Як приготувати мармурову яловичину?

Як правильно і смачно приготувати мармурову яловичину в духовці?
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування рулету вибираємо плоский і широкий кусень мармурової яловичини і розрізаємо його таким чином, щоб максимально розширити його площу, розгорнувши книжкою. Далі відбиваємо зовсім небагато кусень кулінарним молоточком, обов'язково прикривши м'ясо харчовою плівкою, а після цього присмачую його по всій поверхні меленої сумішшю п'яти перців, підсолюємо і залишаємо на деякий час для маринування.
В цей час беремося за приготування начинки для рулету. Для цього пасеруємо на сковороді нашатковану ріпчасту цибулю чвертькільцями з натертою морквою, а через сім хвилин знімаємо сковороду з вогню, додаємо нарізані мариновані грибочки, дрібненько нарубані зубці часнику і свіжу зелень, присмачую масу за смаком сіллю і сумішшю перців і перемішуємо.
На відбитий пласт мармурової яловичини викладаємо підготовлену начинку, рівномірно розподіляючи її по всій поверхні і формуємо рулет, туго скручуючи пласт з начинкою. Обмазуємо рулет медом і закріплюємо за допомогою шпагату, перетягнувши їм виріб по колу. Поміщаємо блюдо в промаслений ємність для запікання і готуємо при температурному режимі 200 градусів протягом п'ятдесяти п'яти хвилин, періодично поливаючи соками.
Як смачно приготувати стейк з мармурової яловичини?
Інгредієнти:
Приготування

Щоб приготувати смачні стейки з мармурової яловичини, м'ясо розрізаємо впоперек волокон на шматки товщиною два сантиметри. Приправляємо їх меленої сумішшю перців і сіллю, посипаємо з двох сторін ароматними французькими травами, серед яких обов'язково повинні бути чабер, естрагон, базилік, розмарин і чебрець, Через тридцять хвилин промазуємо просочені шматки мармурової яловичини рослинним маслом, скориставшись силіконової пензлем і викладаємо на розігріту чавунну сковорідку. Після того як стейки обсмажаться на самому сильному вогні по три хвилини з кожного боку, відправляємо їх на сім хвилин в прогріту духовку до максимальної температури.
Рекомендуємо добрі рецепти

Як смачно тушити яловичину?
Не треба бути супер-кулінаром, щоб приготувати дуже смачне м'ясо. Використовуючи запропоновані далі рецепти, ви без праці зможете створити чудовий

Яловичина в сметані
Без сумнівів беріться за приготування страв з яловичини, адже ми пропонуємо чудовий рецепт, за яким це м'ясо вийде чудово ніжним і м'яким. Далі

Рецепти з яловичини на друге
З яловичини виходять завжди смачні страви, особливо гаряче. Тому далі ми пропонуємо зупинитися на рецептах саме для другої страви і розповімо, як

Стейк з мармурової яловичини
У цій статті будемо готувати чудову м'ясне блюдо. Розповімо, як посмажити чудовий і, головне правильний стейк з дорогого виду м'яса – мармурової

Страви з філе індички
Страви з індички завжди виходять смачними, ніжними, ароматними і неодмінно корисними. Тому сміливо замінюйте цим продуктом звичну курятину і

Як приготувати відбивні з яловичини на сковороді?
Багато господинь не люблять готувати відбивні, тільки тому що при смаженні м'ясо може втратити свою соковитість. У нашій статті ми відкриємо кілька