Рулети з курячої грудки з начинкою
Рулет із курячого філе з різноманітною начинкою – апетитна закуска, яка чудово буде виглядати на будь-якому столі. Таку страву вразить гостей і порадує домашніх, а приготувати його не складе великої праці!
Інгредієнти:
філе курячої грудки – 6 шт.;
сир – 150 г;
бекон – 150 г;
яйце – 2 шт.;
крекери і борошно для посипання;
спеції .
Приготування
Курячу грудку промиваємо, витираємо рушником, обробляємо на філе, трохи відбиваємо і приправляємо спеціями. Потім викладаємо на кожну заготовку кілька шматочків бекону, зверху скибочки розподіляємо сиру і загортаємо м'ясо в щільні рулетики. Обвалюємо їх у борошні, потім опускаємо повністю у збите з сіллю яйце і обсипаємо добре подрібненим крекером. Викладаємо рулети з курячої грудки з беконом на деко, промазанный маслом, і випікаємо при температурі 180 градусів 40 хвилин. Подаємо готову страву, прикрасивши свіжою зеленню.
Інгредієнти:
базилік і петрушка – 50 г;
листя чебрецю – 1 ст. ложка;
житній хліб – 5 скибочок;
яєчний білок – 2 шт.;
вода фільтрована – 2 ст. ложки;
куряча грудка – 10 шт.;
шинка – 10 скибочок;
сир швейцарський – 100 г;
олія рослинна;
спеції.
Приготування
Спочатку готуємо всі інгредієнти. Для цього свіжу зелень обполіскуємо, дрібно рубаємо і викладаємо в миску. Додаємо розкришений хліб і приправляємо спеціями. Яєчні білки збиваємо з водою і відставляємо на деякий час в сторону. Кожну курячу половинку викладаємо в чистий поліетиленовий пакет і відбиваємо кулінарним молотком або качалкою. Потім, кожен м'ясної шматочок покриваємо скибочкою шинки, сиру і додаємо зелену начинку. Звертаємо заготовки в рулетики, опускаємо кожну в яєчну суміш і викладаємо у форму, промазану рослинним маслом. Випікаємо страву при температурі 180 градусів до готовності. Перед подачею нарізаємо кожен рулетик тонкими скибочками і прикрашаємо гілочкою базиліка.
Інгредієнти:
філе курячої грудки – 4 шт.;
чорнослив сушений – 4 шт.;
сир фета – 60 г;
цибулина – 1 шт.;
спеції;
олія рослинна.
Приготування
Цибулину обробляємо, дрібненько нарізаємо і підрум'янюємо на маслечко, підсолюємо за смаком. Чорнослив промиваємо і подрібнюємо. Сир розминаємо гарненько вилочкою і перемішуємо з цибулькою і сухофруктами. Філе розрізаємо навскоси на 3 частини, натираємо спеціями. На кожен м'ясний пласт викладаємо невелику кількість начинки, звертаємо щільними рулетиками і скріплюємо зубочистками. Випікаємо блюдо в розігрітій духовій шафі 35 хвилин до готовності.
Інгредієнти:
грудка куряча – 1 кг;
гриби свіжі – 400 г;
цибуля порей – 2 шт.;
масло вершкове – 1 ч. ложка;
сир – 2 скибочки;
олія рослинна;
бекон – 100 г;
спеції.
Приготування
Цибуля порей дрібненько шаткуємо ножем і пасеруємо на розігрітій з маслом сковороді. Тим часом промиваємо свіжі гриби, обсушуємо їх, нарізаємо скибочками і викладаємо до цибулі, помішуючи. Курячі грудки трохи надрізаємо, розкриваємо і злегка відбиваємо. Потім м'ясо підсолюємо, перчимо за смаком і промазуємо злегка рослинним маслом. Тепер беремо аркуш фольги, промазуємо його рослинним жиром і викладаємо грудки. Зверху розподіляємо овочеву начинку і викладаємо по скибочці бекону. Посипаємо блюдо тертим сиром і загортаємо все в щільний рулет. Викладаємо заготовку на деко, відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку і засікаємо приблизно 15 хвилин. Готовий рулет із курячого філе звільняємо від фольги, акуратно нарізаємо шматочками і подаємо до столу.
