Як зробити кляр для кабачків?
Сьогодні ми розповімо вам, як зробити кляр для кабачків і запропонуємо деякі варіанти його приготування.
Ми звикли приправляти вже посмажені кабачки майонезом і часником. А якщо приготувати їх в клярі, додавши до його складу ці продукти, то отримаємо теж цікавий і насичений смак.
Інгредієнти:
майонез – 100 г;
борошно – 60 г;
яйце – 1 шт.;
часник – за смаком;
сіль – за смаком;
спеції – за смаком.
Приготування
Яйце злегка збиваємо виделкою або вінчиком з сіллю і спеціями. Потім додаємо видавлений через прес часник, майонез і борошно і перемішуємо до однорідного стану і зникнення борошняних грудочок. Використовуємо такий кляр так само, як і будь-який інший. Занурюємо в нього нарізані і обкачані в борошні із сіллю скибочки кабачків і обсмажуємо до рум'яності з усіх боків.
Дуже вдалим результатом кулінарних експериментів став кляр, приготований з використанням світлого пива. Смак страви, пожаренного в ньому просто приголомшливий.
Інгредієнти:
пиво – 100 мл;
борошно – 125 г;
яйце – 2 шт.;
вершкове масло – за смаком;
сіль – за смаком.
Приготування
Борошно просіваємо в миску і вливаємо в неї трохи підігріте світле пиво. Розмішуємо до однорідності, вбиваємо яйця, закладаємо м'яке вершкове масло. Додаємо сіль, перемішуємо і можемо використовувати вже готовий кляр за призначенням.
Як прийнято звичайно, мачає в ньому скибочки кабачків і печемо до рум'яного кольору з двох сторін.
Пікантний смак додає кабачків кляр, приготований на газованій воді з паприкою та часником.
Інгредієнти:
мінеральна газована вода – 100 мл;
борошно – 125 г;
яйце – 1 шт.;
паприка – 10 г;
часник – 1 зубчик;
червоний мелений перець – за смаком;
сіль – за смаком.
Приготування
Яйце збиваємо з сіллю, паприкою, червоним перцем і пропущеним через прес часником. Потім додаємо просіяне борошно і охолоджену газовану мінеральну воду. Розмішуємо до однорідності. Консистенція такого готового кляру повинна нагадувати тісто для млинців або рідку сметану. Досить занурити шматочки кабачка в такій суміші і обсмажити на олії з двох сторін.
Ви не прихильник кулінарних надмірностей і звикли до класичних варіантів приготування страв? Тоді спеціально для вас рецепт простого класичного кляру для кабачків.
Інгредієнти:
борошно – 50 р;
яйце – 2 шт.;
сіль – за смаком.
Приготування
Яйця змішуємо з борошном і сіллю до однорідного стану. Можна також додати за смаком рубану зелень або спеції. Кляр готовий до подальшого застосування.
Ми звикли приправляти вже посмажені кабачки майонезом і часником. А якщо приготувати їх в клярі, додавши до його складу ці продукти, то отримаємо теж цікавий і насичений смак.
Кляр для кабачків з майонезом
Інгредієнти:
Приготування
Яйце злегка збиваємо виделкою або вінчиком з сіллю і спеціями. Потім додаємо видавлений через прес часник, майонез і борошно і перемішуємо до однорідного стану і зникнення борошняних грудочок. Використовуємо такий кляр так само, як і будь-який інший. Занурюємо в нього нарізані і обкачані в борошні із сіллю скибочки кабачків і обсмажуємо до рум'яності з усіх боків.
Дуже вдалим результатом кулінарних експериментів став кляр, приготований з використанням світлого пива. Смак страви, пожаренного в ньому просто приголомшливий.
Кляр для кабачків на пиві
Інгредієнти:
Приготування
Борошно просіваємо в миску і вливаємо в неї трохи підігріте світле пиво. Розмішуємо до однорідності, вбиваємо яйця, закладаємо м'яке вершкове масло. Додаємо сіль, перемішуємо і можемо використовувати вже готовий кляр за призначенням.
Як прийнято звичайно, мачає в ньому скибочки кабачків і печемо до рум'яного кольору з двох сторін.
Пікантний смак додає кабачків кляр, приготований на газованій воді з паприкою та часником.
Кляр для кабачків на мінералці з паприкою
Інгредієнти:
Приготування
Яйце збиваємо з сіллю, паприкою, червоним перцем і пропущеним через прес часником. Потім додаємо просіяне борошно і охолоджену газовану мінеральну воду. Розмішуємо до однорідності. Консистенція такого готового кляру повинна нагадувати тісто для млинців або рідку сметану. Досить занурити шматочки кабачка в такій суміші і обсмажити на олії з двох сторін.
Ви не прихильник кулінарних надмірностей і звикли до класичних варіантів приготування страв? Тоді спеціально для вас рецепт простого класичного кляру для кабачків.
Кляр для кабачків - простий рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Яйця змішуємо з борошном і сіллю до однорідного стану. Можна також додати за смаком рубану зелень або спеції. Кляр готовий до подальшого застосування.
Рекомендуємо добрі рецепти
Кляр для риби з майонезом – простий рецепт
Варіантів кляру існує велика кількість. Рецепти, представлені в статті, відрізняються своєю простотою приготування і доступністю складових. Риба в
Як зробити кляр для курячої грудки?
Курячу грудку використовують в різних стравах. А ось просто смажену її мало хто любить, так як вона злегка суховата. Щоб уникнути цього, пропонуємо
Кляр для відбивних зі свинини - рецепт
Існує безліч різноманітних кляров, завдяки яким відбивні виходять по-справжньому смачними м'якими і соковитими. Далі в нашій статті ми представимо
Кляр по-китайськи
Приготувати китайський кляр простіше простого, але результат виходить незвичайним! Риба або м'ясо, обсмажені в такому клярі, виходять дуже соковитими
Кабачки з часником
Кабачки з часником можуть бути приготовлені у вигляді основного блюда, закуски або бутербродів, в будь-якому випадку вони стануть прикрасою столу і
Кляр з майонезом
Кляр - це спеціальне рідке тісто, в яке вмочують будь-продукт рибу, кабачки, сосиски і т. д. для додання їм соковитості і хрусткого стану. І сьогодні