Свинина з картоплею в горщику в духовці

Свинина з картоплею в горщику в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Чистимо цибулину, промиваємо, шаткуємо півкільцями і пасеруємо на сковороді в олії 5 хвилин. Морква обробляємо, натираємо на тертці і відправляємо до цибулі. М'ясо обполіскуємо, нарізаємо шматочками і обсмажуємо разом з овочами. Потім вміст сковорідки розкладаємо по горщикам, приправляємо спеціями за смаком і додаємо кетчуп. Картопля очищаємо, нарізаємо кубиками і розподіляємо по горщикам. Вливаємо трохи води, закриваємо кришками і ставимо горщики зі свининою і картоплею в холодну духовку. Запікаємо страву 45 хвилин при температурі 200 градусів. Перед подачею страву посипаємо рубаною свіжої зеленню.
Свинина в горщику з картоплею і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Першим ділом готуємо всі продукти. Для цього м'ясо промиваємо, обсушуємо на рушник і нарізаємо скибочками. Картоплю чистимо, розрізаємо кубиками, а цибулю шаткуємо тоненькими півкільцями. Печериці обробляємо і розрізаємо на шматочки. У сковороду наливаємо трохи олії, розігріваємо його і обсмажуємо м'ясо з цибулею до красивого золотого відтінку. Через 10 хвилин додаємо грибочки, перемішуємо і готуємо до м'якості. Тепер розкладаємо вміст по горщикам, розподіляємо картопля, заливаємо зверху сметаною і посипаємо тертим плавленим сиром. Накриваємо кришкою і відправляємо страву в розігріту духовку на 30 хвилин. По закінченні часу, свинина з картоплею готова!
Свинина в горщику з картоплею і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Цибулини чистимо, промиваємо, дрібненько рубаємо і обсмажуємо з опеньками на розігрітій з маслом сковороді. М'ясо обробляємо, нарізаємо невеликими шматочками. Картоплю чистимо і розрізаємо соломкою. Стиглі помідори подрібнюємо скибочками. У велику миску викладаємо м'ясо, додаємо майонез, перемішуємо і кладемо картоплю, помідори і овочеву обжарку. Додаємо спеції, підсолюємо і посипаємо тертим сиром. Тепер розкладаємо вміст по горщикам, накриваємо кришками і ставимо в духову шафу. Запікаємо спекотне приблизно 1 годину при температурі 200 градусів.
Свинина з картоплею і сметаною в горщиках
Інгредієнти:

Приготування
М'ясо промиваємо, обсушуємо і рубаємо порційними шматочками. Підсолюємо, перчимо за смаком і розкладаємо його по горщикам. Печериці обробляємо, шаткуємо пластинками і розподіляємо їх поверх м'яса. Картоплю чистимо, розрізаємо соломкою і викладаємо наступним шаром. Трохи підсолюємо зверху, поливаємо сметаною і накриваємо кришками. Відправляємо глиняні горщики в холодну духовку і виставляємо температурний режим на 200 градусів. Запікаємо страва до м'якості картоплі, приблизно 35 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Як посмажити картоплю з грибами?
Дуже гармонійне поєднання картоплі і грибів можна зробити ще більш смачним, використовуючи запропоновані далі рецепти. Розповімо, як оригінально

Як приготувати м'ясо з картоплею в горщику?
Приготування будь-якої страви в глиняних горщиках - це неймовірно просте заняття, а на виході виходить чудове страву, гідне почесного місця у

Свинина з грибами в духовці
Для ситного і повноцінного вечері чудово підійде м'ясо з грибами. Таке блюдо можна приготувати до приходу гостей і для романтичної вечері при

М'ясо з грибами в горщиках
Страви, приготовані в горщиках, виходять неймовірно смачними і ароматними. Завдяки паровому ефекту м'ясо і овочі нудяться, що надає страві

Свинина з картоплею в духовці
Свинина з картоплею в духовці - просте і швидке в приготуванні блюдо для сімейного вечері. Давайте розберемо кілька рецептів створення цього

Рецепт свинини з картоплею
Свинина з картоплею - просте і універсальне блюдо на будь-який випадок. У нашій статті ми зібрали кілька цікавих рецептів цього популярного страви.