Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пісні пишні оладки на дріжджах з яблуками, картоплею, цибулею і родзинками

Пісні пишні оладки на дріжджах з яблуками, картоплею, цибулею і родзинками

27-03-2018, 18:03
3 963
Пісні пишні оладки на дріжджах з яблуками, картоплею, цибулею і родзинками
Пісні пишні оладки на дріжджах актуальні в будь-який час року. Рум'яні, ситні і малокалорійні, вони дуже просто готуються і виходять завжди. Весь секрет у складових тесту, з ними - воно набуває легкість і легкість, чудово поєднується з овочами, ягодами і фруктами, з-за чого десерт кожен раз може змінювати свій смак.

Як приготувати пісні оладки на дріжджах?


Пісні дріжджові оладки замішуються на воді, борошна, олії і дрібку цукру. Навіть з таким простим продуктовим складом, оладки виходять дуже пишними, апетитними і легкими. Їх можна робити солодкими і солоними, додаючи в тісто ягоди, яблука, гриби і картоплю, що дозволяє подавати їх в якості десерту, і у вигляді закуски.

  • Пісні оладки на воді та ferment замішуються виключно вручну. Дріжджове тісто не переносить перемішування за допомогою побутової техніки і може впасти після.

  • Дріжджі слід розводити тільки в теплій воді, щоб вони не загинули, а борошно обов'язково просіяти.

  • Навіть в солодкому тесті не завадить пучку солі: вона допомагає розкрити смак інших компонентів і підкреслить його.


  • Пісні пишні дріжджові млинці на воді

    Пісні пишні оладки на дріжджах з яблуками, картоплею, цибулею і родзинками

    Пісні дріжджові оладки на воді виходять пишними і повітряними тільки у тих господинь, які дотримуються всіх правил приготування. Вони розчиняють дріжджі тільки у воді, температура якої не перевищує 40 градусів, расстаивают тісто під полотняним рушником, щоб воно «дихало», і не перемішують його перед смаженням, щоб не порушити структуру.
    Інгредієнти:

  • борошно - 1 кг;

  • вода - 750 мл;

  • свіжі дріжджі - 30 г;

  • цукор - 80 г;

  • масло - 80 мл


  • Приготування

  • Дріжджі розітріть з цукром.

  • Додайте борошно, теплу воду, сіль і масло.

  • Добре перемішайте і відставте тісто в тепло на годину.

  • Не перемішуючи, викладайте тісто столовою ложкою на сковороду.

  • Смачні пісні оладки на дріжджах випікаються під кришкою по 2 хвилини з кожного боку.


  • Пісні млинці на дріжджах з родзинками


    Пісні пишні оладки на дріжджах з яблуками, картоплею, цибулею і родзинками

    Кулінари вважають, що пісні оладки на сухих дріжджах не такі ароматні, як на живих. Насправді між ними мало відмінностей, одне з небагатьох стосується правил роботи з продуктів. До сухих дріжджів потрібно додати теплу воду, цукор і дати час гранулам насититися для активації, а якщо додати родзинки, тісто буде бродити активніше.
    Інгредієнти:

  • борошно - 625 г;

  • вода - 500 мл;

  • сухі дріжджі - 5 г;

  • родзинки - 200 г;

  • цукор - 60 г;

  • масло - 120 мл


  • Приготування

  • Розчиніть дріжджі в теплій воді.

  • Додайте цукор і перемішайте.

  • Відставте на 10 хвилин до повного розчинення.

  • Поступово введіть борошно і тепле масло.

  • Через 30 хвилин додайте запарені родзинки.

  • Після закінчення ще 30 хвилин, обсмажте пісні пишні оладки на дріжджах до рум'яності.


  • Пісні млинці на дріжджах з яблуками

    Пісні пишні оладки на дріжджах з яблуками, картоплею, цибулею і родзинками

    Пісні пишні оладки на дріжджах з яблуками - прекрасне рішення, щоб смачно і поживно оформити сніданок. Кілька фруктів, доданих в тісто, значно освіжать його прісний смак і зроблять текстуру випічки багатше і різноманітніше. Крім того, такі оладки соковиті і ніжні самі по собі, тому їх можна подавати без меду та варення.
    Інгредієнти:

  • тепла вода - 370 мл;

  • борошно - 400 г;

  • свіжі дріжджі - 35 г;

  • масло - 80 мл;

  • цукор - 40 г;

  • яблуко - 4 шт.


