Печінковий паштет в домашніх умовах

Курячий печінковий паштет в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Курячу печінку промиваємо та нарізаємо її шматочками. Обсмажуємо продукт на вершкове масло до посветления. Очищені овочі подрібнюємо кубиками і пасеруємо їх в тому ж маслі, де смажилася печінка. Додаємо печінку до овочів. Тушкуємо все на сковороді близько чверті години. Подрібнюємо печінка з овочами в блендері, підсолюємо за смаком. Якщо не знайшлося такого приладу, то сміливо можна використовувати м'ясорубку з дрібною сіточкою. Додаємо вершкове масло , розмішуємо і ставимо в холод.
Рецепт приготування курячого печінкового паштету в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Вимиту курячу печінку заливаємо молоком і залишаємо на годину. Цибулю шаткуємо півкільцями. На сковороді нагріваємо олію, до нього додаємо приблизно третина вершкового масла. Обсмажуємо цибулю в отриманій суміші. Додаємо печінку і, помішуючи, обсмажуємо чверть години. Потім зменшуємо вогонь і вливаємо вершки. Тушкуємо хвилин 15 - об'єм вершків зменшиться в 2 рази. Всю масу перекладаємо в блендер, додаємо масло і добре все подрібнюємо. Готовий печінковий паштет з салом в домашніх умовах на ніч ставимо в холод.
Печінковий паштет в домашніх умовах зі свинини
Інгредієнти:
Приготування
Свиняче сало ріжемо великими шматочками і відправляємо його на розігріту сковороду. Морква шаткуємо соломкою і відправляємо на сковороду з салом. Накриваємо це все кришкою. Тепер шаткуємо цибулю і додаємо його на ту ж сковороду. Свинячу печінку промиваємо, плівку зрізаємо. Замочуємо її в молоці на годину. Потім нарізаємо підготовлений продукт шматочками і відправляємо на сковороду до овочів з салом. Знову накриваємо кришкою і тушкуємо близько 5 хвилин. Акуратно перемішуємо печінка з овочами і тушкуємо ще півгодини. Практично в кінці приготування солимо і перчимо. Отриману масу двічі пропускаємо через м'ясорубку. Тепер додаємо вершкове масло. А тут важливий момент – якщо печінкова маса тепла, то масло можна просто нарізати шматочками, а якщо вона вже встигла охолонути, то його краще додати, попередньо розтопивши. У будь-якому випадку паштет добре розмішуємо і прибираємо його в холод на 2 години.
Яловичий печінковий паштет в домашніх умовах
Інгредієнти:

Приготування
З печінки зчищаємо плівки, ріжемо її шматочками і добре промиваємо. Сало ріжемо дрібненькими кубиками. Подрібнюємо цибулю. Морква тоненько шаткуємо. На добре нагрітій сковороді обсмажуємо сало близько 5 хвилин, помішуючи. Після цього додаємо цибулю і смажимо хвилини 3. Тепер кладемо моркву і обсмажуємо ще 5 хвилин, помішуючи. Прийшла черга печінки – додаємо її на сковороду до решти продуктів і тушкуємо на середньому вогні хвилин 10. Потім вливаємо молоко і після закипання тушкуємо печінка на малому вогні ще чверть години. Потім все подрібнюємо за допомогою блендера, і поки маса ще тепла, додаємо вершкове масло, ретельно при цьому розмішуючи.
Рекомендуємо добрі рецепти

Печінковий паштет - рецепт
Напевно більшість пробували приготувати простий печінковий паштет самостійно. Але рецепти, наведені далі підкорять кожного своєю оригінальністю і

Паштет з курячої печінки в домашніх умовах
Будь-які страви домашнього приготування завжди виходять смачніше і, звичайно корисніше. Приготувавши паштет з курячої печінки самостійно, ви

Як приготувати печінковий паштет?
Приготувати печінковий паштет - справа зовсім не хитре. Цей прекрасний вид закуски завжди виручить, якщо потрібно оригінально заповнити святковий

Паштет з печінки індички
Паштет з печінки індички – ніжне і дуже смачне блюдо, яким можна радувати рідню хоч кожен день! Готується паштет досить швидко і просто. Головне, що

Паштет з яловичої печінки - рецепт
Яловича печінка - смачний і дуже корисний продукт, багатий білком. З неї можна створити багато чудових страв. Ми пропонуємо вам зробити з неї ситний

Печінковий паштет з курячої печінки
Паштет, приготовлений вдома, разюче відрізняється від свого магазинного побратима. Він більш смачний, густий, корисний. Для того щоб створити цей