Молочне порося - рецепт

Для початку поговоримо про те, як вибирати порося. В першу чергу зверніть увагу на колір шкіри. Він повинен бути рівномірно світло-рожевим, без синців і синців. Копитця також повинні бути гладкими, без тріщин. Інакше ви ризикуєте придбати нездорового порося. Оптимальна вага тушки повинен бути не більше п'яти кілограм, по-перше він напевно поміститься в стандартну духовку цілим. А по-друге це напевно буде саме молочне порося, якщо вага його більше, не виключено, що крім молока тварина вживало прикорм.
Рецепт приготування фаршированого молочного порося в духовці
У цьому рецепті ми розповімо про запеченому молочне порося з гречкою і грибами.
Інгредієнти:
Приготування
Щоб позбавитися від непотрібної нам щетини, шкіру де видно волоски потрібно полити окропом. Тоді з допомогою ножа скребущими рухами ми легко видалити всю непотрібну рослинність. Промиваємо в проточній воді від залишків крові та щетини і добре висушуємо рушником.
Готуємо маринад: змішати сіль, білий перець, сушений часник, цедру і сік одного лимона, листочки з гілочки розмарину і 80 мл олії. Все це перемішуємо і натираємо порося зовні і всередині. Замотуємо його в харчову плівку і кладемо маринуватися на ніч у холодильник.
Для начинки гриби поріжемо на четвертинки, морква натремо на тертці, цибулю поріжемо дрібненько.
Обсмажимо овочі на сковороді і туди ж відправимо суху гречку. Добре розмішуєм її з овочами і прожарим хвилини три. Далі заливаємо півлітра окропу, присаливаем і накриваємо кришкою. Нам потрібна не повністю готова гречка, тому після 5 хвилин кипіння вимикаємо вогонь і перекладаємо в інший посуд, щоб начинка охолола.
Порося дістаємо з плівки і добре зовні обтираем рушником. Всередині по хребту натираємо однією часточкою часнику. Фаршируємо начинкою на 3/4 , т. к. гречка вбере в себе сік, доготовится в духовці і збільшиться в розмірі.

Рекомендуємо добрі рецепти

Як приготувати м'ясо у фользі в духовці?
Приготуйте дуже смачне гаряче за нескладними рецептами, запропонованим далі. Розповімо, як оригінально запекти баранину цілим шматком у фользі,

Свинячий окіст, запечений в духовці у фользі
Якщо у вас з'явилося бажання вразити гостей незвичайним блюдом за святковим столом, то неодмінно скористайтеся нашими рекомендаціями. Пропонуємо

Як приготувати молочного порося цілком у духовці?
Якщо ви плануєте зробити святковий стіл незабутнім, то зверніть увагу на оригінальні рецепти з цієї статті. Пропонуємо «цвяхом» урочистого застілля

Меню святкового столу на День народження вдома
Щоб підготовка до святкування дня народження вдома не перетворилася для іменинника в метушню, потрібно скористатися ідеями для заповнення урочистого

Молочне порося - як приготувати в духовці?
Справжньою «бомбою» на вашому торжестві стане молочне порося, якого пропонуємо запекти в духовці на власній кухні. Не бійтеся братися за цю справу,

Як приготувати молочного порося?
Блюдо, яке ми пропонуємо приготувати з нагоди урочистості, неодмінно вразить кожного гостя. Молочне порося, запечене таким простим способом, стане