Як приготувати коропа в духовці у фользі?

Короп, запечений в духовці у фользі - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування коропа в духовці у фользі цілком вибираємо тушку середнього розміру, очищаємо її від луски, позбавляє від нутрощів і зябер (голову можна залишити або видалити за бажанням) і ретельно промиваємо під холодною проточною водою. Витираємо рибку від вологи серветками і натираємо сумішшю солі, перець і спеції для риби. Збризніть також карпа зовні і всередині черевця соком лимона і залишимо його для маринування на одну годину в холодильнику.
Безпосередньо перед приготуванням в мисочці змішуємо майонез, сметану і рафіновану олію і щедро змащуємо отриманою сумішшю рибку з усіх боків і всередині черевця. Чистимо і шаткуємо кільцями ріпчасту цибулю і змішати з соусом, що залишився. Наповнюємо половиною від загальної кількості цибулевої маси черевце коропа, а з решти викладаємо цибульну подушку для рибини і викладаємо її також на тушку зверху.
Запечатуємо фольгу конвертом і розміщуємо на деку прогрітій до 190 градусів духовки. Скільки запікати коропа у фользі в духовці визначаємо виходячи з розміру тушки і можливостей духової шафи. В середньому при такому температурному режимі знадобиться від двадцяти до сорока хвилин. Потім отвернем фольгу і запечемо до рум'яності ще протягом приблизно десяти хвилин.
Готового коропа перекладаємо на тарілку, прикрашаємо часточками лимона і гілочками свіжої зелені і можемо подавати.
Короп в духовці у фользі з картоплею - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Готуємо належним чином тушку карпа, натираємо її сіллю, меленим чорним перцем і сумішшю спецій для риби, промазуємо майонезом і робимо на спинці декілька поперечних розрізів. Вставляємо в них по одній часточці лимона і ще кілька вкладаємо в черевце.
Очищаємо і нарізаємо кільцями ріпчасту цибулю, моркву і картоплю. Деко застеляємо двома листами фольги, промасливаем їх і викладаємо на дно подушку з половини лука, а по центру розміщуємо тушку карпа. Картопля, морква і залишився цибулю змішуємо з майонезом і

По готовності викладаємо карпа з овочами на блюдо і можемо подавати.
Рекомендуємо добрі рецепти

Короп, запечений у фользі
Використання фольги для запікання будь-якої риби здатне забезпечити страва від надмірного пересихання м'яса. Навіть коропа досить складно зіпсувати,

Короп на мангалі
Немає нічого краще, ніж приготувати шашлик на багатті з свіжовиловленого карпа. Він жирний і соковитий, не вимагає тривалої маринування, ідеально

Фарширована риба в духовці
Фарширована риба – це ідеальне гаряче блюдо, яке займе гідне місце на святковому столі, і не затримається надовго. Слід зазначити, що готується такий

Фарширований короп - рецепт
Фарширувати коропа можна різними способами. Перший - просто почистити рибу, а потім начинити її рисом з овочами. Другий - повністю вичистити карпа,

Короп у фользі в духовці
Короп - прісноводна риба, яка славиться своїм ніжним смаком і безліччю дрібних кісток. Саме через велику кількість кісточок короп не підійде в якості

Короп в мультиварці
Готувати в мультиварці можна не тільки м'ясо, гарніри, каші, але і рибу, наприклад, коропа. Часу це заняття займе зовсім небагато, а смачна вечеря