  • Приготування

  • Розведіть дріжджі теплою водою, додайте 200 г борошна 20 г цукру.

  • Перемішайте і відставте на тепло 20 хвилин.

  • Введіть масло, решту воду і цукор.

  • Через 30 хвилин додайте очищені яблука.

  • Перемішайте і дайте постояти 15 хвилин.

  • Смажте пісні пишні яблучні оладки на дріжджах з двох боків до рум'яності, викладаючи тісто ложкою на сковороду.


  • Пісні млинці на дріжджах з бананом

    Пісні пишні оладки на дріжджах з яблуками, картоплею, цибулею і родзинками

    Пісні оладки на живих дріжджах відрізняються ніжністю і ароматом. В цьому заслуга живих дріжджів, здатних створювати ідеальний смак і фактуру. Такі дріжджі краще працюють при мінімумі цукру, а тим, хто хоче додати солодощі, краще покласти в тісто банан. Він має ніжну кремову текстуру та багато цукру, прискорює бродіння дріжджів.


    Інгредієнти:

  • сирі дріжджі - 10 г;

  • борошно - 500 г;

  • вода - 370 мл;

  • цукор - 40 г;

  • масло - 80 мл;

  • банан - 1 шт.;

  • сік лимона - 40 мл


  • Приготування

  • Банан натріть на тертці, побризкайте лимонним соком.

  • Дріжджі розітріть з цукром.

  • Додайте теплу воду, борошно, олія, банан і замісіть тісто.

  • Поставте тісто в тепло на годину.

  • Обсмажте оладки з двох боків до рум'яності.


  • Пісні нічні оладки на дріжджах

    Пісні пишні оладки на дріжджах з яблуками, картоплею, цибулею і родзинками

    Пісне дріжджове тісто на оладки - не тільки просто в приготуванні, але і зручно в побуті. Щоб не витрачати час на замішування і підняття тесту вранці, його завжди можна приготувати з вечора і поставити на ніч у холодильник. Єдине - замішувати тісто слід у великій ємності, а перед смаженням дати йому пару хвилин прогрітися.
    Інгредієнти:

  • борошно - 280 м;

  • вода - 250 мл;

  • свіжі дріжджі - 10 г;

  • цукор - 20 г;

  • олія - 60 мл;

  • сіль - пучку.


  • Приготування

  • Дріжджі розітріть з цукром.

  • Додайте теплу воду, сіль, масло, борошно і перемішайте.

  • Поставте тісто на ніч у холодильник.

  • Вранці дістаньте, перемішайте і приступайте до смаження.


  • Пісні млинці з гарбузом на дріжджах

    Пісні пишні оладки на дріжджах з яблуками, картоплею, цибулею і родзинками

    Пісні дріжджові оладки на сухих дріжджах дуже зручні в приготуванні. На відміну від живих дріжджів, сухі мають тривалий термін зберігання і не чутливі до вологи. Їх можна взяти з собою на дачу і спекти оладки з соковитою, яскравою гарбуза. Для цього потрібно додати натертий овоч в тісто, з'єднавши спочатку всі сухі, а потім і рідкі компоненти.
    Інгредієнти:

  • манка - 60 г;

  • борошно - 240 г;

  • вода - 250 мл;

  • цукор - 20 г;

  • сухі дріжджі - 5 г;

  • масло - 40 мл;

  • м'якоть гарбуза - 300 р.


  • Приготування

  • Гарбуз натріть на тертці і змішайте з борошном, манкою, дріжджами і цукром.

  • Додайте теплу воду, масло і перемішайте.

  • Відставте на годину.

  • Після чого, обсмажте оладки до рум'яності.


  • Пісні картопляні оладки на дріжджах

    Пісні пишні оладки на дріжджах з яблуками, картоплею, цибулею і родзинками

    Пісні оладки на свіжих дріжджах можуть бути не тільки десертом, але і живильної закускою. Однією з найпопулярніших є оладки з картоплею. Вони виходять хрусткими і швидкими, адже тісто на свіжих дріжджах, картопляному відварі і пюре настільки швидко піднімається, що його навіть не потрібно расстаивать, а слід смажити відразу.
    Інгредієнти:

  • картопля - 500 г;

  • вода - 350 мл;

  • борошно - 200 г;

  • дріжджі - 20 г;

  • олія - 60 мл


  • Приготування

  • Очищений картопля залийте водою і проваріть до готовності.

