Вірменський лаваш з начинкою - рецепти
Рулет з лаваша – прекрасна закуска, яка прикрасить і доповнить будь-який, навіть самий скромний повсякденний стіл. Давайте розглянемо з вами кілька цікавих і оригінальних рецептів приготування цієї страви.
Інгредієнти:
вірменський тонкий лаваш – 500 г;
бекон – 100 г;
сир – 100 г;
кетчуп гострий – 1 ст. ложка;
спеції;
олія рослинна;
соус соєвий – 2 ст. ложки.
Приготування
Тонкий лаваш викладаємо на стіл, зверху розподіляємо бекон, тонко нарізаний пластинами. Наступним шаром йде сир, нашатковану скибочками. Тепер акуратно згортаємо все в рулет, нарізаємо середніми шматочками і викладаємо у форму для випічки. Окремо в мисці змішуємо кетчуп з соєвим соусом і олією. Заливаємо наші заготовки зверху і запікаємо рулетики з вірменського лаваша з начинкою 15 хвилин до рум'яності.
Інгредієнти:
вірменський тонкий лаваш – 1 шт.;
гарбуз – 100 г;
фарш свинячий – 150 г;
цибулина – 1 шт.;
масло рослинне – 3 ст. ложки;
спеції;
сир – 100 г;
свіжа зелень.
Приготування
Гарбуз обробляємо, нарізаємо м'якоть маленькими кубиками і підрум'янюємо на рослинному маслі до м'якості. Потім додаємо нашатковану кубиками цибулю і обсмажуємо 5 хвилин на невеликому вогні.
Далі викладаємо фарш, пасеруємо до готовності і приправляємо спеціями за смаком. Лаваш розстилаємо на фользі, викладаємо начинку, звертаємо в щільний рулет і викладаємо його у форму, промазану маслом. Посипаємо рясно тертим сиром і випікаємо 20 хвилин при 180 градусах. Готовий рулет посипаємо зеленню і подаємо до столу.
Інгредієнти:
копчена ковбаса – 100 г;
сир – 200 г;
помідори – 3 шт.;
яйце – 1 шт.;
спеції;
тонкий лаваш – 2 шт.;
свіжа зелень.
Приготування
Ковбасу, сир, помідори і свіжу зелень обробляємо і подрібнюємо ножем. Змішуємо підготовлені інгредієнти в миску, додаємо яйце і приправляємо спеціями за смаком. Лаваш ріжемо трикутниками і на саму широку сторону кожної заготовки викладаємо начинку. Звертаємо в тонкі рулетики, промазуємо кожен яєчним білком і обсмажуємо на сковороді в розігрітому рослинному маслечко.
Інгредієнти:
сир тофу – 100 г;
авокадо – 100 г;
помідор – 1 шт.;
свіжий огірок – 1 шт.;
спеції;
лаваш – 1 шт.;
капуста пекінська – 50 р.
Приготування
Авокадо обробляємо, викладаємо в миску, додаємо сир і розминаємо все виделкою до однорідного стану. Приправляємо спеціями за смаком і викладаємо отриману начинку тонким шаром на лаваш. Огірок і помідор шаткуємо тонкими кільцями і розподіляємо зверху. Далі накриваємо кількома листочками пекінської капусти і акуратно згортаємо все в тугий лаваш. Прибираємо готову закуску на кілька годин у холодильник, а потім розрізаємо і подаємо до столу.
Рецепт вірменського лаваша з начинкою з бекону
Інгредієнти:
Приготування
Тонкий лаваш викладаємо на стіл, зверху розподіляємо бекон, тонко нарізаний пластинами. Наступним шаром йде сир, нашатковану скибочками. Тепер акуратно згортаємо все в рулет, нарізаємо середніми шматочками і викладаємо у форму для випічки. Окремо в мисці змішуємо кетчуп з соєвим соусом і олією. Заливаємо наші заготовки зверху і запікаємо рулетики з вірменського лаваша з начинкою 15 хвилин до рум'яності.
Вірменський лаваш з гарбузовою начинкою - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Гарбуз обробляємо, нарізаємо м'якоть маленькими кубиками і підрум'янюємо на рослинному маслі до м'якості. Потім додаємо нашатковану кубиками цибулю і обсмажуємо 5 хвилин на невеликому вогні.
Далі викладаємо фарш, пасеруємо до готовності і приправляємо спеціями за смаком. Лаваш розстилаємо на фользі, викладаємо начинку, звертаємо в щільний рулет і викладаємо його у форму, промазану маслом. Посипаємо рясно тертим сиром і випікаємо 20 хвилин при 180 градусах. Готовий рулет посипаємо зеленню і подаємо до столу.
Вірменський лаваш з начинкою в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Ковбасу, сир, помідори і свіжу зелень обробляємо і подрібнюємо ножем. Змішуємо підготовлені інгредієнти в миску, додаємо яйце і приправляємо спеціями за смаком. Лаваш ріжемо трикутниками і на саму широку сторону кожної заготовки викладаємо начинку. Звертаємо в тонкі рулетики, промазуємо кожен яєчним білком і обсмажуємо на сковороді в розігрітому рослинному маслечко.
Рецепти вірменського лаваша з пісною начинкою
Інгредієнти:
Приготування
Авокадо обробляємо, викладаємо в миску, додаємо сир і розминаємо все виделкою до однорідного стану. Приправляємо спеціями за смаком і викладаємо отриману начинку тонким шаром на лаваш. Огірок і помідор шаткуємо тонкими кільцями і розподіляємо зверху. Далі накриваємо кількома листочками пекінської капусти і акуратно згортаємо все в тугий лаваш. Прибираємо готову закуску на кілька годин у холодильник, а потім розрізаємо і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Смажений лаваш з начинкою
Всілякі закуски з вірменського лаваша стали досить популярними завдяки простоті їх приготування і можливості урізноманітнити блюдо цікавими
Рулет з лаваша з куркою
Лаваш з куркою - це найкраща основа для приготування швидкої і оригінальної закуски. Зробивши з цих інгредієнтів рулет, у вас вийде досить незвичайне
Фарширований лаваш, запечений в духовці
Приготуйте фарширований лаваш і здивуйте гостей своїми кулінарними здібностями. Блюдо виходить ситним, а також смачним і відмінно прикрасить
Лаваш з бринзою і зеленню
Якщо до вас несподівано нагрянули гості, і необхідно що-небудь приготувати на швидку руку - зробіть рулетики з лаваша з бринзою. Це проста і швидка
Лаваш з ковбасою
Не знаєте чим пригостити гостей, які до вас несподівано завітали? У нас є для вас рішення - зробіть лаваш з ковбасою. Приготувати таку просту закуску
Закуски з лаваша - рецепти
Лаваш часто вживають замість хліба з м'ясом та іншими стравами. А ще з нього можна приготувати смачні гарячі і холодні закуски, які послужать