Ідея цікавого гарячого до прийдешніх свят – курячі рулетики з начинкою, склад якої може бути неймовірно різноманітний. Завдяки нейтральному смак курячого філе, доповнювати його можна гострими сирами, сушеними ягодами, фруктами, горіхами і м'ясом. Ми протестуємо кілька варіантів в рецептах далі.
Курячі рулетики з грибами і сиром
Інгредієнти: велике куряче філе; яблуко - 70 г; жменю сушеної журавлини; жменя волоських горіхів; сир - 60 г; печериці - 165 г; бекон - 4 скибочки; гілочка розмарину і чебрецю. Приготування Перед тим, як приготувати курячі рулетики з начинкою, розріжте філе навпіл, а потім зробіть невеликий поздовжній надріз, щоб розкрити м'ясо «книгою». Після, накрийте шматок плівкою і відбийте, приправте з обох сторін. Подрібніть яблука з журавлиною і горіхами. Викладіть на сковороду шматочки бекону і дайте жиру з них вытопиться і розігрітися. Обсмажте на жирі шматочки грибів і змішайте їх з іншими компонентами начинки. Додайте трав і кубики сиру. Розподіліть начинку по всій поверхні філе, скрутіть його і зафіксуйте зубочисткою. Підрум'яньте курячі рулетики з начинкою на сковороді, а потім відправте дійти до готовності в духовці при 180 на півгодини.
Рецепт курячих рулетиків з начинкою
Інгредієнти: куряче філе (половинки) - 4 шт.; шинка - 4 скибочки; швейцарський сир - 260 г; бекон - 12 скибочок. Приготування Відбивши половинки курячого філе і приправивши їх, викладіть скибочку шинки і брусок сиру поверх. Сформуйте курячі рулетики з шинкою і оберніть їх смужками бекону. Розмістіть готову страву у формі для запікання і відправте в розігрітий до 165 градусів духовку. Рулетики з курячої грудки повинні провести в духовці близько 40-45 хвилин, поки м'ясо не дійде до повної готовності, а бекон не стане хрустким.
Рулетики з курячого філе з начинкою
Інгредієнти: ріпчаста цибуля - 75 г; філе куряче - 4 шт.; часник - 2 зубки; вершкове масло - 25 г; свинячий фарш - 320 г; шавлія сушений і петрушка - по 1 ч. ложці; яблуко - 75 г; жменя хлібної крихти; жменя волоських горіхів . Приготування Спасеруйте шматочки цибулі зі свинячим фаршем і сушеними травами. Додайте до начинки часник, подрібнені яблука, подрібнені горіхи і хлібні крихти. Розподіліть начинку по отбитому курячого філе і поверніть його в рулет. Зафіксувавши рулети, надішліть їх в духову шафу на 25-30 хвилин при 180 градусах.