Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пісна піца - рецепти тіста і начинки з грибами, помідорами, морепродуктами

Пісна піца - рецепти тіста і начинки з грибами, помідорами, морепродуктами

27-03-2018, 18:04
209
Пісна піца - рецепти тіста і начинки з грибами, помідорами, морепродуктами
Пісна піца не суперечить італійськими традиціями, з моменту створення її готували з прісного тіста, трав, оливок і недорогих овочів. Нині різноманітність продуктів дозволяє розбавити начинку сиром тофу, морепродуктами і грибами, а томатний соус - незмінний компонент колоритного страви, отже дозволений православним меню.

Як приготувати пісну піцу в домашніх умовах?


Якщо в тісті є два варіанти - з дріжджами або без, то начинка для пісної піци представляє широкий асортимент.

  • Наповненням можуть виступити обсмажені в олії помідори з часником і спеціями, гриби, оливки, баклажани, гарбуз, зелень, горохове пюре. Навіть кілька видів цибулі, викладених зверху на тісто, можуть посилити смак страви.

  • Пісна смачна піца стане ароматніший і не пересохне в духовці, якщо попередньо обсмажити начинку в маслі, а не кидати її сирою поверх основи.

  • Брак моцарели і пармезану повністю компенсує пісний соус для піци. Його можна зробити на основі пісного майонезу або з тушкованих в олії з часником томатах.


  • Пісне тісто для піци

    Пісна піца - рецепти тіста і начинки з грибами, помідорами, морепродуктами

    Пісне тісто без дріжджів для піци – італійська класика. Всі інші варіанти - фантазії і експерименти домашніх кулінарів, які намагаються заощадити час і сили, так як справжні італійські майстри готують тісто з борошна, води і оливкової олії, досягаючи високої еластичності продукту тільки за допомогою рук, вимішуючи тісто близько 6 хвилин.
    Інгредієнти:

  • борошно - 375 г;

  • вода - 100 мл;

  • масло - 80 мл;

  • розпушувач - 5 р.


  • Приготування

  • Змішайте борошно з пучкою солі і розпушувачем.

  • Додайте воду, масло і вимішуйте тісто 6 хвилин.

  • Розкотіть в тонкий пласт.


  • Пісна піца з грибами і помідорами


    Пісна піца - рецепти тіста і начинки з грибами, помідорами, морепродуктами

    Пісна піца з грибами - одне з найпростіших, бюджетних і смачних страв. Гриби володіють необхідною м'ясистою текстурою, щоб зробити начинку соковитою і поживною, особливо в поєднанні зі свіжими томатами. Частіше інших використовуються печериці. Традиційно, їх обсмажують у великій кількості масла і з додаванням цибулі, що гарантує начинці соковитість і м'якість.
    Інгредієнти :

  • борошно - 750 г;

  • вода - 250 мл;

  • дріжджі - 30 г;

  • олія - 60 мл;

  • цукор - 10 г;

  • помідори - 4 шт.;

  • печериці - 150 г;

  • цибуля - 1 шт.


  • Приготування

  • Розведіть дріжджі в теплій воді.

  • Додайте цукор, борошно, масло і замісіть тісто.

  • Відставте тісто на 30 хвилин.

  • Сформуйте корж. Випікайте 15 хвилин при 180 градусах.

  • Обсмажте гриби і цибулю, викладіть на корж разом з томатами.

  • Пісна грибна піца випікається при 190 градусах 20 хвилин.


  • Пісна піца з креветками - рецепт

    Пісна піца - рецепти тіста і начинки з грибами, помідорами, морепродуктами

    Пісна піца з креветками - здатна замінити повноцінний обід. Високий вміст білків і невисока калорійність креветочной м'яса сприяє швидкому вгамування голоду. У зв'язку з цим, не можна перевантажувати блюдо компонентами, а обмежитися томатним соусом, цибулею й перцем, які чудово підкреслять солодкість ракоподібних.
    Інгредієнти :

  • борошно - 300 г;

  • вода - 200 мл;

  • дріжджі - 5 г;

  • цукор - 20 г;

  • масло - 20 мл;

  • томатний соус - 100 мл;

  • цибуля - 1 шт.;

  • очищені креветки - 450 г;

  • солодкий перець - 1 шт.;

  • гірчиця - 20 р.


  • Приготування

  • З борошна, води, дріжджів і цукру замісити тісто.

  • Охолоджуйте годину.

  • Розкачайте тісто в пласт, змастіть соусом і гірчицею.

  • Покладіть цибулю, перець і креветки.

  • Пісна креветочная піца запікається при 180 градусах 25 хвилин.


