» » Пісні пишні оладки на дріжджах з яблуками, картоплею, цибулею і родзинками

Пісні пишні оладки на дріжджах з яблуками, картоплею, цибулею і родзинками

Пісні пишні оладки на дріжджах з яблуками, картоплею, цибулею і родзинками
Пісні пишні оладки на дріжджах актуальні в будь-який час року. Рум'яні, ситні і малокалорійні, вони дуже просто готуються і виходять завжди. Весь секрет у складових тесту, з ними - воно набуває легкість і легкість, чудово поєднується з овочами, ягодами і фруктами, з-за чого десерт кожен раз може змінювати свій смак.

Як приготувати пісні оладки на дріжджах?


Пісні дріжджові оладки замішуються на воді, борошна, олії і дрібку цукру. Навіть з таким простим продуктовим складом, оладки виходять дуже пишними, апетитними і легкими. Їх можна робити солодкими і солоними, додаючи в тісто ягоди, яблука, гриби і картоплю, що дозволяє подавати їх в якості десерту, і у вигляді закуски.

  • Пісні оладки на воді та ferment замішуються виключно вручну. Дріжджове тісто не переносить перемішування за допомогою побутової техніки і може впасти після.

  • Дріжджі слід розводити тільки в теплій воді, щоб вони не загинули, а борошно обов'язково просіяти.

  • Навіть в солодкому тесті не завадить пучку солі: вона допомагає розкрити смак інших компонентів і підкреслить його.


  • Пісні пишні дріжджові млинці на воді

    Пісні пишні оладки на дріжджах з яблуками, картоплею, цибулею і родзинками

    Пісні дріжджові оладки на воді виходять пишними і повітряними тільки у тих господинь, які дотримуються всіх правил приготування. Вони розчиняють дріжджі тільки у воді, температура якої не перевищує 40 градусів, расстаивают тісто під полотняним рушником, щоб воно «дихало», і не перемішують його перед смаженням, щоб не порушити структуру.
    Інгредієнти:

  • борошно - 1 кг;

  • вода - 750 мл;

  • свіжі дріжджі - 30 г;

  • цукор - 80 г;

  • масло - 80 мл


  • Приготування

  • Дріжджі розітріть з цукром.

  • Додайте борошно, теплу воду, сіль і масло.

  • Добре перемішайте і відставте тісто в тепло на годину.

  • Не перемішуючи, викладайте тісто столовою ложкою на сковороду.

  • Смачні пісні оладки на дріжджах випікаються під кришкою по 2 хвилини з кожного боку.


  • Пісні млинці на дріжджах з родзинками


    Пісні пишні оладки на дріжджах з яблуками, картоплею, цибулею і родзинками

    Кулінари вважають, що пісні оладки на сухих дріжджах не такі ароматні, як на живих. Насправді між ними мало відмінностей, одне з небагатьох стосується правил роботи з продуктів. До сухих дріжджів потрібно додати теплу воду, цукор і дати час гранулам насититися для активації, а якщо додати родзинки, тісто буде бродити активніше.
    Інгредієнти:

  • борошно - 625 г;

  • вода - 500 мл;

  • сухі дріжджі - 5 г;

  • родзинки - 200 г;

  • цукор - 60 г;

  • масло - 120 мл


  • Приготування

  • Розчиніть дріжджі в теплій воді.

  • Додайте цукор і перемішайте.

  • Відставте на 10 хвилин до повного розчинення.

  • Поступово введіть борошно і тепле масло.

  • Через 30 хвилин додайте запарені родзинки.

  • Після закінчення ще 30 хвилин, обсмажте пісні пишні оладки на дріжджах до рум'яності.


  • Пісні млинці на дріжджах з яблуками

    Пісні пишні оладки на дріжджах з яблуками, картоплею, цибулею і родзинками

    Пісні пишні оладки на дріжджах з яблуками - прекрасне рішення, щоб смачно і поживно оформити сніданок. Кілька фруктів, доданих в тісто, значно освіжать його прісний смак і зроблять текстуру випічки багатше і різноманітніше. Крім того, такі оладки соковиті і ніжні самі по собі, тому їх можна подавати без меду та варення.
    Інгредієнти:

  • тепла вода - 370 мл;

  • борошно - 400 г;

  • свіжі дріжджі - 35 г;

  • масло - 80 мл;

  • цукор - 40 г;

  • яблуко - 4 шт.