Рулети з курячої грудки в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Курячу грудку промиваємо, витираємо рушником, обробляємо на філе, трохи відбиваємо і приправляємо спеціями. Потім викладаємо на кожну заготовку кілька шматочків бекону, зверху скибочки розподіляємо сиру і загортаємо м'ясо в щільні рулетики. Обвалюємо їх у борошні, потім опускаємо повністю у збите з сіллю яйце і обсипаємо добре подрібненим крекером. Викладаємо рулети з курячої грудки з беконом на деко, промазанный маслом, і випікаємо при температурі 180 градусів 40 хвилин. Подаємо готову страву, прикрасивши свіжою зеленню.
Рулети з курячої грудки з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку готуємо всі інгредієнти. Для цього свіжу зелень обполіскуємо, дрібно рубаємо і викладаємо в миску. Додаємо розкришений хліб і приправляємо спеціями. Яєчні білки збиваємо з водою і відставляємо на деякий час в сторону. Кожну курячу половинку викладаємо в чистий поліетиленовий пакет і відбиваємо кулінарним молотком або качалкою. Потім, кожен м'ясної шматочок покриваємо скибочкою шинки, сиру і додаємо зелену начинку. Звертаємо заготовки в рулетики, опускаємо кожну в яєчну суміш і викладаємо у форму, промазану рослинним маслом. Випікаємо страву при температурі 180 градусів до готовності. Перед подачею нарізаємо кожен рулетик тонкими скибочками і прикрашаємо гілочкою базиліка.
Рулет із курячого філе з начинкою з чорносливу
Інгредієнти:
Приготування
Цибулину обробляємо, дрібненько нарізаємо і підрум'янюємо на маслечко, підсолюємо за смаком. Чорнослив промиваємо і подрібнюємо. Сир розминаємо гарненько вилочкою і перемішуємо з цибулькою і сухофруктами. Філе розрізаємо навскоси на 3 частини, натираємо спеціями. На кожен м'ясний пласт викладаємо невелику кількість начинки, звертаємо щільними рулетиками і скріплюємо зубочистками. Випікаємо блюдо в розігрітій духовій шафі 35 хвилин до готовності.
Рулет із курячого філе з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Цибуля порей дрібненько шаткуємо ножем і пасеруємо на розігрітій з маслом сковороді. Тим часом промиваємо свіжі гриби, обсушуємо їх, нарізаємо скибочками і викладаємо до цибулі, помішуючи. Курячі грудки трохи надрізаємо, розкриваємо і злегка відбиваємо. Потім м'ясо підсолюємо, перчимо за смаком і промазуємо злегка рослинним маслом. Тепер беремо аркуш фольги, промазуємо його рослинним жиром і викладаємо грудки. Зверху розподіляємо овочеву начинку і викладаємо по скибочці бекону. Посипаємо блюдо тертим сиром і загортаємо все в щільний рулет. Викладаємо заготовку на деко, відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку і засікаємо приблизно 15 хвилин. Готовий рулет із курячого філе звільняємо від фольги, акуратно нарізаємо шматочками і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
М'ясо по-французьки з курячого філе
З курячого філе готують різні страви, у тому числі і м'ясо по-французьки. Ця чудова ніжна курочка з рум'яної сирної шапкою напевно стане фаворитом на
Шніцель з курячої грудки
З курячої грудки готують багато смачних страв. Одним з таких є шніцель. Це чудове блюдо гідно головного місця у святковому меню, так як виглядає
Курячі рулетики в духовці
Курячі рулетики — це скручені в кілька шарів промариновані відбивні з філе курки. Виглядають вони дуже апетитно і приголомшливо смачні! Нарешті, вони
Курячі рулетики з чорносливом
Коли рідні просять чого-небудь незвичайного, або просто хочеться урізноманітнити щоденне меню, радимо приготувати фаршировані курячі рулетики з
Рулет із курячого філе
М'ясні рулети чудово виглядають на святковому столі. Варіантів їх приготування з різними начинками досить багато. І зараз ми розповімо, як зробити
Рулети з бекону
Рулети з бекону - ситна і смачна гаряча закуска, яка неодмінно прикрасить будь-який святковий торжество. У нашій статті ми зібрали кілька