Рибні тефтелі в томатному соусі
Це блюдо виручає багато людей, які не вживають рибу з-за кісточок, адже морепродукти є необхідно. Також трохи змінивши класичні рецепти можна готувати їх на посаду. Сьогодні ми розглянемо деякі рецепти рибних тюфтельок в томатному соусі.
Ці рибні тефтелі в томатному соусі гарні для тих, у кого немає часу шукати на кухні і мучитися з обробленням риби, рецепт їх простий і швидкий.
Інгредієнти:
рибний фарш – 500 г;
яйце відбірне – 1 шт.;
цибуля не великий – 3 шт.;
рис круглий – 100 г;
борошно – 60 г;
томатна паста – 140 г;
вода – 300 мл;
олія оливкова першого холодного віджиму – 50 мл;
спеції ;
сіль крупна, цукор.
Приготування
Варимо рис до половини готовності, тим часом подрібнюємо цибулю. Можна ножем, а можна блендером. Рис зварився, відразу відкидаємо його на друшляк - нехай остигає. Тепер змішуємо фарш, цибулю, рис і яйце. Якщо фарш виходить рідкуватий, додаємо дві або три ложки борошна. Солимо, перчимо і не забуваємо про інші приправи. Робимо тюфтельки, валяем їх в борошні і злегка обсмажуємо. Викладаємо їх в каструлю шарами. Тепер дрібно рубаємо цибулю і пасеруємо його. Насипаємо ложку борошна і пасеруємо її разом з цибулею, не забуваючи постійно помішувати. Вливаємо в сковороду томатний сік або розведену томатну пасту, після чого приправляємо спеціями, солимо, додаємо цукор і тушкуємо шість-вісім хвилин. Готовим томатним соусом заливаємо фрикадельки і тушкуємо третину години.
Інгредієнти:
нежирне філе риби – 500 г;
яйце – 1 шт.;
цибуля – 3 головки;
рис – 90 г;
мелені сухарі – 45 г;
пшенична борошно – 30 р;
великі помідори – 6 шт.;
морква – 2 шт.;
перець свіжий солодкий – 1 шт.;
томатний морс – 400 мл;
вода – 100 мл;
олія оливкова – 50 мл;
спеції;
сіль, цукор.
Приготування
Спочатку ставимо варитися рис, а поки йде процес двічі пропускаємо філе через м'ясорубку. Теж саме робимо з однією цибулиною, але один раз. Підготовчий етап закінчився. Заважаємо фарш з яйцем і цибулею, за необхідності додаємо панірувальні сухарі, з допомогою яких доводимо суміш до потрібної консистенції. Перчимо і солимо, тепер формуємо кульки і обкачуємо їх у сухарях. Всі отримані рибно-рисові кульки злегка обсмажуємо, після чого укладаємо в посуд для випікання і займаємося соусом.
Очищаємо і подрібнюємо томати, нарізаємо вузькими брусочками моркву і болгарський перчик. Цибулю ріжемо чвертькільцями і обсмажуємо, після додаємо моркву і перчик. Коли це овочеве тріо обжарилось висипаємо в сковороду томати, а через п'ять хвилин томатний морс, борошно і спеції. Тушкуємо соус хвилин вісім, при необхідності можна додати трохи води. Заливаємо наші рибно-рисові кульки томатно-овочевою сумішшю і ставимо у вже підігріту до 180 градусів духовку на третину години. Ось ви і дізналися, як приготувати рибні тефтелі в томатному соусі в духовці!
Тефтелі з рибного фаршу в томатному соусі
Ці рибні тефтелі в томатному соусі гарні для тих, у кого немає часу шукати на кухні і мучитися з обробленням риби, рецепт їх простий і швидкий.
Інгредієнти:
Приготування
Варимо рис до половини готовності, тим часом подрібнюємо цибулю. Можна ножем, а можна блендером. Рис зварився, відразу відкидаємо його на друшляк - нехай остигає. Тепер змішуємо фарш, цибулю, рис і яйце. Якщо фарш виходить рідкуватий, додаємо дві або три ложки борошна. Солимо, перчимо і не забуваємо про інші приправи. Робимо тюфтельки, валяем їх в борошні і злегка обсмажуємо. Викладаємо їх в каструлю шарами. Тепер дрібно рубаємо цибулю і пасеруємо його. Насипаємо ложку борошна і пасеруємо її разом з цибулею, не забуваючи постійно помішувати. Вливаємо в сковороду томатний сік або розведену томатну пасту, після чого приправляємо спеціями, солимо, додаємо цукор і тушкуємо шість-вісім хвилин. Готовим томатним соусом заливаємо фрикадельки і тушкуємо третину години.
Рибні тефтелі в духовці в томатному соусі
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку ставимо варитися рис, а поки йде процес двічі пропускаємо філе через м'ясорубку. Теж саме робимо з однією цибулиною, але один раз. Підготовчий етап закінчився. Заважаємо фарш з яйцем і цибулею, за необхідності додаємо панірувальні сухарі, з допомогою яких доводимо суміш до потрібної консистенції. Перчимо і солимо, тепер формуємо кульки і обкачуємо їх у сухарях. Всі отримані рибно-рисові кульки злегка обсмажуємо, після чого укладаємо в посуд для випікання і займаємося соусом.
Очищаємо і подрібнюємо томати, нарізаємо вузькими брусочками моркву і болгарський перчик. Цибулю ріжемо чвертькільцями і обсмажуємо, після додаємо моркву і перчик. Коли це овочеве тріо обжарилось висипаємо в сковороду томати, а через п'ять хвилин томатний морс, борошно і спеції. Тушкуємо соус хвилин вісім, при необхідності можна додати трохи води. Заливаємо наші рибно-рисові кульки томатно-овочевою сумішшю і ставимо у вже підігріту до 180 градусів духовку на третину години. Ось ви і дізналися, як приготувати рибні тефтелі в томатному соусі в духовці!
Рекомендуємо добрі рецепти
Тефтелі в сметанному соусі в мультиварці
Якщо ви якось готували м'ясні тефтелі в соусі, то напевно знаєте наскільки це просте заняття. Однак страву можна приготувати ще простіше і швидше,
Тефтелі в томатному соусі в мультиварці
Напевно, кожна господиня хоча б одного разу готувала смачні тюфтельки і має свій неповторний рецепт страви. Розповімо, як приготувати страву ще
Тефтелі в томатному соусі в духовці
Неймовірно смачним можна зробити найпростіше блюдо, скориставшись запропонованими рецептами. Розповімо, як приготувати тефтельки в томатному соусі.
Тефтелі в томатному соусі - рецепт
Тефтелі - це чудове блюдо, яке люблять і дорослі, і діти. Їх можна подавати з будь-яким гарніром - картоплею, рисом, гречкою, макарони. І сьогодні ми
Тефтелі в сметанному соусі
Тефтелі - це смачні м'ясні або рибні кульки, які неодмінно подають з соусом, інакше вони будуть нагадувати котлети. І сьогодні ми пропонуємо вам
Тефтелі на пару
Парові тефтелі - це корисна дієтична страва, і до того ж смачне. Подавати їх можна з будь-яким гарніром. Готувати їх у пароварці досить просто, і ми