Як приготувати печінкові котлети?
Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати смачні печінкові котлети. Вони завжди різноманітять ваше меню і вийдуть не тільки смачними, але ще і неймовірно корисними.
Інгредієнти:
цибулина – 1 шт.;
свіжа яловича печінка – 350 г;
білокачанна свіжа капуста – 350 г;
яйце сире куряче – 1 шт.;
свіжий батон – 2 скибочки;
спеції;
манна суха крупа – 2 ст. ложки;
олія рафінована.
Приготування
Отже, перед тим, як приготувати печінкові котлети, свинячу печінку обробляємо, звільняємо від плівок, розрізаємо на шматочки і перекручуємо через м'ясорубку. Зі свіжою капустою і очищеної цибулиною робимо так само. Батон вимочуємо у воді, подрібнюємо і додаємо в основну масу. Фарш вимішуємо, додаємо яйце і кидаємо спеції за смаком. При необхідності додаємо трохи манки і викладаємо фарш на розігріту сковороду за допомогою ложки. Вливаємо рослинне масло й обсмажуємо котлети кілька хвилин. Після цього акуратно перевертаємо їх і підрум'янюємо до готовності.
Інгредієнти:
рис відварний – 150 г;
печінка свіжа свиняча – 05 кг;
яйце – 1 шт.;
спеції;
олія рослинна;
крохмаль картопляний – 1 ст. ложка.
Приготування
Свинячу печінку обробляємо, нарізаємо шматочками і подрібнюємо блендером в однорідну масу. Цибулину очистити, дрібненько шаткуємо й додаємо в печінкову масу. Вводимо сире яйце, додаємо крохмаль і спеції. Ретельно все перемішуємо і викладаємо заздалегідь зварений рис. Ліпимо вологими руками котлетки, викладаємо їх в розігріте рослинне масло й обсмажуємо з усіх боків.
Інгредієнти:
сира печінка яловича – 500 г;
яйце – 1 шт.;
спеції;
гречка – 1 ст.;
борошно – 50 р;
зелень свіжа – для прикраси;
олія рослинна.
Приготування
А ось ще один оригінальний спосіб, як приготувати ніжні і смачні печінкові котлети з яловичої печінки. Субпродукт нарізаємо шматочками і подрібнюємо в блендері. Лук очищаємо, шаткуємо і пасеруємо на сковороді. Гречку відварюємо до готовності, а потім з'єднуємо з обсмаженням і розбиваємо яйце. Додаємо печінкову масу, посипаємо спеціями за смаком, додаємо борошно і замішуємо фарш. Формуємо ложкою невеликі котлетки і викладаємо їх на розпечену сковороду. Обсмажуємо заготовки з двох сторін у маслі і подаємо, прикрасивши за бажанням зеленню.
Інгредієнти:
морква – 1 шт.;
сира печінка яловича – 500 г;
яйце сире – 1 шт.;
цибулина – 1 шт.;
картопляний крохмаль – 50 г;
спеції;
часник – 2 зубчики.
Приготування
Овочі обробляємо, моркву шаткуємо на крупній терочке, а цибулину і часник дрібно рубаємо ножем. Після цього наливаємо в сковороду масло, кидаємо овочі і підрум'янюємо їх до м'якості. Не гаючи часу, готуємо печінка: промиваємо її, дрібно нарізаємо і додаємо остигнула овочеву обжарку. Потім у фарш розбиваємо яйце, додаємо спеції і крохмаль. Все ретельно перемішуємо, а потім викладаємо печінкову масу столовою ложкою на розігріту з маслом сковороду і смажимо котлети з обох сторін.
Рецепт печінкових котлет з капустою
Інгредієнти:
Приготування
Отже, перед тим, як приготувати печінкові котлети, свинячу печінку обробляємо, звільняємо від плівок, розрізаємо на шматочки і перекручуємо через м'ясорубку. Зі свіжою капустою і очищеної цибулиною робимо так само. Батон вимочуємо у воді, подрібнюємо і додаємо в основну масу. Фарш вимішуємо, додаємо яйце і кидаємо спеції за смаком. При необхідності додаємо трохи манки і викладаємо фарш на розігріту сковороду за допомогою ложки. Вливаємо рослинне масло й обсмажуємо котлети кілька хвилин. Після цього акуратно перевертаємо їх і підрум'янюємо до готовності.
Рецепт печінкових котлет з рисом
Інгредієнти:
Приготування
Свинячу печінку обробляємо, нарізаємо шматочками і подрібнюємо блендером в однорідну масу. Цибулину очистити, дрібненько шаткуємо й додаємо в печінкову масу. Вводимо сире яйце, додаємо крохмаль і спеції. Ретельно все перемішуємо і викладаємо заздалегідь зварений рис. Ліпимо вологими руками котлетки, викладаємо їх в розігріте рослинне масло й обсмажуємо з усіх боків.
Печінкові котлети з гречкою
Інгредієнти:
Приготування
А ось ще один оригінальний спосіб, як приготувати ніжні і смачні печінкові котлети з яловичої печінки. Субпродукт нарізаємо шматочками і подрібнюємо в блендері. Лук очищаємо, шаткуємо і пасеруємо на сковороді. Гречку відварюємо до готовності, а потім з'єднуємо з обсмаженням і розбиваємо яйце. Додаємо печінкову масу, посипаємо спеціями за смаком, додаємо борошно і замішуємо фарш. Формуємо ложкою невеликі котлетки і викладаємо їх на розпечену сковороду. Обсмажуємо заготовки з двох сторін у маслі і подаємо, прикрасивши за бажанням зеленню.
Печінкові котлети з морквою
Інгредієнти:
Приготування
Овочі обробляємо, моркву шаткуємо на крупній терочке, а цибулину і часник дрібно рубаємо ножем. Після цього наливаємо в сковороду масло, кидаємо овочі і підрум'янюємо їх до м'якості. Не гаючи часу, готуємо печінка: промиваємо її, дрібно нарізаємо і додаємо остигнула овочеву обжарку. Потім у фарш розбиваємо яйце, додаємо спеції і крохмаль. Все ретельно перемішуємо, а потім викладаємо печінкову масу столовою ложкою на розігріту з маслом сковороду і смажимо котлети з обох сторін.
Рекомендуємо добрі рецепти
Печінкові котлети з курячої печінки - рецепт
З курячої печінки готують безліч різноманітних смачних страв, однак найулюбленішим у багатьох є чудові, ніжні котлетки. Далі запропонуємо найцікавіші
Печінкові котлети - рецепт
Блюдо, яке ми пропонуємо зробити на гаряче з нагоди сімейного обіду, неодмінно сподобається кожному, навіть завзятим привередам. Розповімо, як
Курячі котлети з капустою
Це блюдо виконано за всіма правилами корисного харчування. Ніжне м'ясо доповнюється овочами і готується просто. Пропонуємо вам поєднувати курку з
Курячі котлети з кабачком
Сьогодні пропонуємо вам рецепт незвичайних оригінальних котлет з курячого фаршу з додаванням кабачка. Котлети, приготовані за цим рецептом, за
Курячі котлети в духовці
Котлети, запечені в духовці, набагато корисніше смажених на сковороді, і виходять вони не менш смачними. Ми вам розповімо, як приготувати курячі
Котлети з яловичої печінки
Яловича печінка - це дуже корисний продукт, насичений різного роду корисними речовинами і вітамінами. Однак щоб печінка була не тільки корисною, але