Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Смажений лаваш з начинкою

Смажений лаваш з начинкою

1-01-2016, 23:55
1 439
Смажений лаваш з начинкою
Смажений лаваш з начинкою – неймовірно смачна і проста закуска, яку можна подавати в теплому або холодному вигляді. В якості начинки можна використовувати будь-які інгредієнти. Ми розповімо вам сьогодні деякі варіанти приготування цієї страви.

Смажені трубочки з лаваша з начинкою


Інгредієнти:

  • вірменський тонкий лаваш – 1 упаковка;

  • сир – 300 г;

  • зелена цибуля – 3 шт.;

  • яйце – 3 шт.;

  • домашній майонез – 15 ст. ложки;

  • сметана – 15 ст. ложки;

  • олія рослинна.


  • Для кляру:

  • молоко – 80 мл;

  • яйце – 2 шт.;

  • спеції.


  • Приготування
    Яйця заздалегідь відварюємо круто, а потім остуджуємо, знімаємо шкаралупу і натираємо на крупній терочке. Додаємо до них нашатковану сир, подрібнений зелений лук, кладемо майонез і сметану. Все ретельно перемішуємо і заправляємо спеціями за смаком. Лаваш розрізаємо однаковими невеликими квадратиками, промазуємо начинкою і звертаємо в рулетик. В окремій мисці збиваємо яйця, поступово вливаємо молоко і кидаємо дрібку солі. Вмочуємо трубочки з лаваша з сирною начинкою в кляр і обсмажуємо на рослинному маслечко з обох сторін.

    Лаваш з начинкою смажена на сковороді


    Інгредієнти:

  • лаваш – 3 шт.;

  • яйце – 1 шт.;

  • масло рослинне – 50 мл;

  • спеції;

  • картопляне пюре – 500 р.


  • Для кляру:

  • яйце – 1 шт.;

  • спеції.


  • Приготування
    Картоплю чистимо, промиваємо, ріжемо шматочками і відварюємо в підсоленій воді. Потім зливаємо відвар, заправляємо картопля сметаною, розбиваємо яйце і кидаємо подрібнену зелень. Кожен листочок лаваш розрізаємо на 4 частини, кладемо начинку і звертаємо конвертиком. Потім заготовки в яєчної суміші, викладаємо в розігріте масло й обсмажуємо до появи рум'яної скоринки на середньому вогні. Для приготування кляра у мисці збиваємо яйця зі спеціями.

    Смажений лаваш з начинкою з фаршу


    Інгредієнти:

  • тонкий лаваш – 7 шт.;

  • фарш м'ясний – 300 г;

  • білокачанна капуста – 1 качан;

  • морква – 1 шт.;

  • перець болгарський – 1 шт.;

  • кабачки мариновані -100 г;
  • Смажений лаваш з начинкою

  • майонез – 150 мл.


  • Приготування
    Отже, спочатку готуємо всі інгредієнти. Для цього перець обробляємо і нарізаємо кубиками. Моркву чистимо, подрібнюємо на тертці, а капусту тонко шаткуємо. Мариновані кабачки нарізаємо кубиками. Фарш обсмажуємо на сковороді з маслом, підсолюємо за смаком. Тепер викладаємо його на лист лаваша, додаємо трохи капусти, моркви, перцю, кабачків. Зверху промазуємо майонезом і звертаємо конвертиком. Обсмажуємо заготовки з обох сторін, а потім викладаємо на блюдо і подаємо.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Лаваш з начинкою в духовці
    Лаваш з начинкою в духовці
    Дуже популярними стали усілякі закуски з лаваша. І цілком виправдано, адже це чудовий варіант швидкого перекусу або, трохи пофантазувавши, можна
    Лаваш з крабовими паличками
    Лаваш з крабовими паличками
    В якості одного з страв на святковому столі ми все частіше бачимо рулет з лаваша. Апетитна і смачна закуска, до того ж дуже легка у приготуванні, а
    Рецепт сулугуні в лаваші
    Рецепт сулугуні в лаваші
    Лаваш з сулугуні - це неймовірно проста в приготуванні закуска з традиційних кавказьких інгредієнтів. Радимо їсти її з пилу з жару, тепленькою.
    Пиріжки з лаваша
    Пиріжки з лаваша
    Швидкі пиріжки з лаваша - це відмінна альтернатива домашній випічці, процес приготування якої, часом, займає дуже багато часу. Швидкі пиріжки зручно
    Лаваш з бринзою і зеленню
    Лаваш з бринзою і зеленню
    Якщо до вас несподівано нагрянули гості, і необхідно що-небудь приготувати на швидку руку - зробіть рулетики з лаваша з бринзою. Це проста і швидка
    Лаваш з ковбасою
    Лаваш з ковбасою
    Не знаєте чим пригостити гостей, які до вас несподівано завітали? У нас є для вас рішення - зробіть лаваш з ковбасою. Приготувати таку просту закуску