Тушкована печінка

Куряча печінка тушкована
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування цього смачного і корисного страви готуємо спочатку курячу печінку: гарненько промываемее, обробляємо від пленочек і нарізаємо невеликими шматочками. Чистимо цибулину, дрібно шаткуємо і пасеруємо на розтопленому вершковому масло до золотавого кольору. На іншій сковороді обсмажуємо підготовлену печінку, а потім додаємо цибулька, кладемо нежирну сметану і вливаємо трохи фільтрованої води. Все ретельно перемішуємо дерев'яною лопаткою, накриваємо зверху кришкою і тушкуємо блюдо 15 хвилин. Як загусник використовуємо пшеничне борошно: підрум'янюємо її спочатку на сковороді до світло-коричневого кольору, а потім висипаємо до основних інгредієнтів і тушкуємо все ще 3 хвилинки до зникнення грудочок. Підсолюємо печінку за смаком, знімаємо з вогню, наполягаємо деякий час, а потім подаємо з будь-яким гарніром на ваш розсуд: рис, гречка, картопляне пюре.
Тушкована печінка в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування тушкованої печінки в молоці, субпродукт обробляємо від плівок, промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками. Потім викладаємо печінку в глибоку емальовану миску, заливаємо свіжим холодним молоком і залишаємо на 45 хвилин. Не втрачаючи часу дарма змішуємо в окремій ємності гірчицю зі сметаною, додаємо спеції і злегка все збиваємо. По закінченні часу відкидаємо печінка на друшляк і залишаємо на деякий час стікати. У чашу мультиварки наливаємо масло, виставляємо на дисплеї програму «Смаження», викладаємо печінку і обсмажуємо її 5 хвилин з усіх боків. Потім додаємо нашатковану півкільцями цибулю і готуємо ще 1 хвилину. Після цього переставляємо мультиварку на режим «Гасіння», вливаємо приготований раніше сметанний соус і готуємо страву 40 хвилин. Після звукового сигналу, ретельно перемішуємо блюдо, наполягаємо і подаємо до столу з будь-яким гарніром на ваш розсуд.
Тушкована яловича печінка
Інгредієнти:
Приготування
Печінка гарненько промиваємо, витираємо рушником і нарізаємо на однакові невеликі шматочки. Борошно змішуємо зі спеціями, обвалюємо в цій суміші печінку і викладаємо її на розігріту з маслом сковороду. Обсмажуємо кілька хвилин з кожного боку, а потім викладаємо в чашу мультиварки.

Рекомендуємо добрі рецепти

Смажена куряча печінка з цибулею
Якщо вам потрібно швидко приготувати смачну вечерю, зупиніть свій вибір на курячої печінки, смажене з цибулею. Часу на приготування знадобитися

Печінка, тушкована з овочами
Печінка - це дієтичний продукт, багатий сполуками заліза. І сьогодні ми поговоримо про корисне та смачне варіанті її приготування - гасіння з

Печінка з цибулею і морквою
Цибулю і моркву є найбільш універсальними доповненнями до приготування м'ясних страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно і оригінально згасити з ними

Печінка в сметані
Печінка - корисний дієтичний субпродукт, з якого можна зробити безліч ситних страв. І сьогодні мова піде про досить простому блюді - печінки в

Печінка з грибами
Печінка з грибами - ситне і смачне блюдо для всієї родини, яке можна подавати з відварним рисом, картоплею або макаронами. Давайте розглянемо кілька

Куряча печінка тушкована
Куряча печінка швидко готується і володіє ніжним смаком. Давайте детально розберемося, як її смачно згасити з додаванням різних інгредієнтів. Таке