Вернуться назад Распечатать

Рулети з курячої грудки з начинкою

Рулети з курячої грудки з начинкою
Рулет із курячого філе з різноманітною начинкою – апетитна закуска, яка чудово буде виглядати на будь-якому столі. Таку страву вразить гостей і порадує домашніх, а приготувати його не складе великої праці!

Рулети з курячої грудки в духовці


Інгредієнти:

  • філе курячої грудки – 6 шт.;

  • сир – 150 г;

  • бекон – 150 г;

  • яйце – 2 шт.;

  • крекери і борошно для посипання;

  • спеції .


  • Приготування
    Курячу грудку промиваємо, витираємо рушником, обробляємо на філе, трохи відбиваємо і приправляємо спеціями. Потім викладаємо на кожну заготовку кілька шматочків бекону, зверху скибочки розподіляємо сиру і загортаємо м'ясо в щільні рулетики. Обвалюємо їх у борошні, потім опускаємо повністю у збите з сіллю яйце і обсипаємо добре подрібненим крекером. Викладаємо рулети з курячої грудки з беконом на деко, промазанный маслом, і випікаємо при температурі 180 градусів 40 хвилин. Подаємо готову страву, прикрасивши свіжою зеленню.

    Рулети з курячої грудки з сиром


    Інгредієнти:

  • базилік і петрушка – 50 г;

  • листя чебрецю – 1 ст. ложка;

  • житній хліб – 5 скибочок;

  • яєчний білок – 2 шт.;

  • вода фільтрована – 2 ст. ложки;

  • куряча грудка – 10 шт.;

  • шинка – 10 скибочок;

  • сир швейцарський – 100 г;

  • олія рослинна;

  • спеції.


  • Приготування
    Спочатку готуємо всі інгредієнти. Для цього свіжу зелень обполіскуємо, дрібно рубаємо і викладаємо в миску. Додаємо розкришений хліб і приправляємо спеціями. Яєчні білки збиваємо з водою і відставляємо на деякий час в сторону. Кожну курячу половинку викладаємо в чистий поліетиленовий пакет і відбиваємо кулінарним молотком або качалкою. Потім, кожен м'ясної шматочок покриваємо скибочкою шинки, сиру і додаємо зелену начинку. Звертаємо заготовки в рулетики, опускаємо кожну в яєчну суміш і викладаємо у форму, промазану рослинним маслом. Випікаємо страву при температурі 180 градусів до готовності. Перед подачею нарізаємо кожен рулетик тонкими скибочками і прикрашаємо гілочкою базиліка.

    Рулет із курячого філе з начинкою з чорносливу


    Інгредієнти:

  • філе курячої грудки – 4 шт.;

  • чорнослив сушений – 4 шт.;

  • сир фета – 60 г;

  • цибулина – 1 шт.;

  • спеції;

  • олія рослинна.


  • Приготування
    Цибулину обробляємо, дрібненько нарізаємо і підрум'янюємо на маслечко, підсолюємо за смаком. Чорнослив промиваємо і подрібнюємо. Сир розминаємо гарненько вилочкою і перемішуємо з цибулькою і сухофруктами. Філе розрізаємо навскоси на 3 частини, натираємо спеціями. На кожен м'ясний пласт викладаємо невелику кількість начинки, звертаємо щільними рулетиками і скріплюємо зубочистками. Випікаємо блюдо в розігрітій духовій шафі 35 хвилин до готовності.

    Рулет із курячого філе з грибами


    Інгредієнти:

  • грудка куряча – 1 кг;

  • гриби свіжі – 400 г;

  • цибуля порей – 2 шт.;

  • масло вершкове – 1 ч. ложка;

  • сир – 2 скибочки;

  • олія рослинна;

  • бекон – 100 г;

  • спеції.


  • Приготування
    Цибуля порей дрібненько шаткуємо ножем і пасеруємо на розігрітій з маслом сковороді. Тим часом промиваємо
    Рулети з курячої грудки з начинкою
    свіжі гриби, обсушуємо їх, нарізаємо скибочками і викладаємо до цибулі, помішуючи. Курячі грудки трохи надрізаємо, розкриваємо і злегка відбиваємо. Потім м'ясо підсолюємо, перчимо за смаком і промазуємо злегка рослинним маслом. Тепер беремо аркуш фольги, промазуємо його рослинним жиром і викладаємо грудки. Зверху розподіляємо овочеву начинку і викладаємо по скибочці бекону. Посипаємо блюдо тертим сиром і загортаємо все в щільний рулет. Викладаємо заготовку на деко, відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку і засікаємо приблизно 15 хвилин. Готовий рулет із курячого філе звільняємо від фольги, акуратно нарізаємо шматочками і подаємо до столу.