Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Холодець з індички без желатину

Холодець з індички без желатину

28-02-2016, 20:20
1 014
Холодець з індички без желатину
На відміну від курячого холодцю , холодець з індички можна готувати без желатину. Кістки гомілки птиці містять у собі досить колагену і жиру для того, щоб закуска застигла і без додаткових загусників, що стає особливо корисним у випадку, коли останніх немає під рукою.

Холодець з індички без желатину в мультиварці


Найбільш щільний холодець без желатину виходить з шиї індички, але м'ясо в шиї досить не багато і його важко відокремлювати від кісток, а тому, разом з шиєю ми будемо варити м'ясисту индюшиную гомілку.
Інгредієнти:

  • вирощувати індичат гомілка - 1 шт.;

  • морква - 145 г;

  • ріпчаста цибуля - 175 г;

  • вирощувати індичат шия - 1 шт.;

  • листя лавра - 2 шт.


  • Приготування
    Підготуйте м'ясні продукти, промивши индюшиную гомілку і шиї, а потім розміщуючи їх у глибокій каструлі. Слідом за індичкою туди ж відправте половину моркви, цілу цибулину і горошини перцю. Покладіть лист лавра і залийте вміст посуду чотирма літрами води. Поставте посуд з індичкою на слабкий вогонь і вываривайте все близько чотирьох годин. Не забувайте знімати з поверхні шум, незважаючи на те, що такий холодець з індички в будь-якому випадку не вийде прозорим, вчасно прибране сміття допоможе зробити закуску помітно більш чистою. По закінченні часу процідіть бульйон, індичку остудіть, а потім розберіть. Викладіть м'ясо в будь-яку підходящу ємність і залийте бульйоном. Для декору викладіть на поверхню шматочки моркви. Залиште всі до застигання в прохолоді.

    Холодець з півня з куркою без желатину – рецепт


    Цей рецепт незвичайний і цікавий тим, що крім м'яса птиці в нього входять і кубики шинки . Крім самої шинки, ви, на свій розсуд, можете доповнити блюдо овочами, іншими видами м'яса, паштетами і яйцями.
    Інгредієнти:

  • гомілка идейки - 1 шт.;

  • куряче філе - 320 г;

  • шинка - 115 г;
  • Холодець з індички без желатину

  • вино - 315 мл;

  • вода - 12 л;

  • зелень петрушки.


  • Приготування
    Перед тим, як приготувати холодець з індички, гомілку варто добре промити і обсушити. Підготовлену гомілку залийте сумішшю води і вина і залиште варитися на три з половиною години. По закінченні часу покладіть в бульйон курятину, додайте сіль і доведіть його до повної готовності. Готову м'якоть індички і кури розберіть, а шинку наріжте кубиками. Змішайте м'ясо із зеленню і залийте густим бульйоном. Желювання холодцю проходить лише при низьких температурах, а тому розлив його по формах, надсилайте закуску в холодильник і залишайте там до застигання.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Холодець з курки - рецепт
    Холодець з курки - рецепт
    Традиційний холодець готують неодмінно з яловичини, однак сьогодні з'явилася безліч сучасних варіацій цієї чудової страви. Пропонуємо створити страву
    Холодець - класичний рецепт
    Холодець - класичний рецепт
    Класичний російський традиційно готують холодець лише з яловичини. Однак у сучасній кулінарії існують варіанти з додаванням інших м'ясних
    Як варити холодець?
    Як варити холодець?
    Холодець - страва, що приготувати просто, проте сам процес зовсім не швидкий. Традиційно його варять на основі лише яловичини, але ми пропонуємо
    Холодець з курки з желатином
    Холодець з курки з желатином
    Холодець - постійний супутник всіх святкових застіль на Русі. І звичайно ж існує багато різних варіантів приготування цієї страви. Сьогодні ми
    Холодець з індички - рецепт
    Холодець з індички - рецепт
    Для тих, хто віддає перевагу м'ясним холодцам страви з птиці, ми підготували кілька рецептів холодців з індички, які можна приготувати класичним
    Холодець з яловичини - рецепт
    Холодець з яловичини - рецепт
    Холодець - дуже популярний у нашій країні страву, особливо в зиязикай час. Тому ми підібрали для вас рецепти холодцю з яловичини, а також рецепти