Свинячий окіст, запечений в духовці у фользі

Свинячий окіст в пряному маринаді у фользі в духовці
Хочете наповнити м'ясо незвичайним смаком, тоді використовуйте ароматні прянощі в маринаді. У цьому рецепті в якості останніх виступить свіжий імбир, а його згладять гостроту цукор і солодка гірчиця.
Інгредієнти:
Приготування
Приготувавши міцний розчин солі, перелийте його в емальовану каструлю і занурте туди окіст. Дайте м'ясу просочитися сольовим розчином протягом 2 діб, потім витягніть його і обсушіть. Надріжте шкірку на окороке, намагаючись не пошкодити нижележащий шар жиру. Оберніть м'ясо листом фольги і відправте в духовку на півтори години при 230 градусах. По закінченні часу, зніміть надрізану шкіру, а поверхня м'яса повторно надріжте. Приготуйте нехитру глазур з цукру та оцту з гірчицею. Практично в кінці приготування додайте крохмаль і імбир. Розподіліть глазур по поверхні окосту і поверніть його в духовку вже без фольги на півгодини при 200 градусах. Ви також можете виставити режим конвекції і скоротити час приготування до 15-20 хвилин.
Готовий свинячий окіст, запечений у фользі обов'язково залиште відпочити при кімнатній температурі, щоб під час нарізки з нього не витік весь той сік, що ми намагалися зберегти.
Рецепт свинячого окосту з вином в духовці у фользі
Свинина ідеально поєднується з ягодами, а тому, якщо ви вирішите приготувати глазур для м'яса власноруч, використовуйте готове варення. У цьому рецепті в якості нашої глазурі виступить варення з чорної смородини.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати свинячий окіст у фользі, залиште його в концентрованому соляному розчині як мінімум на добу. Помістіть окіст в розігрітій до 175 градусів духовці, запікання свинячого окосту у фользі в духовці займе близько двох годин. По закінченні часу прийміть за глазур: збийте варення блендером до однорідності, а потім розведіть парою столових ложок вина. Готову глазур розподіліть по м'ясу тонким шаром і поверніть шматок в духовку, вже без фольги на півгодини.
Свинячий окіст в духовці - рецепт у фользі
Якщо вам пощастить дістати свинячий окіст з кісткою всередині, то неодмінно скористайтеся шансом запекти його цілком. Завдяки кістки м'ясо залишається максимально соковитим і помітно виграє у смаку у безкісткового шматка.
Інгредієнти:

Приготування
Якщо окіст не був просолен заздалегідь, то просолите його власноруч, залишивши м'ясо на пару днів в міцному соляному розчині. Обсушіть м'ясо і прийміть за глазур. Розведіть діжонську гірчицю апельсиновим соком і джемом. Готову суміш нанесіть на окіст за допомогою кисті, після чого оберніть його листом фольги. Поставте окіст запікати в духовій шафі на 25 години при 200 градусах, а перед нарізкою дайте йому постояти вже без фольги приблизно 15 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Як приготувати буженину в духовці у фользі?
«Цвяхом» святкового застілля пропонуємо зробити чудову буженину, яку можна приготувати за запропонованими далі рецептами. Це неймовірне блюдо сміливо

Буженина з свинини в домашніх умовах
Приготування домашніх м'ясних делікатесів - справа зовсім не клопітка, хоча і не швидке. Приготувавши буженину з свинини за запропонованими далі

М'ясні кекси
Виявляється, у форми для кексів можна робити не тільки десерти, але і відмінні сирні страви, такі як м'ясні кекси. Вони ідеально впишуться в будь

Свинячий окіст в духовці
Свинячий окіст, запечений в духовці, здатний стати основною прикрасою столу. Головне - правильно його приготувати. Для того щоб ви порадували сім'ю

Буженина з свинини
Буженина - це універсальне блюдо, яке чудово поєднується з різноманітними продуктами, використовується в салатах, бутербродах. І сьогодні ми

Хамон - рецепт в домашніх умовах
Хамон - національне блюдо Іспанії, що представляє собою величезний шматок сировяленной свинини. Іспанці пишаються своїм делікатесом, який туристи