Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Гомілка індички в духовці

Гомілка індички в духовці

23-02-2016, 16:57
1 128
Гомілка індички в духовці
У цій статті ми поділимося з вами дуже докладних рекомендацій, як і скільки запікати гомілку індички в духовці.

Рецепт гомілки індички в духовці


Інгредієнти:

  • гомілка індички – 1 шт.;

  • молочна сироватка – 15 л.;

  • суміш перців – за смаком;

  • велика сіль – за смаком;

  • рослинне масло – 1 ст. ложка.


  • Приготування
    Гомілка промиваємо в холодній чистій воді. Викладаємо її в таку глибоку миску, щоб вона повністю в неї помістилася і до країв заливаємо гомілку молочною сироваткою, тоді ваше м'ясо буде дуже мягеньким. Виставляємо цю ємність в холодильник не менше, ніж на 10 годин. Після цього дістаємо індичку з сироватки, обполіскуємо водою, натираємо повністю крупною сіллю, слідом притрушиваем сумішшю перців і викладаємо на деко застелений великим аркушем промасленим харчової фольги. Потім щільно закриваємо краями фольги всю видиму частину гомілки і відправляємо все в духову шафу.
    Доводимо температуру духовки до 240 градусів, не турбуючись і не заглядаючи залишаємо гомілку на 50 хвилин. Після, робимо зниження температури на 40 градусів і, навіть не відкриваючи духовки запікаємо ще протягом 20 хвилин. А тепер знімаємо з верхньої частини гомілки фольгу і при тих же 200 градусах тримаємо в духовці 15 хвилин.

    Рецепт запеченої гомілки індички в духовці, в рукаві


    Інгредієнти:

  • гомілки індички – 2 шт.;

  • гірчиця – 2 ст. ложки;

  • оливковий майонез – 3 ст. ложки;

  • солоний соєвий соус – 3 ст. ложки.


  • Приготування
    Як зазвичай промиваючи, готуємо гомілки до приготування. В піалі з'єднуємо оливковий майонез, соєвий соус солоний і гірчицю. Перемішуємо сполучені інгредієнти і отримуємо прекрасно підходить маринад для запікання в духовці наших гомілок індички. Спочатку акуратно зрушуємо з м'ясистої частини ніжок шкірку вниз, обмазуємо все м'ясо отриманим маринадом, а потім одягаємо її на місце і рясно намазуємо шкірку. Через пару годин поміщаємо гомілки індички в спеціальний рукав для запікання викладаємо на пекарський лист і тепер залишається тільки запекти їх в духовці, заздалегідь прогрітій до 230 градусів протягом 1 години 20 хвилин. Потім дістаємо, розрізаємо зверху рукав і тримаємо в духовій шафі гомілки ще 8-10 хвилин.

    Гомілка індички з картоплею в духовці


    Інгредієнти:

  • картопля (середній) – 6-8 шт.;

  • гомілка індички – 1 шт.;

  • морква (маленька) – 1 шт.;

  • соєвий соус – 20 мл;

  • рідкий мед – 20 мл;

  • кухонна сіль – за смаком;

  • сухий кріп – 1 ч. ложка;

  • рослинне масло – 2 ч. ложки.


  • Приготування
    В підготовленій, чистої гомілки індички робимо ножем невеликі поглиблення і
    Гомілка індички в духовці
    поміщаємо в них шматочки довільно нарізаної моркви. Потім всю ніжку натираємо кухонною сіллю. В піалу наливаємо соєвий соус, рідкий мед і, розмішавши їх разом обмазуємо отриманою сумішшю індичку. Форму з високими бортами застеляємо великим листом фольги, яку обов'язково промасливаем і викладаємо по центру гомілку. Закриваємо її таким же за розміром листом харчової фольги і розміщуємо форму в розігрітій до 230 градусів духовій шафі. Запікаємо протягом 80 хвилин, а після додаємо до гомілки на чверть нарізану картоплю, притрушиваем його сіллю, сухим кропом і, знизивши температуру до 195 градусів, запікаємо все до приготування картоплі, не закриваючи фольгою.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Рецепт індички в духовці
    Рецепт індички в духовці
    Коли страви з курятини набридають, можна успішно замінити її дуже смачною і неймовірно корисною індичкою. А якщо ви не знаєте, як її приготувати, то
    Гомілка індички – рецепти
    Гомілка індички – рецепти
    Пропонуємо відступити від звичних рецептів приготування птиці і зробити чудовий обід на основі гомілки індички. Такі страви не просто смачні і
    Крила індички в духовці
    Крила індички в духовці
    Індичка відрізняється особливо смачним і дієтичними якостями. Будь-яка частина цієї птиці хороша в запеченому, тушкованому та смаженому вигляді. А
    Індичка, запечена в рукаві
    Індичка, запечена в рукаві
    Індичка - корисне, дієтичне м'ясо, з якого можна приготувати безліч цікавих страв. І сьогодні мова піде про індички, запеченої в рукаві. Таке смачне
    Запечена індичка
    Запечена індичка
    Індичка - смачне дієтичне м'ясо, в якому міститься велика кількість заліза. І сьогодні ми розповімо, як її оригінально запекти різними способами в
    Гомілка індички в мультиварці
    Гомілка індички в мультиварці
    М'ясо індички вважається дієтичним, а значить збереже фігуру, корисним, отже їсти його потрібно, і смачним, тому їсти треба всім! Приготувати його