Прекрасним варіантом ситної вечері буде неймовірно смачний млинцевий пиріг з куркою і грибами. Готується просто, з'їдається швидко, а згадується з захопленням довго.
Млинцевий пиріг трубочками з куркою, грибами і сиром - рецепт
Інгредієнти: млинці – 10-15 шт.; філе курячої грудки – 450 г; гриби – 450 г; яйце – 2-3 шт.; твердий пікантний сир – 120 г; цибуля ріпчаста – 150 г; вершки – 220 мл; рослинне масло – 35 мл; свіжа зелень кропу; спеції ; мелений чорний перець; сіль. Приготування Першим ділом приготуємо млинці по звичного для вас рецептом. Нам знадобиться в середньому десять млинчиків середнього розміру, але їх кількість може змінюватись в залежності від розміру використовуваної форми для запікання.
Очищаємо, шаткуємо кубиками ріпчасту цибулю і пасеруємо на рослинній олії до рум'яного кольору. Додаємо попередньо вимиті і нарізані грибочки і витримуємо на вогні, помішуючи, до м'якості. На окремій сковороді підрум'янюємо до готовності заздалегідь вимиту, обсушенное і подрібнене невеликими скибочками куряче філе і перекладаємо в сковороду з грибами. Приправляємо начинку за смаком сіллю, меленим чорним перцем, подрібненим кропом, спеціями і перемішуємо.
Укладаємо на край кожного млинця приблизно по дві столові ложки начинки і звертаємо рулетом. Розміщуємо млинці в промасленим формі колодами, якщо ваша форма прямокутна, і равликом - якщо кругла.
Змішуємо збиті яйця з вершками, приправляємо сіллю, меленим перцем і спеціями і заливаємо отриманою сумішшю млинці у формі. Притрушиваем верх страви пропущеним через тертку твердим пікантним сиром і розміщуємо для запікання в прогрітій до 185 градусів духовці на двадцять п'ять-тридцять хвилин.
Млинцевий пиріг з м'ясом курки, грибами і зеленою цибулею
Інгредієнти: млинці – 10-15 шт.; куряче м'ясо (м'якоть) – 550 г; гриби мариновані – 450 г; яйце – 2 шт.; твердий пікантний сир – 75 г; цибулю зелений – 3-4 стебла; вершки – 75 мл; сметана – 120 г; яйця – 2-3 шт.; рослинне масло – 35 мл; спеції; мелений чорний перець; сіль. Приготування Першим ділом приготуємо млинці звичним способом і тут же займемося наповненням для них. Куряче м'ясо
перетворюємо у фарш і обсмажуємо на рослинному маслі до готовності. В кінці смаження додаємо подрібнені гриби і зелений лук і витримуємо на вогні ще кілька хвилин. Присмачую масу меленим чорним перцем, спеціями і при необхідності солимо, але не забуваємо, що гриби вже містять сіль.
Накладаємо по дві-три ложки начинки на кожен млинець, згортаємо рулетом і укладаємо в промаслений форму равликом або колодами залежно від виду вашої форми. Заливаємо вміст сумішшю яєць, вершків і сметани, приправленою за смаком сіллю і перцем і даємо запектися в розігрітій до 185 градусів духовці протягом тридцяти хвилин або до бажаної рум'яності.