» » Млинцевий пиріг з куркою і грибами

Млинцевий пиріг з куркою і грибами

Млинцевий пиріг з куркою і грибами
Прекрасним варіантом ситної вечері буде неймовірно смачний млинцевий пиріг з куркою і грибами. Готується просто, з'їдається швидко, а згадується з захопленням довго.

Млинцевий пиріг трубочками з куркою, грибами і сиром - рецепт


Інгредієнти:

  • млинці – 10-15 шт.;

  • філе курячої грудки – 450 г;

  • гриби – 450 г;

  • яйце – 2-3 шт.;

  • твердий пікантний сир – 120 г;

  • цибуля ріпчаста – 150 г;

  • вершки – 220 мл;

  • рослинне масло – 35 мл;

  • свіжа зелень кропу;

  • спеції ;

  • мелений чорний перець;

  • сіль.


  • Приготування
    Першим ділом приготуємо млинці по звичного для вас рецептом. Нам знадобиться в середньому десять млинчиків середнього розміру, але їх кількість може змінюватись в залежності від розміру використовуваної форми для запікання.
    Очищаємо, шаткуємо кубиками ріпчасту цибулю і пасеруємо на рослинній олії до рум'яного кольору. Додаємо попередньо вимиті і нарізані грибочки і витримуємо на вогні, помішуючи, до м'якості. На окремій сковороді підрум'янюємо до готовності заздалегідь вимиту, обсушенное і подрібнене невеликими скибочками куряче філе і перекладаємо в сковороду з грибами. Приправляємо начинку за смаком сіллю, меленим чорним перцем, подрібненим кропом, спеціями і перемішуємо.
    Укладаємо на край кожного млинця приблизно по дві столові ложки начинки і звертаємо рулетом. Розміщуємо млинці в промасленим формі колодами, якщо ваша форма прямокутна, і равликом - якщо кругла.
    Змішуємо збиті яйця з вершками, приправляємо сіллю, меленим перцем і спеціями і заливаємо отриманою сумішшю млинці у формі. Притрушиваем верх страви пропущеним через тертку твердим пікантним сиром і розміщуємо для запікання в прогрітій до 185 градусів духовці на двадцять п'ять-тридцять хвилин.

    Млинцевий пиріг з м'ясом курки, грибами і зеленою цибулею


    Інгредієнти:

  • млинці – 10-15 шт.;

  • куряче м'ясо (м'якоть) – 550 г;

  • гриби мариновані – 450 г;

  • яйце – 2 шт.;

  • твердий пікантний сир – 75 г;

  • цибулю зелений – 3-4 стебла;

  • вершки – 75 мл;

  • сметана – 120 г;

  • яйця – 2-3 шт.;

  • рослинне масло – 35 мл;

  • спеції;

  • мелений чорний перець;

  • сіль.


  • Приготування
    Першим ділом приготуємо млинці звичним способом і тут же займемося наповненням для них. Куряче м'ясо
    Млинцевий пиріг з куркою і грибами
    перетворюємо у фарш і обсмажуємо на рослинному маслі до готовності. В кінці смаження додаємо подрібнені гриби і зелений лук і витримуємо на вогні ще кілька хвилин. Присмачую масу меленим чорним перцем, спеціями і при необхідності солимо, але не забуваємо, що гриби вже містять сіль.
    Накладаємо по дві-три ложки начинки на кожен млинець, згортаємо рулетом і укладаємо в промаслений форму равликом або колодами залежно від виду вашої форми. Заливаємо вміст сумішшю яєць, вершків і сметани, приправленою за смаком сіллю і перцем і даємо запектися в розігрітій до 185 градусів духовці протягом тридцяти хвилин або до бажаної рум'яності.
    Додав: admin | 16-12-2015, 20:35
    Переглядів: 334