  • Пісна овочева піца

    Пісна піца - рецепти тіста і начинки з грибами, помідорами, морепродуктами

    Пісна піца з баклажанами не так популярна, як інші варіанти. Вона розрахована на шанувальників здорової та корисної їжі, здатних оцінити гіркувато-горіхові «синенькі», соковиті кабачки і пряні сушені томати. Все це овочеве асорті запікається на прісному розсільному тесті, від чого піца виходить дуже смачною і вишуканою.
    Інгредієнти:

  • борошно - 700 г;

  • розсіл - 250 мл;

  • сода - 5 г;

  • цукор - 10 г;

  • оцет - 10 мл;

  • олія - 60 мл;

  • баклажан - 1 шт.;

  • цукіні - 1 шт.;

  • томатний соус - 80 р;

  • в'ялені томати - 7 шт.


  • Приготування

  • З борошна, розсолу, цукру, олії, оцту і соди замісіть тісто.

  • Охолоджуйте тісто годину.

  • Розтягніть і викладіть його на деко.

  • Заправте соусом, баклажанами, цукіні і томатами.

  • Пісна піца випікається при 230 градусах 25 хвилин.


  • Пісна піца з сиром тофу

    Пісна піца - рецепти тіста і начинки з грибами, помідорами, морепродуктами

    Пісна піца з тофу повинна бути включена в повсякденне меню. Тофу, одержуваний шляхом сквашування молока бобів, перевершує вмістом білка багато м'ясні продукти і при цьому не відрізняється високою калорійністю. З-за нейтрального смаку сої, його можна змішувати з будь-якими соусами, обсмажувати, коптити або за 10 хвилин запекти прямо на піці.
    Інгредієнти:

  • борошно - 250 г;

  • вода - 220 мл;

  • дріжджі - 5 г;

  • тофу - 60 г;

  • помідор - 2 шт.;

  • зубок часнику - 1 шт.;

  • томатна паста - 40 г;

  • цукор - 5 р.


  • Приготування



  • Розведіть дріжджі в 170 мл теплої води, всипте борошно і замісіть тісто.

  • Поставте в тепло на 40 хвилин.

  • Розмішайте пасту з водою і цукром, додайте часник і проварити кілька хвилин.

  • Розкачайте тісто у коло.

  • Заправте соусом, томатами і тофу.

  • Пісна піца випікається 10 хвилин при 250 градусах.


  • Пісна піца з морепродуктами - рецепт

    Пісна піца - рецепти тіста і начинки з грибами, помідорами, морепродуктами

    Пісна піца з морепродуктами - одна із самих популярних варіантів страви. Це пояснюється тим, що морепродукти швидко готуються, неймовірно корисні, смачні, апетитні і доступні в замороженому вигляді. Особливо, у варіанті морського коктейлю, який можна тушкувати 5 хвилин на сковороді і потім відправляти на коржі в духовку.
    Інгредієнти:

  • борошно - 400 г;

  • манка - 100 г;

  • вода - 300 мл;

  • дріжджі - 10 г;

  • цукор - 10 г;

  • зубок часнику - 2 шт.;

  • олія - 60 мл;

  • морський коктейль - 300 г;

  • томат - 1 шт.


  • Приготування

  • Змішайте дріжджі, цукор і 40 мл олії з теплою водою.

  • Влийте суміш в манку з борошном і перемішайте.

  • Поставте тісто в тепло на годину.

  • Обсмажте томат в олії з травами і часником.

  • Окремо обсмажте морський коктейль.

  • Заправте тісто соусом і морепродуктів.

  • Випікайте при 200 градусах 20 хвилин.


  • Пісна піца зі шпинатом

    Пісна піца - рецепти тіста і начинки з грибами, помідорами, морепродуктами

    Пісна піца - рецепт, який дозволяє приготувати начинку з однієї тільки зелені. При цьому не обов'язково використовувати свіжі компоненти. Кремовий соус з тофу і замороженого шпинату замінить дорогі в міжсезоння овочі і різноманітить піцу новим смаком. Потрібно тільки прогріти шпинат на сковорідці і збити у блендері до однорідності.
    Інгредієнти :

  • пісна основа для піци - 1 шт.;

  • оливки - 60 г;

  • в'ялені томати - 40 г;

  • заморожений шпинат - 6 шт.;

  • тофу - 120 г;

  • масло - 20 мл;

  • червоний цибуля - 1 шт.


  • Приготування

  • Прогрійте шпинат в маслі 5 хвилин.

  • Збийте в блендері разом з тофу.

  • Змастіть корж масою.

  • Зверху покладіть томати, цибулю і маслини.

  • Запікайте при 180 градусах 15 хвилин.


  • Пісна піца з лаваша

    Пісна піца - рецепти тіста і начинки з грибами, помідорами, морепродуктами

    Швидка пісна піца на лаваші виручить при нестачі часу. При цьому не потрібно ніяких кулінарних хитрощів: потрібно змастити маслом тонкі лаваші і, уклавши стопкою один на одного, «заправити» улюбленою начинкою. Єдине, що необхідно дотримати - це час приготування. Випікається така піца не більше 15 хвилин.
    Інгредієнти:

  • лаваш - 3 шт.;

  • олія - 60 мл;

  • томатний соус - 40 р;

  • солодкий перець - 1 шт.;

  • помідори - 2 шт.;

  • цукіні - 1 шт.


