Як приготувати рис на гарнір?

Як правильно варити рис на гарнір?
Інгредієнти:
Приготування
Рис добре промиваємо, пересипаємо в каструлю, додаємо різні спеції і вливаємо олію. Заливаємо холодною водою, прикриваємо кришкою і доводимо до закипання. Після цього щільно закриваємо кришкою, вимикаємо плиту і загортаємо каструлю в тепле ковдру. Через годину рис на гарнір готовий.
Як приготувати смачний рис на гарнір?
Інгредієнти:
Приготування
Чистимо цибулину, шаткуємо кубиками і пасеруємо на маслечко до підрум'янення. Потім додаємо промитий рис, вливаємо холодну воду і відварюємо до готовності. В кінці приготування заправляємо блюдо часником, базиліком і меленою паприкою. Накриваємо каструлю кришкою, знімаємо з плити і закутуємо рушником.
Рис на гарнір в мультиварці з овочами
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю і моркву чистимо, дрібно шаткуємо і пасеруємо разом із замороженими овочами в мультиварці на режимі «Випічка». Через 10 хвилин відкриваємо кришку приладу, додаємо промитий рис і заливаємо гарячою водою. Виставляємо програму «Плов» і готуємо страву до звукового сигналу. А щоб рис вийшов смачніше, замість води можна налити м'ясний бульйон.
Розсипчастий рис на гарнір
Інгредієнти:
Приготування
Рис промиваємо кілька разів, кидаємо в каструлю і заливаємо водою. Потім ставимо посуд на вогонь і доводимо до кипіння. Після цього закриваємо кришкою, зменшуємо полум'я, і проварюємо хвилин 15. Не гаючи часу, чистимо цибулю, дрібно шаткуємо його і пасеруємо на вершковому маслечко. Далі вбиваємо яйця, кладемо зварений рис і поливаємо соєвим соусом. Все ретельно перемішуємо і подаємо як гарнір до м'ясних і овочевих страв.
Рис на гарнір по-болгарськи
Інгредієнти:
Приготування
Чистимо цибулину і дрібно шаткуємо, а морква подрібнюємо на терочке і підрум'янюємо овочі на рослинному маслечко. Потім додаємо промитий рис і витримуємо на вогні кілька хвилин. Після цього перекладаємо вміст у форму для запікання, заливаємо теплою солоною водою, щільно накриваємо зверху листом фольги і відправляємо в розігріту духовку на 40 хвилин.
Рис з овочами на гарнір
Інгредієнти:

Приготування
Для приготування рису на гарнір овочі очищаємо, обполіскуємо і дрібно нарізаємо. Потім викладаємо їх на сковороду з маслом і пасеруємо до світло-золотистого кольору. Часник обробляємо від лушпиння, видавлюємо через прес і додаємо до овочів. Через 5 хвилин додаємо промитий рис, вливаємо холодну воду і доводимо до закипання. Підсолюємо за смаком, зменшуємо вогонь до мінімуму і готуємо під кришкою 45 хвилин, додаючи, при необхідності воду. Після цього даємо страві настоятися і подаємо його як гарнір до м'яса.
Рекомендуємо добрі рецепти

Як смачно варити перловку на гарнір?
Щоб приготувати перловку до основної страви більшість кулінарів сильно не заморочуються і просто її відварюють. Однак рецепти, представлені далі

Сочевиця на гарнір - рецепти
У неймовірному достатку сучасних рецептів гарнірів незаслужено загубилася сочевиця. Дуже даремно, адже вона досить корисна, а при оригінальному

Суп з фрикадельками в мультиварці
Суп з фрикадельками - абсолютно просте і неабияке блюдо. Здивувати їм досить складно. Хоча, якщо ви додасте до складу трохи додаткових інгредієнтів,

Маринована цибуля
Кожна господиня повинна навчитися маринувати цибуля, тому що нерідко в рецептах трапляється саме цей інгредієнт. Маринований лук незамінний до

Як смачно приготувати гречку?
Гречана крупа хороша для приготування багатьох страв, але найчастіше її використовують як гарнір. Ми ж розповімо вам, як можна смачно приготувати

Гарнір в мультиварці
Мультиварка вже давно стала незамінною помічницею на будь-якій кухні. І сьогодні мова піде про гарнірах в цьому чудовому девайсі. У нашій статті ми