» » Як приготувати м'ясо у фользі в духовці?

Як приготувати м'ясо у фользі в духовці?

Як приготувати м'ясо у фользі в духовці?
Часто трапляється так, що у різних людей, які готують м'ясо по одним і тим же рецептом, виходить абсолютно різний смак готової страви. Сьогодні ми пропонуємо вам разом з нами зайнятися приготуванням м'яса різних видів, за різними рецептами, з яких ви дізнаєтеся, як його смачно запекти у фользі в духовці.

Рецепт м'яса, запеченого шматком у фользі в духовці


Інгредієнти:

  • філе баранини – 12 кг;

  • кетчуп з паприкою – 70 мл;

  • кетчуп чилі – 70 мл;

  • солоний соєвий соус – 50 мл;

  • рослинне масло – 1 ч. ложка.


  • Приготування
    Шматок красивою, свіжої баранини промиваємо в чистій воді, просушуємо, а після добре змащуємо солоним соєвим соусом. Покласти в поліетиленовий пакет і виносимо на холод не менше ніж на 15 години. Потім дістаємо баранину з пакета, з'єднуємо в одну піалу два види кетчупів і намазуємо ними промаринованное м'ясо, яке снів, на такий же час ставимо його в холод.
    Згорнуту в два або три шари фольгу, промасливаем трохи олією і розміщуємо на неї підготовлену до подальшого приготування баранину. Закриваємо м'ясо фольгою і защипуємо її з усіх сторін. Викладаємо все по центру листа, який виставляємо в заздалегідь прогрітий до 180 градусів духовку. Запікання такого м'яса, закритого у фользі в духовці триває 1 годину 10 хвилин.

    Соковите м'ясо у фользі в духовці з овочами


    Інгредієнти:

  • свиняча шия – 900 г;

  • велика сіль – за смаком;

  • перець – за смаком;

  • майонез – 50 г;

  • рослинне масло – 1 ч. ложка;

  • печериці (дрібні) – 130-140 г;

  • брюссельська капуста – 7-8 шт.;

  • болгарський перець – 2 шт.;

  • ріпчаста цибуля – 1 шт.;

  • картопля – 3-4 шт.


  • Приготування
    Хороший, суцільний шматок свинячої шиї, попередньо помивши натираємо крупною сіллю, притрушиваем перцем, а зверху ще намазуємо майонезом. На промаслений фольгу, складену в кілька разів викладаємо підготовлену свинину.
    Тепер ми будемо наше м'ясо гарно доповнювати смачними, різних кольорів овочами.
    Отже, почнемо з грибів, які ми просто очищаємо і викладаємо на наш м'ясної шматочок, не розрізаючи. Слідом розміщуємо по ньому нарізаний на чверть кільця цибулю. Болгарський перчик можна взяти в двох кольорах нарізати поздовжніми скибочками, який теж відправляємо на свинину з овочами. На завершення додаємо сюди довільно порізаний, очищений картопля і брюссельську капусту і закриваємо всю цю красу фольгою, щільно її затискаючи. Отриманий таким чином конверт, викладаємо на пекарський лист і ставимо його в прогріту до 195 градусів духовку. Дістаємо це чудове, соковите м'ясо з смачними овочами через 55 хвилин.

    М'ясо у фользі з чорносливом в духовці


    Інгредієнти:

  • яловича вирізка – 12 - 13 кг;

  • майонез – 70 г;

  • сметана 70 г;

  • перець, сіль – за смаком;

  • чорнослив – 250 г;

  • рослинне масло – 2 ч. ложки.


  • Приготування
    Чорнослив викладаємо в миску, заливаємо крутим окропом, накриваємо кришкою і залишаємо його на 20 хвилин.
    Як приготувати м'ясо у фользі в духовці?

    Під струменем проточної води омываем вирізку і нарізаємо її шматками приблизно за 60-70 грам. З чорносливу зливаємо воду і нарізаємо кожен на чотири поздовжні частини. В шматках яловичини робимо ножем отвори і заповнюємо їх 2-3 шматочками чорносливу.
    Потім, натираємо всі шматки сіллю і притрушиваем їх меленим перцем. В одну ємність наливаємо майонез зі сметаною, перемішуємо їх і обмазуємо отриманою сумішшю все м'ясо.
    Поділяємо яловичину по порціях і за їх кількістю нарізаємо фольгу, яку змащуємо рослинним маслом. Викладаємо листи фольги відразу на деко і розміщуємо за ним м'ясо з чорносливом. Кожну порцію щільно закриваємо піднятими догори краями фольги і ставимо все в духовку, яку виставляємо на 190 градусів і протягом 55 хвилин запікаємо це шалено смачне м'ясо.



    Додав: admin | 14-02-2016, 18:30
    Переглядів: 236