Фетучіні з куркою в вершковому соусі
Фетучіні – італійські макаронні вироби. А якщо правильно їх приготувати, додавши ніжне соковите куряче м'ясо і смачний вершково-сирний соус, то ви отримаєте неймовірно оригінальне блюдо, яке прикрасить ваш стіл.
Інгредієнти:
філе куряче – 400 г;
макарони фетучіні – 250 г;
сир – 50 г;
вершки – 100 мл;
олія оливкова;
спеції.
Приготування
У глибоку каструлю наливаємо воду і кип'ятимо її на середньому вогні. Тим часом готуємо куряче філе: промиваємо його, обсушуємо і шаткуємо тонкими смужками. Перекладаємо м'ясо в тарілку, посипаємо спеціями і ретельно перемішуємо. Потім ставимо курочку в бік і маринуємо 20 хвилин. Закипілу воду підсолюємо, додаємо макарони і, помішуючи, варимо їх 15 хвилин. Після цього відкидаємо фетучіні в друшляк, а потім перекладаємо в глибоку миску. Поливаємо оливковою олією, акуратно розмішуємо лопаткою і прикриваємо кришкою. Подрібнюємо сир на середній тертці і висипаємо в чисту глибоку тарілку.
У сковороду наливаємо масло, прогріваємо його, викладаємо курячі шматочки і обсмажуємо їх хвилин 10 до золотистої скоринки. Після того як м'ясо підрум'яниться, викладаємо його в тарілку. Сковороду повертаємо назад на плиту, вливаємо крижану воду, а через кілька хвилин вводимо вершки, зменшуємо вогонь і доводимо масу до закипання. Приправляємо соус спеціями і всипаємо половину тертого сиру. Як тільки він повністю розчиниться, відправляємо куряче м'ясо і тушкуємо хвилин 5-7.
По закінченні часу і викладаємо зварені макарони і перемішуємо. Потім вимикаємо плиту, даємо італійському страві настоятися, розкладаємо пасту фетучіні з куркою в вершковому соусі по тарілках і посипаємо кожну порцію залишилися сиром!
Інгредієнти:
макарони фетучіні – 120 г;
куряче філе – 180 г;
борошно – 1 ст. ложка;
білі гриби – 150 г;
сметана – 50 мл;
курячий бульйон – 50 мл;
часник – 1 зубчик;
зелена цибуля;
спеції.
Приготування
Фетучіні відварюємо і відкидаємо на друшляк. У мисці змішуємо сметану і всипаємо борошно. Поступово вливаємо бульйон і підсолюємо за смаком. Курячі грудки подрібнюємо тонкими смужками, а гриби обробляємо і рубаємо пластинами. Викладаємо м'ясо, зелена цибуля і часник посуд мультиварки, закриваємо кришку і включаємо програму «Випічка» на 5 хвилин. Далі вводимо сметанную суміш і, не закриваючи кришку, продовжуємо тушкувати страву до загустіння. Після цього подаємо фетучіні з куркою в мультиварці до столу.
Рецепт фетучіні з куркою в вершковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
У глибоку каструлю наливаємо воду і кип'ятимо її на середньому вогні. Тим часом готуємо куряче філе: промиваємо його, обсушуємо і шаткуємо тонкими смужками. Перекладаємо м'ясо в тарілку, посипаємо спеціями і ретельно перемішуємо. Потім ставимо курочку в бік і маринуємо 20 хвилин. Закипілу воду підсолюємо, додаємо макарони і, помішуючи, варимо їх 15 хвилин. Після цього відкидаємо фетучіні в друшляк, а потім перекладаємо в глибоку миску. Поливаємо оливковою олією, акуратно розмішуємо лопаткою і прикриваємо кришкою. Подрібнюємо сир на середній тертці і висипаємо в чисту глибоку тарілку.
У сковороду наливаємо масло, прогріваємо його, викладаємо курячі шматочки і обсмажуємо їх хвилин 10 до золотистої скоринки. Після того як м'ясо підрум'яниться, викладаємо його в тарілку. Сковороду повертаємо назад на плиту, вливаємо крижану воду, а через кілька хвилин вводимо вершки, зменшуємо вогонь і доводимо масу до закипання. Приправляємо соус спеціями і всипаємо половину тертого сиру. Як тільки він повністю розчиниться, відправляємо куряче м'ясо і тушкуємо хвилин 5-7.
По закінченні часу і викладаємо зварені макарони і перемішуємо. Потім вимикаємо плиту, даємо італійському страві настоятися, розкладаємо пасту фетучіні з куркою в вершковому соусі по тарілках і посипаємо кожну порцію залишилися сиром!
Фетучіні з куркою і грибами у вершковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Фетучіні відварюємо і відкидаємо на друшляк. У мисці змішуємо сметану і всипаємо борошно. Поступово вливаємо бульйон і підсолюємо за смаком. Курячі грудки подрібнюємо тонкими смужками, а гриби обробляємо і рубаємо пластинами. Викладаємо м'ясо, зелена цибуля і часник посуд мультиварки, закриваємо кришку і включаємо програму «Випічка» на 5 хвилин. Далі вводимо сметанную суміш і, не закриваючи кришку, продовжуємо тушкувати страву до загустіння. Після цього подаємо фетучіні з куркою в мультиварці до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Фетучіні з грибами
У цій статті представлені рецепти, які внесуть в повсякденний обід чудові італійські нотки. Паста фетучіні, приготована за нашими рекомендаціями
Макарони з куркою в вершковому соусі
Навіть з найпростіших макаронів можна зробити чудову страву, яке, напевно, сподобається всім. Далі описані рецепти, які допоможуть урізноманітнити
Паста з грибами у вершковому соусі
Самим популярним у всьому світі італійським блюдом можна з упевненістю назвати пасту. Існує десятки її видів і не менше рецептів наповнення.
Паста з куркою в вершковому соусі
Варіантів пасти існує не так і багато, а рецептів наповнення зібралася достатня кількість. Одним з найбільш поширених і ситних страв можна назвати
Фетучіні з креветками
Італійці використовують фетучіні для приготування різноманітних страв, але особливо смачними вони виходять з креветками. Це блюдо підійде і для
Фетучіні з шинкою
Фетучіні - широко поширений і відомий вид італійської пасти довшої і ширшої форми. Особливо смачними макарони виходять з шинкою, грибами або сиром з