Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Печінкові котлети з яловичої печінки - рецепт

Печінкові котлети з яловичої печінки - рецепт

1-03-2016, 20:27
469
Печінкові котлети з яловичої печінки - рецепт
Пропонуємо рецепти неймовірно смачних печінкових котлет з яловичої печінки. Навіть якщо у вас не завжди виходить приготувати печінку м'якою, у цій страві вона вдається просто чудовою і зіпсувати її дуже складно. Тому, слідуючи простим рекомендаціям, з приготуванням впораються навіть початківці господині, отримавши на виході прекрасний результат.

Як приготувати печінкові котлети з яловичої печінки - рецепт з манкою


Інгредієнти:

  • яловича печінка – 570 г;

  • манна крупа – 145 г;

  • свежесмолотая суміш п'яти перців – за смаком;

  • сухі ароматні трави – за смаком;

  • сіль – за смаком;

  • два-три зубці часнику;

  • дві репчатых цибулини;

  • панірувальні сухарі ;

  • рафінована рослинна олія.


  • Приготування
    Починаємо приготування котлет як зазвичай з підготовки вихідного продукту. У нашому випадку яловичу печінку промиваємо під проточною водою, а потім обсушуємо, позбавляє від плівок і судин, розрізаємо на середні скибочки і обробляємо на м'ясорубці або в чаші блендера з насадкою «Ніж». Тим же манером подрібнюємо очищені зубці часничку і спассерованний заздалегідь на рафінованій олії очищений і нарізаний лук.
    З'єднуємо подрібнені компоненти в підходящої ємності, всипаємо манну крупу, додаємо сіль, мелену суміш п'яти перців і ароматні сухі трави на свій смак і ретельно перемішуємо. Залишаємо масу при кімнатних умовах приблизно на годину для набухання манних крупиночек.
    Після цього за допомогою ложки накладаємо потроху отриманого печінкового фаршу в миску з панірувальними сухарями, обвалюємо його гарненько, формуючи котлетку, і викладаємо в прогріте на сковороді рафінована рослинна олія. Підрум'янюємо вироби з двох сторін на спеці середньої інтенсивності, а потім викладаємо ніжні котлети з яловичої печінки на блюдо і можемо подавати, поки гарячі.

    Рубані печінкові котлети з яловичої печінки з морквою


    Інгредієнти:

  • яловича печінка – 650 г;

  • дві середні моркви;

  • дві репчатых цибулини середнього розміру;

  • два зубці часнику;

  • три великих курячих яйця;

  • чотири столові ложки борошна;

  • дві чайних ложки солі;

  • дві щіпки свежесмолотой суміші п'яти перців;

  • ароматні сухі трави на свій смак;

  • свіжа зелень (за бажанням);

  • рослинна рафінована олія.


  • Приготування
    Відмітна особливість даного рецепту печінкових котлет від інших варіантів у нестандартній підготовки вихідного основного компонента. В даному випадку яловичу печінку ми не будемо подрібнювати за допомогою кухонної техніки, а зробимо трохи інакше. За деякий час до приготування котлет промиваємо продукт під проточною водою, позбавляє від судин і плівок і поміщаємо приблизно на годину в морозильну камеру. Наше завдання не повністю заморозити кусень печінки, а зробити його більш зручним і податливим для нарізування. Після цього шаткуємо його кубиками або довільними шматочками як можна дрібніше і кладемо в миску.
    Очищаємо також ріпчасті цибулини, дрібно подрібнюємо і підрум'янюємо на сковороді з рафінованою олією
    Печінкові котлети з яловичої печінки - рецепт
    разом з очищеною та обробленої на дрібній тертці морквою. Після охолодження викладаємо піджарку в печінкову масу, додаємо очищені і видавлені зубці часнику, присмачую масу сіллю, сумішшю п'яти перців і ароматними сухими травами, вбиваємо курячі яйця, додаємо при бажанні посічену свіжу зелень, і всипаємо борошно пшеничне. Розмішуємо все ретельно для розчинення всіх борошняних грудочок і приступаємо до формування й обсмажуванню виробів на сковороді. Для цього прогріваємо рафіновану олію і ложкою накладаємо потроху печінкової суміші. Смажимо рубані печінкові котлети, як оладки на вогні трохи нижче середнього.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як приготувати печінкові котлети?
    Як приготувати печінкові котлети?
    Хорошим варіантом для швидкого перекусу стануть чудові печінкові котлетки, приготовані за запропонованими рецептами. Розповімо, як цікаво доповнити
    Печінкові котлети з курячої печінки - рецепт
    Печінкові котлети з курячої печінки - рецепт
    З курячої печінки готують безліч різноманітних смачних страв, однак найулюбленішим у багатьох є чудові, ніжні котлетки. Далі запропонуємо найцікавіші
    Печінкові оладки з яловичої печінки – рецепт
    Печінкові оладки з яловичої печінки – рецепт
    Якщо в сім'ї є переконані противники страв з печінки, запропонуйте їм дуже смачні оладки на основі цього продукту. Запропоновані далі рецепти описані
    Печінкові котлети - рецепт
    Печінкові котлети - рецепт
    Блюдо, яке ми пропонуємо зробити на гаряче з нагоди сімейного обіду, неодмінно сподобається кожному, навіть завзятим привередам. Розповімо, як
    Гуляш з яловичої печінки з підливою
    Гуляш з яловичої печінки з підливою
    Апетитний гуляш з яловичої печінки з підливою - прекрасний, досить не дорогий варіант страви для сімейного вечері. Печінка виходить чудово м'якою,
    Котлети з яловичої печінки
    Котлети з яловичої печінки
    Яловича печінка - це дуже корисний продукт, насичений різного роду корисними речовинами і вітамінами. Однак щоб печінка була не тільки корисною, але