Рецепти з яловичини на друге

Рецепт підливи з яловичини
Інгредієнти:
Приготування
Звичайно ж, щоб підлива або, як кажуть - соус з яловичини був ніжним, м'ясо потрібно вибирати відповідне, відмінно підійде вирізка або ж хороша теляча м'якоть. Відсутність жив у м'ясі наблизить вас до бажаного результату, так як головна умова м'ясного соусу – м'ясо має практично танути в роті.
Отже, м'ясо добре промийте, видаліть все не потрібне – плівки, жили, жир. Після обсушіть і наріжте довгими вузькими скибочками, потім легенько, не перестаратися відбийте і ще раз розріжте навпіл перпендикулярно довжині. Отримані шматочки обваляйте в борошні і акуратно, не пересушив обсмажте. Тепер в сковороду до м'яса додати дуже дрібно подрібнені цибулю, моркву і розрізаний на чотири частини зубок часнику. Після додавання овочів, всі інгредієнти повинні провести в сковороді не більше 10 хвилин, потім перекладіть все в посуд для гасіння, додавши томатне пюре і затоку на 3/4 гарячою водою. Готовність визначайте по м'ясу, якщо пробний клаптик розвалюється у вас в роті, то додайте спеції, але тільки мелені або добре подрібнені, видавлений часник, сіль і почекайте 10 хвилин. Тепер необхідно відокремити м'ясо від отриманого бульйону з овочами, накривши страву, щоб воно не охололо, перебити овочі в бульйоні блендером або використовувати старий метод протирання через сито. Акуратно введіть 30 грам (1 столова ложка) прожареної на сухій сковороді борошна знову доведений до кипіння вийшов соус, після чого перекладіть туди м'ясо.
Котлети з фаршу яловичини
Інгредієнти:
Приготування
Попередньо увімкніть піч на 200 градусів. Скибочки батона порвіть і перемніть руками, після затока гарячим молоком. М'ясо промийте, видаліть плівку і поріжте на шматки приблизно рівні спичечному коробку, а очищений лук поріжте на 4-6 часточок. Порізані цибулю з м'ясом, а так само часник з'єднайте в м'ясорубці, виготовивши таким чином фарш. Туди ж додайте яйце, сіль, мелені спеції, до речі, на свій смак можна додати ще якихось. До них

Рулет з яловичини
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо необхідно відбивати, накривши харчовою плівкою, щоб не наробити дірок в майбутньому рулеті, потім посоліть і посипте спеціями отриману велику відбивну з обох сторін. Попередньо замочені курагу з чорносливом подрібніть (не в пюре) з допомогою кухонної техніки, ті ж самі дії зробіть із сиром і маслом, після чого

Рекомендуємо добрі рецепти

Жарке з яловичини в мультиварці
Жарке можна впевнено назвати домашною стравою, яке зовсім просто приготувати самостійно з яловичини і інших цілком доступних інгредієнтів. Далі

Як смачно тушити яловичину?
Не треба бути супер-кулінаром, щоб приготувати дуже смачне м'ясо. Використовуючи запропоновані далі рецепти, ви без праці зможете створити чудовий

Підлива з фаршу
Більшість хазяєчок люблять готувати всілякі підливи, щоб урізноманітнити повсякденний обід, особливо якщо він не вийшов дуже цікавим і одноманітним.

Філе індички в духовці
Гідна заміна курятині - індичка, з якої виходять чудові і дуже корисні страви. Приготувавши філе цієї птиці за запропонованими далі рецептами у вас

Як приготувати зрази з фаршу з яйцем?
Якщо вам набридли звичайні котлети на обід, пропонуємо урізноманітнити їх апетитною начинкою з вареного яйця. В результаті у вас вийде зовсім нове

Яловичина, запечена у фользі
Незважаючи на те, що яловичина - м'ясо досить специфічне і приготування страви на її основі вимагає трохи навичок і знань, при цьому з запіканням її