Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як приготувати мармурову яловичину?

Як приготувати мармурову яловичину?

28-02-2016, 20:18
393
Як приготувати мармурову яловичину?
Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати найдорожче і смачне м'ясо - мармурову яловичину, щоб не зіпсувати його, а навпаки здивувати гостей ідеальним і смачним блюдом.

Як правильно і смачно приготувати мармурову яловичину в духовці?


Інгредієнти:

  • мармурова яловичина – 13-16 кг;

  • мариновані грибочки – 125 г;

  • одна середня морква;

  • одна велика ріпчаста цибулина;

  • три-чотири зубці часнику;

  • мед – 90 г;

  • майонез – 90 г;

  • рослинна олія без запаху – 75 мл;

  • мелена суміш п'яти перців;

  • великий пучок свіжої зелені на вибір;

  • сіль.


  • Приготування
    Для приготування рулету вибираємо плоский і широкий кусень мармурової яловичини і розрізаємо його таким чином, щоб максимально розширити його площу, розгорнувши книжкою. Далі відбиваємо зовсім небагато кусень кулінарним молоточком, обов'язково прикривши м'ясо харчовою плівкою, а після цього присмачую його по всій поверхні меленої сумішшю п'яти перців, підсолюємо і залишаємо на деякий час для маринування.
    В цей час беремося за приготування начинки для рулету. Для цього пасеруємо на сковороді нашатковану ріпчасту цибулю чвертькільцями з натертою морквою, а через сім хвилин знімаємо сковороду з вогню, додаємо нарізані мариновані грибочки, дрібненько нарубані зубці часнику і свіжу зелень, присмачую масу за смаком сіллю і сумішшю перців і перемішуємо.
    На відбитий пласт мармурової яловичини викладаємо підготовлену начинку, рівномірно розподіляючи її по всій поверхні і формуємо рулет, туго скручуючи пласт з начинкою. Обмазуємо рулет медом і закріплюємо за допомогою шпагату, перетягнувши їм виріб по колу. Поміщаємо блюдо в промаслений ємність для запікання і готуємо при температурному режимі 200 градусів протягом п'ятдесяти п'яти хвилин, періодично поливаючи соками.

    Як смачно приготувати стейк з мармурової яловичини?


    Інгредієнти:

  • мармурова яловичина;

  • суміш перців свіжозмелених;

  • оливкова олія;

  • суміш ароматних французьких трав;

  • сіль.


  • Приготування
    Як приготувати мармурову яловичину?

    Щоб приготувати смачні стейки з мармурової яловичини, м'ясо розрізаємо впоперек волокон на шматки товщиною два сантиметри. Приправляємо їх меленої сумішшю перців і сіллю, посипаємо з двох сторін ароматними французькими травами, серед яких обов'язково повинні бути чабер, естрагон, базилік, розмарин і чебрець, Через тридцять хвилин промазуємо просочені шматки мармурової яловичини рослинним маслом, скориставшись силіконової пензлем і викладаємо на розігріту чавунну сковорідку. Після того як стейки обсмажаться на самому сильному вогні по три хвилини з кожного боку, відправляємо їх на сім хвилин в прогріту духовку до максимальної температури.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як смачно тушити яловичину?
    Як смачно тушити яловичину?
    Не треба бути супер-кулінаром, щоб приготувати дуже смачне м'ясо. Використовуючи запропоновані далі рецепти, ви без праці зможете створити чудовий
    Яловичина в сметані
    Яловичина в сметані
    Без сумнівів беріться за приготування страв з яловичини, адже ми пропонуємо чудовий рецепт, за яким це м'ясо вийде чудово ніжним і м'яким. Далі
    Рецепти з яловичини на друге
    Рецепти з яловичини на друге
    З яловичини виходять завжди смачні страви, особливо гаряче. Тому далі ми пропонуємо зупинитися на рецептах саме для другої страви і розповімо, як
    Стейк з мармурової яловичини
    Стейк з мармурової яловичини
    У цій статті будемо готувати чудову м'ясне блюдо. Розповімо, як посмажити чудовий і, головне правильний стейк з дорогого виду м'яса – мармурової
    Страви з філе індички
    Страви з філе індички
    Страви з індички завжди виходять смачними, ніжними, ароматними і неодмінно корисними. Тому сміливо замінюйте цим продуктом звичну курятину і
    Як приготувати відбивні з яловичини на сковороді?
    Як приготувати відбивні з яловичини на сковороді?
    Багато господинь не люблять готувати відбивні, тільки тому що при смаженні м'ясо може втратити свою соковитість. У нашій статті ми відкриємо кілька