Суп з сочевицею і яловичиною
Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати дуже смачний суп із сочевиці з яловичиною. Таке смакове поєднання, безсумнівно, припаде вам до душі, а враховуючи властивості компонентів страви, ще й принесе несумірну користь вашому організму.
Інгредієнти:
яловичина – 750 г;
зелена сочевиця – 280 м;
томати у власному соку – 390 г;
ріпчаста цибулина середнього розміру;
одна велика морква;
один корінь селери середнього розміру;
чотири зубці часнику;
сушений розмарин – 5 г;
орегано – 5 г;
сіль;
очищена вода – 2 л;
олія оливкова – 70 мл;
свіжа рубана зелень.
Приготування
Неймовірна насиченість цього супчика досягається шляхом попереднього обсмажування яловичини. Для цього промите і обсушенное м'ясо нарізаємо порціями і підрум'янюємо на оливковій олії. Потім перекладаємо підсмажені шматочки в каструлю для супу, додаємо в сковороду ще трохи масла і пасеруємо в ньому порізану цибульку, часничок і коріння. Відправляємо вміст сковороди до м'яса, заливаємо крутим окропом, ставимо на вогонь, додаємо томати у власному соку і після повного закипання варимо на помірному жарі протягом години. Після цього закладаємо промиту сочевичну крупу, доводимо страву до смаку сіллю, приправляємо ароматними травами і варимо до готовності зеленої сочевиці приблизно сорок хвилин.
Подаємо запашну юшку з зеленню петрушки.
Інгредієнти:
яловичина – 750 г;
червона сочевиця – 140 г;
бульби картоплі – 460 м;
цибулина ріпчаста середнього розміру;
одна не дуже велика морква;
корінь селери – 110 г;
три горошини запашного перцю;
лаврове листя – 1-2 шт.;
чебрець;
сіль;
очищена вода – 25 л;
олія рафінована – 35 мл;
свіжа рубана зелень.
Приготування
Приготування супу починаємо з того, що промите і розрізане на порційні шматочки м'ясо заллємо очищеною водою і поставимо варитися. В процесі закипання знімаємо піну, а потім знижуємо інтенсивність вогню до мінімального кипіння і варимо яловичину під кришкою до готовності. Залежно від якості м'яса для цього може знадобитися від півтора до двох годин.
По готовності яловичини закладаємо в бульйон попередньо пасеровані на рафінованому маслі кубики цибулі, а також соломку моркви і кореня селери. Додаємо очищені і подрібнені невеликими кубиками картопляні бульби. Сочевицю ретельно промиваємо до прозорості води і також додаємо в суп. Після закипання заправляємо страву сіллю, горошинками перцю, листочками лавра і чебрецем, зменшуємо вогонь і варимо протягом п'ятнадцяти хвилин.
Готовому ароматного супчику даємо настоятися хвилин п'ятнадцять і подаємо з зеленню петрушки.
Рецепт супу з зеленої сочевицею і смаженої яловичиною
Інгредієнти:
Приготування
Неймовірна насиченість цього супчика досягається шляхом попереднього обсмажування яловичини. Для цього промите і обсушенное м'ясо нарізаємо порціями і підрум'янюємо на оливковій олії. Потім перекладаємо підсмажені шматочки в каструлю для супу, додаємо в сковороду ще трохи масла і пасеруємо в ньому порізану цибульку, часничок і коріння. Відправляємо вміст сковороди до м'яса, заливаємо крутим окропом, ставимо на вогонь, додаємо томати у власному соку і після повного закипання варимо на помірному жарі протягом години. Після цього закладаємо промиту сочевичну крупу, доводимо страву до смаку сіллю, приправляємо ароматними травами і варимо до готовності зеленої сочевиці приблизно сорок хвилин.
Подаємо запашну юшку з зеленню петрушки.
Суп з яловичиною і червоною сочевицею - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Приготування супу починаємо з того, що промите і розрізане на порційні шматочки м'ясо заллємо очищеною водою і поставимо варитися. В процесі закипання знімаємо піну, а потім знижуємо інтенсивність вогню до мінімального кипіння і варимо яловичину під кришкою до готовності. Залежно від якості м'яса для цього може знадобитися від півтора до двох годин.
По готовності яловичини закладаємо в бульйон попередньо пасеровані на рафінованому маслі кубики цибулі, а також соломку моркви і кореня селери. Додаємо очищені і подрібнені невеликими кубиками картопляні бульби. Сочевицю ретельно промиваємо до прозорості води і також додаємо в суп. Після закипання заправляємо страву сіллю, горошинками перцю, листочками лавра і чебрецем, зменшуємо вогонь і варимо протягом п'ятнадцяти хвилин.
Готовому ароматного супчику даємо настоятися хвилин п'ятнадцять і подаємо з зеленню петрушки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Сочевиця на гарнір - рецепти
У неймовірному достатку сучасних рецептів гарнірів незаслужено загубилася сочевиця. Дуже даремно, адже вона досить корисна, а при оригінальному
Як приготувати курячий суп з вермішеллю?
Суп на курячому бульйоні з вермішеллю – це найпростіше перше блюдо, яке вміє готувати, напевно, кожна господиня. А щоб урізноманітнити цей досить
Збірна солянка - рецепт
Існує багато рецептів збірної солянки, проте кожен день її готувати не у всіх вийде. Це зовсім не просте блюдо і назвати його бюджетним не можна,
Тушкована картопля з яловичиною
Навіть з такого нехитрого поєднання інгредієнтів, як картопля з м'ясом можна приготувати чудове друге блюдо, не вимагає додатково гарніру. Загасивши
Вегетаріанський суп із сочевиці
Сочевиця здавна славиться своїми корисними властивостями - зміцнює імунітет, серцево-судинну систему, крім того її харчова цінність така, що може
Суп із сочевиці - рецепт
Сочевиця відноситься до сімейства бобових і нерідко використовується в приготуванні перших страв. Супи з сочевиці виходять густим, за рахунок того,