладемо масло і знову перетираємо до однорідності. Перед подачею даємо паштету настоятися в холоді.
Приготування курячого паштету в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Вимиту під проточною водою печінка нарізаємо довільно. Подрібнюємо цибулю і моркву. Пасеруємо овочі, додаємо вершки, вливаємо воду, зменшуємо вогонь і тушкуємо до випарювання рідини. Окремо обсмажуємо курячу печінку. Відправляємо підготовлені інгредієнти в чашу блендера, додаємо половину масла, сіль, спеції і збиваємо до однорідності. Наповнюємо паштетом невеликі формочки, заливаємо розтопленим вершковим маслом, що залишилося і ставимо застигати в холод. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати печінковий паштет в домашніх умовах?
Чудовий варіант смачної закуски або швидкого перекусу - це бутерброд з печінковим паштетом, тільки приготувати його рекомендуємо самостійно - це і
Печінковий паштет в домашніх умовах
Чудову і дуже універсальну закуску з печінки можна з легкістю зробити самостійно. Паштет, приготований за запропонованими рецептами, можна віднести в
Паштет з курячої печінки в домашніх умовах
Будь-які страви домашнього приготування завжди виходять смачніше і, звичайно корисніше. Приготувавши паштет з курячої печінки самостійно, ви
Як приготувати печінковий паштет?
Приготувати печінковий паштет - справа зовсім не хитре. Цей прекрасний вид закуски завжди виручить, якщо потрібно оригінально заповнити святковий
Паштет з печінки індички
Паштет з печінки індички – ніжне і дуже смачне блюдо, яким можна радувати рідню хоч кожен день! Готується паштет досить швидко і просто. Головне, що
Паштет в мультиварці
Паштет, приготований в домашніх умовах, природно, смачніше і корисніше. А щоб справа йшла швидше, рекомендуємо використовувати для створення цієї