» » Курячі рулетики з начинкою

Курячі рулетики з начинкою

Курячі рулетики з начинкою
Ідея цікавого гарячого до прийдешніх свят – курячі рулетики з начинкою, склад якої може бути неймовірно різноманітний. Завдяки нейтральному смак курячого філе, доповнювати його можна гострими сирами, сушеними ягодами, фруктами, горіхами і м'ясом. Ми протестуємо кілька варіантів в рецептах далі.

Курячі рулетики з грибами і сиром


Інгредієнти:

  • велике куряче філе;

  • яблуко - 70 г;

  • жменю сушеної журавлини;

  • жменя волоських горіхів;

  • сир - 60 г;

  • печериці - 165 г;

  • бекон - 4 скибочки;

  • гілочка розмарину і чебрецю.


  • Приготування
    Перед тим, як приготувати курячі рулетики з начинкою, розріжте філе навпіл, а потім зробіть невеликий поздовжній надріз, щоб розкрити м'ясо «книгою». Після, накрийте шматок плівкою і відбийте, приправте з обох сторін. Подрібніть яблука з журавлиною і горіхами. Викладіть на сковороду шматочки бекону і дайте жиру з них вытопиться і розігрітися. Обсмажте на жирі шматочки грибів і змішайте їх з іншими компонентами начинки. Додайте трав і кубики сиру. Розподіліть начинку по всій поверхні філе, скрутіть його і зафіксуйте зубочисткою. Підрум'яньте курячі рулетики з начинкою на сковороді, а потім відправте дійти до готовності в духовці при 180 на півгодини.

    Рецепт курячих рулетиків з начинкою


    Інгредієнти:

  • куряче філе (половинки) - 4 шт.;

  • шинка - 4 скибочки;

  • швейцарський сир - 260 г;

  • бекон - 12 скибочок.


  • Приготування
    Відбивши половинки курячого філе і приправивши їх, викладіть скибочку шинки і брусок сиру поверх. Сформуйте курячі рулетики з шинкою і оберніть їх смужками бекону. Розмістіть готову страву у формі для запікання і відправте в розігрітий до 165 градусів духовку. Рулетики з курячої грудки повинні провести в духовці близько 40-45 хвилин, поки м'ясо не дійде до повної готовності, а бекон не стане хрустким.

    Рулетики з курячого філе з начинкою


    Інгредієнти:
    Курячі рулетики з начинкою


  • ріпчаста цибуля - 75 г;

  • філе куряче - 4 шт.;

  • часник - 2 зубки;

  • вершкове масло - 25 г;

  • свинячий фарш - 320 г;

  • шавлія сушений і петрушка - по 1 ч. ложці;

  • яблуко - 75 г;

  • жменя хлібної крихти;

  • жменя волоських горіхів .


  • Приготування
    Спасеруйте шматочки цибулі зі свинячим фаршем і сушеними травами. Додайте до начинки часник, подрібнені яблука, подрібнені горіхи і хлібні крихти. Розподіліть начинку по отбитому курячого філе і поверніть його в рулет. Зафіксувавши рулети, надішліть їх в духову шафу на 25-30 хвилин при 180 градусах.
    Додав: admin | 13-01-2016, 23:17
    Переглядів: 386