Печінкові котлети з яловичої печінки - рецепт

Як приготувати печінкові котлети з яловичої печінки - рецепт з манкою
Інгредієнти:
Приготування
Починаємо приготування котлет як зазвичай з підготовки вихідного продукту. У нашому випадку яловичу печінку промиваємо під проточною водою, а потім обсушуємо, позбавляє від плівок і судин, розрізаємо на середні скибочки і обробляємо на м'ясорубці або в чаші блендера з насадкою «Ніж». Тим же манером подрібнюємо очищені зубці часничку і спассерованний заздалегідь на рафінованій олії очищений і нарізаний лук.
З'єднуємо подрібнені компоненти в підходящої ємності, всипаємо манну крупу, додаємо сіль, мелену суміш п'яти перців і ароматні сухі трави на свій смак і ретельно перемішуємо. Залишаємо масу при кімнатних умовах приблизно на годину для набухання манних крупиночек.
Після цього за допомогою ложки накладаємо потроху отриманого печінкового фаршу в миску з панірувальними сухарями, обвалюємо його гарненько, формуючи котлетку, і викладаємо в прогріте на сковороді рафінована рослинна олія. Підрум'янюємо вироби з двох сторін на спеці середньої інтенсивності, а потім викладаємо ніжні котлети з яловичої печінки на блюдо і можемо подавати, поки гарячі.
Рубані печінкові котлети з яловичої печінки з морквою
Інгредієнти:
Приготування
Відмітна особливість даного рецепту печінкових котлет від інших варіантів у нестандартній підготовки вихідного основного компонента. В даному випадку яловичу печінку ми не будемо подрібнювати за допомогою кухонної техніки, а зробимо трохи інакше. За деякий час до приготування котлет промиваємо продукт під проточною водою, позбавляє від судин і плівок і поміщаємо приблизно на годину в морозильну камеру. Наше завдання не повністю заморозити кусень печінки, а зробити його більш зручним і податливим для нарізування. Після цього шаткуємо його кубиками або довільними шматочками як можна дрібніше і кладемо в миску.
Очищаємо також ріпчасті цибулини, дрібно подрібнюємо і підрум'янюємо на сковороді з рафінованою олією

Рекомендуємо добрі рецепти

Як приготувати печінкові котлети?
Хорошим варіантом для швидкого перекусу стануть чудові печінкові котлетки, приготовані за запропонованими рецептами. Розповімо, як цікаво доповнити

Печінкові котлети з курячої печінки - рецепт
З курячої печінки готують безліч різноманітних смачних страв, однак найулюбленішим у багатьох є чудові, ніжні котлетки. Далі запропонуємо найцікавіші

Печінкові оладки з яловичої печінки – рецепт
Якщо в сім'ї є переконані противники страв з печінки, запропонуйте їм дуже смачні оладки на основі цього продукту. Запропоновані далі рецепти описані

Печінкові котлети - рецепт
Блюдо, яке ми пропонуємо зробити на гаряче з нагоди сімейного обіду, неодмінно сподобається кожному, навіть завзятим привередам. Розповімо, як

Гуляш з яловичої печінки з підливою
Апетитний гуляш з яловичої печінки з підливою - прекрасний, досить не дорогий варіант страви для сімейного вечері. Печінка виходить чудово м'якою,

Котлети з яловичої печінки
Яловича печінка - це дуже корисний продукт, насичений різного роду корисними речовинами і вітамінами. Однак щоб печінка була не тільки корисною, але