  • Приготування

  • Змастіть лаваші маслом і укладіть один на одного.

  • Здобріть соусом і викладіть скибочки перцю, томатів і цукіні.

  • Випікайте при 180 градусах 15 хвилин.


  • Пісна піца з листкового тіста

    Пісна піца - рецепти тіста і начинки з грибами, помідорами, морепродуктами

    Домашня пісна піца хороша тим, що її можна приготувати на швидку руку» з будь-яких компонентів. Так, якщо не хочеться витрачати час на замішування тіста, можна використовувати готове пісне листкове. Воно швидко випікається, і виходить пишним і хрустким, особливо, якщо використовувати одночасно два пласта, не забувши наколоти їх виделкою.
    Інгредієнти:

  • лист листкового тіста - 2 шт.;

  • масло - 40 мл;

  • баклажан - 1/2 шт.;

  • червоний цибуля - 1 шт.;

  • черрі - 6 шт.;

  • спаржа - 4 шт.;

  • солодкий перець - 1 шт.


  • Приготування

  • Варіть овочі 5 хвилин.

  • Додати відварену спаржу і смажте ще 3 хвилини.

  • Розкачайте, поклавши один на одного, 2 пласта тіста, сформуйте бортики, наколіть виделкою і запікайте при 180 градусах 5 хвилин.

  • Начиніть і випікайте ще 15 хвилин.


  • Пісна піца на сковороді

    Пісна піца - рецепти тіста і начинки з грибами, помідорами, морепродуктами

    Пісна піца без дріжджів на сковороді - прекрасна альтернатива страви з духовки. Цей рецепт сподобається любителям легкої, тонкої і хрусткою основи. Такий, виходить піца замішана на олії, борошні і воді. У цьому випадку, склад начинки не принципове. Головне, щоб вона була соковита і змогла пропектися на сковороді за пару хвилин.
    Інгредієнти:

  • борошно - 375 г;

  • вода - 125 мл;

  • олія - 60 мл;

  • томатний соус - 60 г;

  • печериці - 120 г;

  • цибуля - 1 шт.


  • Приготування

  • З борошна, води і 40 мл олії замісіть тісто.

  • Розкачайте в пласт і викладіть на розігріту сковороду.

  • Смажте з одного боку 2 хвилини.

  • Переверніть.Змастіть кетчупом, покладіть обсмажені цибулю і гриби і тушкуйте під кришкою 3 хвилини.


  • Пісна піца в мультиварці

    Пісна піца - рецепти тіста і начинки з грибами, помідорами, морепродуктами

    Пісна бездрожжевая піца в мультиварці - це смачно і дуже якісно. Цей сучасний агрегат особливо актуальний при використанні бездріжджового тіста, яке має властивість швидко підгоряти і пересихати, чого не трапляється при рівномірному випіканні в мультиварці. Щоб тісто не вийшло сирим потрібно викласти начинку тонким шаром.
    Інгредієнти:

  • пісне тісто - 125 г;

  • консервована кукурудза - 280 м;

  • зубок часнику - 5 шт.;

  • солодкий перець - 1 шт.;

  • червоний цибуля - 1 шт.;

  • томатний соус - 80 р;

  • масло - 20 мл


  • Приготування

  • Покладіть розкатане тісто в чашу.

  • Заправте соусом, кукурудзою, кільцями перцю, цибулі і часником.

  • Готуйте «Випікання» 40 хвилин.
  • Рекомендуємо добрі рецепти
    Піца без сиру
    Піца без сиру
    Піца - страва, яке завжди виходить смачним, навіть зважаючи на відсутність якогось компонента. Наприклад, якщо у вас немає сиру, зробіть частування
    Піца асорті
    Піца асорті
    Піца асорті - це чудове рішення для начинки, якщо складно визначитися, що нового покласти на основу. Далі запропонуємо три таких оригінальних
    Піца без тіста
    Піца без тіста
    Пропонуємо поповнити ваші домашні рецепти цікавим екземпляром. Версія для лінивих господинь, які не проти смачно поїсти. За зовнішнім виглядом піцу
    Пісна піца
    Пісна піца
    У піст багато людей відмовляються від тваринної їжі, віддаючи перевагу пісним супів, овочевих салатів і іншим стравам, приготованим з продуктів
    Пісна запіканка
    Пісна запіканка
    Запіканки з овочів є одним з універсальних страв. Їх можна подати як в якості гарніру, так і у вигляді самостійної страви. Рекомендуємо вам
    Піца з грибами та ковбасою
    Піца з грибами та ковбасою
    Піца - популярна італійська їжа, яку обожнюють і дорослі, і діти. У її створенні використовують найрізноманітніші інгредієнти. Давайте розберемо