Рулет із курячого філе з різноманітною начинкою – апетитна закуска, яка чудово буде виглядати на будь-якому столі. Таку страву вразить гостей і порадує домашніх, а приготувати його не складе великої праці!
Рулети з курячої грудки в духовці
Інгредієнти: філе курячої грудки – 6 шт.; сир – 150 г; бекон – 150 г; яйце – 2 шт.; крекери і борошно для посипання; спеції . Приготування Курячу грудку промиваємо, витираємо рушником, обробляємо на філе, трохи відбиваємо і приправляємо спеціями. Потім викладаємо на кожну заготовку кілька шматочків бекону, зверху скибочки розподіляємо сиру і загортаємо м'ясо в щільні рулетики. Обвалюємо їх у борошні, потім опускаємо повністю у збите з сіллю яйце і обсипаємо добре подрібненим крекером. Викладаємо рулети з курячої грудки з беконом на деко, промазанный маслом, і випікаємо при температурі 180 градусів 40 хвилин. Подаємо готову страву, прикрасивши свіжою зеленню.
Рулети з курячої грудки з сиром
Інгредієнти: базилік і петрушка – 50 г; листя чебрецю – 1 ст. ложка; житній хліб – 5 скибочок; яєчний білок – 2 шт.; вода фільтрована – 2 ст. ложки; куряча грудка – 10 шт.; шинка – 10 скибочок; сир швейцарський – 100 г; олія рослинна; спеції. Приготування Спочатку готуємо всі інгредієнти. Для цього свіжу зелень обполіскуємо, дрібно рубаємо і викладаємо в миску. Додаємо розкришений хліб і приправляємо спеціями. Яєчні білки збиваємо з водою і відставляємо на деякий час в сторону. Кожну курячу половинку викладаємо в чистий поліетиленовий пакет і відбиваємо кулінарним молотком або качалкою. Потім, кожен м'ясної шматочок покриваємо скибочкою шинки, сиру і додаємо зелену начинку. Звертаємо заготовки в рулетики, опускаємо кожну в яєчну суміш і викладаємо у форму, промазану рослинним маслом. Випікаємо страву при температурі 180 градусів до готовності. Перед подачею нарізаємо кожен рулетик тонкими скибочками і прикрашаємо гілочкою базиліка.
Рулет із курячого філе з начинкою з чорносливу
Інгредієнти: філе курячої грудки – 4 шт.; чорнослив сушений – 4 шт.; сир фета – 60 г; цибулина – 1 шт.; спеції; олія рослинна. Приготування Цибулину обробляємо, дрібненько нарізаємо і підрум'янюємо на маслечко, підсолюємо за смаком. Чорнослив промиваємо і подрібнюємо. Сир розминаємо гарненько вилочкою і перемішуємо з цибулькою і сухофруктами. Філе розрізаємо навскоси на 3 частини, натираємо спеціями. На кожен м'ясний пласт викладаємо невелику кількість начинки, звертаємо щільними рулетиками і скріплюємо зубочистками. Випікаємо блюдо в розігрітій духовій шафі 35 хвилин до готовності.
Рулет із курячого філе з грибами
Інгредієнти: грудка куряча – 1 кг; гриби свіжі – 400 г; цибуля порей – 2 шт.; масло вершкове – 1 ч. ложка; сир – 2 скибочки; олія рослинна; бекон – 100 г; спеції. Приготування Цибуля порей дрібненько шаткуємо ножем і пасеруємо на розігрітій з маслом сковороді. Тим часом промиваємо
свіжі гриби, обсушуємо їх, нарізаємо скибочками і викладаємо до цибулі, помішуючи. Курячі грудки трохи надрізаємо, розкриваємо і злегка відбиваємо. Потім м'ясо підсолюємо, перчимо за смаком і промазуємо злегка рослинним маслом. Тепер беремо аркуш фольги, промазуємо його рослинним жиром і викладаємо грудки. Зверху розподіляємо овочеву начинку і викладаємо по скибочці бекону. Посипаємо блюдо тертим сиром і загортаємо все в щільний рулет. Викладаємо заготовку на деко, відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку і засікаємо приблизно 15 хвилин. Готовий рулет із курячого філе звільняємо від фольги, акуратно нарізаємо шматочками і подаємо до столу.