  • Відвар злийте в окрему ємність, а картопля пюрируйте.

  • Розведіть дріжджі в теплому відварі.

  • З'єднайте з картоплею і борошном і перемішайте.

  • Смажте оладки негайно.


  • Пісні оладки з цибулею на дріжджах

    Пісні пишні оладки на дріжджах з яблуками, картоплею, цибулею і родзинками

    Пісні пишні оладки на сухих дріжджах різноманітні приготуванням. Деякі рецепти вражають простотою і мінімумом компонентів. До таких варіантів відносяться оладки з цибулею, які часто подають замість хліба, в якості закуски до гарячих страв. Вони відрізняються ніжною текстурою і приємним карамельним смаком смаженої цибулі.
    Інгредієнти:

  • сухі дріжджі - 10 г;

  • борошно - 750 г;

  • вода - 500 мл;

  • цукор - 40 г;

  • цибуля - 2 шт.


  • Приготування

  • Цибулю подрібніть в блендері.

  • З'єднайте борошно з сухими дріжджами і цукром.

  • Додайте воду, цибульну суміш і відставте на 40 хвилин.

  • Обсмажте з двох боків до рум'яності.


  • Пісні дріжджові млинці з капустою

    Пісні пишні оладки на дріжджах з яблуками, картоплею, цибулею і родзинками

    Дуже смачними виходять пісні пишні дріжджові оладки з додаванням овочів, а особливо з капустою. Її додають в тісто безпосередньо перед смаженням, попередньо загасивши з цибулею і спеціями, завдяки чому оладки виходять ніжними і дуже соковитими. Їх часто подають у вигляді окремої закуски або в додаток до пісним супів.
    Інгредієнти:

  • борошно - 625 г;

  • тепла вода - 500 мл;

  • капуста - 700 г;

  • цибуля - 1 шт.;

  • сухі дріжджі - 10 г;

  • цукор - 40 г;

  • масло - 80 мл


  • Приготування

  • Залийте дріжджі і цукор водою.

  • Через 10 хвилин додайте борошно і добре перемішайте.

  • Поставте тісто в тепло на 40 хвилин.

  • Тим часом, нашаткуйте капусту і тушкуйте її з цибулею.

  • Приправте, остудіть і покладіть в тісто.

  • Перемішайте і обсмажте оладки на сковороді.
  • Рекомендуємо добрі рецепти
    Пісні млинці швидко і смачно - рецепти на дріжджах і мінеральній воді з гречаної і кукурудзяним борошном
    Пісні млинці швидко і смачно - рецепти на дріжджах і мінеральній воді з гречаної і кукурудзяним борошном
    Готувати вдома пісні млинці швидко і смачно, рецепти яких прості і невигадливі, одне задоволення. Навіть таке лаконічне страву легко різноманітити,
    Пишні оладки на дріжджах
    Пишні оладки на дріжджах
    Багато хто не беруться за приготування оладок, так як бояться, що не буде пишного результату. Однак спробувавши зробити тісто перевіреним способом -
    Оладки на кефірі і дріжджах
    Оладки на кефірі і дріжджах
    Самий простий спосіб порадувати рідних смачним сніданком - це приготувати їм оладки. І якщо раніше у вас не виходило це ласощі досить вдалим, то
    Оладки зі свинячої печінки
    Оладки зі свинячої печінки
    Рецептів печінкових оладок існує неймовірна кількість і далі в статті представлені найбільш цікаві варіанти. Пропонуємо приготувати це чудове блюдо з
    Пісні млинці на дріжджах
    Пісні млинці на дріжджах
    Приготувати пишні оладки - завдання не складна, проте не всім вона під силу, та ще й у піст, коли не можна додати яйця до складу. Скориставшись
    Дріжджові оладки
    Дріжджові оладки
    Скільки рецептів оладок не придумай, а господині хочуть все пишніше і легшим, ну що ж, тримайте рецепт найбільш пишних оладок, які готуються на