Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як приготувати тушковану капусту з м'ясом?

Як приготувати тушковану капусту з м'ясом?

20-09-2015, 12:00
447
Як приготувати тушковану капусту з м'ясом?
Таке банальне страву, як тушкована капуста, при додаванні м'яса, грибів або інших компонентів перетворюється в оригінальне і дуже смачна страва, яку можна подати до буденного столу або урізноманітнити їм святкове меню.
Пропонуємо кілька варіантів приготування тушкованої капусти з м'ясом.

Як приготувати тушковану капусту з рисом і м'ясом?


Інгредієнти:

  • капуста свіжа білокачанна – 980 кг;

  • свинина – 450 г;

  • крупа рисова – 180 г;

  • морква – 185 г;

  • цибуля – 165 г;

  • томатний сік – 210 мл;

  • рослинна олія – 25 мл;

  • часник – 2 зубчики;

  • запашний перець горошком – 2 шт.;

  • лаврове листя – 2 шт.;

  • мелена суміш перців;

  • сіль;

  • свіжа зелень петрушки і базиліка.


  • Приготування
    Свинину промиваємо, витираємо насухо паперовими рушниками і нарізаємо скибочками бажаного розміру. У прогрітий глибокий сотейник або казанок наливаємо трохи олії і закладаємо шматочки м'яса. Витримуємо їх, періодично помішуючи, до підрум'янення.
    Тим часом очищаємо і нарізаємо соломкою моркву і цибулю шаткуємо капусту.
    До румяному м'яса відправляємо спочатку цибулю, а через п'ять хвилин моркву. Підсмажуємо ще сім хвилин, додаємо капусту, вливаємо томатний сік, додаємо сіль, мелену суміш перців, листя лавра і горошини запашного перцю. Готуємо двадцять-тридцять хвилин на помірному вогні, прикривши посуд кришкою.
    Одночасно відварюємо у великій кількості води до готовності рисову крупу і відкидаємо на друшляк. Коли капуста буде практично готова, додаємо відварений рис , кидаємо нарубаний часник і свіжу зелень. Протушиваем всі разом сім-десять хвилин, і знімаємо з вогню.

    Як приготувати тушковану квашену капусту з м'ясом і грибами в духовці?


    Інгредієнти:

  • будь-яке м'ясо без кістки – 560 г;

  • капуста квашена – 980 р;

  • печериці – 220 г;

  • морква – 1 шт.;

  • цибуля – 1 шт.;

  • томатний сік – 210 мл;

  • рослинне масло – 35 мл;

  • запашний перець горошком – 2 шт.;

  • лаврове листя – 2 шт.;

  • сіль і цукор – за смаком.


  • Приготування
    М'ясо промиваємо, добре просушуємо, нарізаємо невеликими брусочками і підрум'янюємо на сковороді з невеликою
    Як приготувати тушковану капусту з м'ясом?
    кількістю масла. Моркву і цибулю очищаємо, шаткуємо тонкою соломкою, закладаємо до м'яса і теж трохи обсмажуємо. Гриби гарненько миємо й ріжемо пластинами. Квашену капусту при необхідності промиваємо і віджимаємо.
    В посуд, придатну для приготування в духовці, перекладаємо вміст сковороди, кидаємо гриби, квашену капусту і заливаємо все томатним соком. Приправляємо до смаку сіллю, цукровим піском, кидаємо горошини запашного перцю, лаврові листочки, перемішуємо і відправляємо в прогрітий до 185 градусів духовку на півтори години.
    Готову страву подаємо, прикрасивши свіжою зеленню.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як приготувати тушковану картоплю?
    Як приготувати тушковану картоплю?
    Тушкована картопля - це блюдо, яке завжди виручить, якщо потрібно швидко, а, головне, ситно нагодувати велику компанію. Та й блюдо абсолютно
    Тушкована капуста в мультиварці
    Тушкована капуста в мультиварці
    Страви, приготовані в мультиварці, відрізняються неповторною м'якістю складових інгредієнтів. Це можливо завдяки функції тривалого гасіння.
    Тушкована капуста з куркою в мультиварці
    Тушкована капуста з куркою в мультиварці
    Сьогодні ми розповімо вам декілька варіантів приготування тушкованої капусти з куркою в мультиварці. Блюдо виходить дуже соковите, а куряче м'ясо
    Солянка з капусти в мультиварці
    Солянка з капусти в мультиварці
    Безсумнівна гідність солянки з капусти полягає в тому, що подавати її цілком доречно і в холодному, і в гарячому вигляді. Крім того, солянку люблять
    Тушкована капуста з фаршем в мультиварці
    Тушкована капуста з фаршем в мультиварці
    Якщо хочете приготувати на вечерю щось смачне і в той же час легке, дізнайтеся, як гаситься капуста з фаршем в мультиварці. Смак і аромат цієї страви
    Рецепт тушкованої капусти з м'ясом
    Рецепт тушкованої капусти з м'ясом
    Тушкована капуста з м'ясом - це смачне і корисне блюдо, яке можна готувати цілий рік. Можна тушкувати як свіжу, так і квашену або навіть кольорову