Холодець з курки - рецепт

Рецепт холодцю зі свинячих ніжок і курки без желатину
Інгредієнти:
Приготування
Свинячі ніжки вимочуємо у великій кількості води не менше трьох годин. Потім ці ніжки розбираємо на 2-3 великі частини і вкладаємо їх на дно великої, глибокої каструлі. Поверх цих шматків розкладаємо спеції. Курку не замочуємо, але добре промиваємо, розбираємо на 4 частини і викладаємо в каструлю з ніжками. Заливаємо все водою не вище п'яти сантиметрів від останнього краю шматка курки. Стежимо, щоб не упустити закипання бульйону і знімаємо піднялася над ним піну. Накриваємо каструлю трохи зміщеною у бік кришкою. Варимо холодець протягом чотирьох годин, при самому слабкому вогні. Після додаємо до нього очищену свіжу моркву, неочищений, але вимитий цибулю, селеру і присаливаем все індивідуально за смаком. В тому ж режимі вогню варимо все близько 60 хвилин. Потім відставляємо, трохи охолоджуємо, дістаємо м'ясо і обираем його маленькими рваними шматками. На дно формочок або лотків розміщуємо нарізану кубиками відварену моркву, слідом підготовлене куряче м'ясо, заливаємо все процідженим через кілька шарів марлі бульйоном і ставимо в холод для повного застигання.
Рецепт холодцю з курки та індички з желатином в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Рубаємо підготовлену (вимиту) гомілку індички на 2-3 частини і укладаємо її шматки на дно мультиварки. Поверх індички розкладаємо також підготовлені крила і гомілки курки. Додаємо до м'яса парасольки кропу і кладемо одну цибулину просто добре вимитої, не знімаючи лушпиння, а іншу очищаємо і укладаємо розрізаною навпіл. Заливаємо

Рекомендуємо добрі рецепти

Холодець з індички без желатину
Холодець - це улюблена у багатьох будинках оригінальна закуска. І часто її готують на основі птахи - це і дешевше, і звичайно, смачніше. Приготувавши

Як варити холодець?
Холодець - страва, що приготувати просто, проте сам процес зовсім не швидкий. Традиційно його варять на основі лише яловичини, але ми пропонуємо

Заливне з курки
Найпоширеніший варіант основи для заливного - це, звичайно куряче м'ясо. Пропонуємо два варіанти цього виключно зимового страви і розповімо, як без

Холодець з індички - рецепт
Для тих, хто віддає перевагу м'ясним холодцам страви з птиці, ми підготували кілька рецептів холодців з індички, які можна приготувати класичним

Рецепт холодцю зі свинини
Холодець - дуже популярний у нашій країні блюдо. Для того щоб його приготувати, потрібно відповідне м'ясо, багато часу на приготування і рецепти.

Холодець в мультиварці
Варити холодець справа не стільки важкий, скільки стомлююче, тому залишивши вікові традиції приготування на плиті, ми радимо випробувати рецепт цього