  • Приготування

  • Розведіть дріжджі теплою водою, додайте 200 г борошна 20 г цукру.

  • Перемішайте і відставте на тепло 20 хвилин.

  • Введіть масло, решту воду і цукор.

  • Через 30 хвилин додайте очищені яблука.

  • Перемішайте і дайте постояти 15 хвилин.

  • Смажте пісні пишні яблучні оладки на дріжджах з двох боків до рум'яності, викладаючи тісто ложкою на сковороду.


  • Пісні млинці на дріжджах з бананом

    Пісні пишні оладки на дріжджах з яблуками, картоплею, цибулею і родзинками

    Пісні оладки на живих дріжджах відрізняються ніжністю і ароматом. В цьому заслуга живих дріжджів, здатних створювати ідеальний смак і фактуру. Такі дріжджі краще працюють при мінімумі цукру, а тим, хто хоче додати солодощі, краще покласти в тісто банан. Він має ніжну кремову текстуру та багато цукру, прискорює бродіння дріжджів.


    Інгредієнти:

  • сирі дріжджі - 10 г;

  • борошно - 500 г;

  • вода - 370 мл;

  • цукор - 40 г;

  • масло - 80 мл;

  • банан - 1 шт.;

  • сік лимона - 40 мл


  • Приготування

  • Банан натріть на тертці, побризкайте лимонним соком.

  • Дріжджі розітріть з цукром.

  • Додайте теплу воду, борошно, олія, банан і замісіть тісто.

  • Поставте тісто в тепло на годину.

  • Обсмажте оладки з двох боків до рум'яності.


  • Пісні нічні оладки на дріжджах

    Пісні пишні оладки на дріжджах з яблуками, картоплею, цибулею і родзинками

    Пісне дріжджове тісто на оладки - не тільки просто в приготуванні, але і зручно в побуті. Щоб не витрачати час на замішування і підняття тесту вранці, його завжди можна приготувати з вечора і поставити на ніч у холодильник. Єдине - замішувати тісто слід у великій ємності, а перед смаженням дати йому пару хвилин прогрітися.
    Інгредієнти:

  • борошно - 280 м;

  • вода - 250 мл;

  • свіжі дріжджі - 10 г;

  • цукор - 20 г;

  • олія - 60 мл;

  • сіль - пучку.


  • Приготування

  • Дріжджі розітріть з цукром.

  • Додайте теплу воду, сіль, масло, борошно і перемішайте.

  • Поставте тісто на ніч у холодильник.

  • Вранці дістаньте, перемішайте і приступайте до смаження.


  • Пісні млинці з гарбузом на дріжджах

    Пісні пишні оладки на дріжджах з яблуками, картоплею, цибулею і родзинками

    Пісні дріжджові оладки на сухих дріжджах дуже зручні в приготуванні. На відміну від живих дріжджів, сухі мають тривалий термін зберігання і не чутливі до вологи. Їх можна взяти з собою на дачу і спекти оладки з соковитою, яскравою гарбуза. Для цього потрібно додати натертий овоч в тісто, з'єднавши спочатку всі сухі, а потім і рідкі компоненти.
    Інгредієнти:

  • манка - 60 г;

  • борошно - 240 г;

  • вода - 250 мл;

  • цукор - 20 г;

  • сухі дріжджі - 5 г;

  • масло - 40 мл;

  • м'якоть гарбуза - 300 р.


  • Приготування

  • Гарбуз натріть на тертці і змішайте з борошном, манкою, дріжджами і цукром.

  • Додайте теплу воду, масло і перемішайте.

  • Відставте на годину.

  • Після чого, обсмажте оладки до рум'яності.


  • Пісні картопляні оладки на дріжджах

    Пісні пишні оладки на дріжджах з яблуками, картоплею, цибулею і родзинками

    Пісні оладки на свіжих дріжджах можуть бути не тільки десертом, але і живильної закускою. Однією з найпопулярніших є оладки з картоплею. Вони виходять хрусткими і швидкими, адже тісто на свіжих дріжджах, картопляному відварі і пюре настільки швидко піднімається, що його навіть не потрібно расстаивать, а слід смажити відразу.
    Інгредієнти:

  • картопля - 500 г;

  • вода - 350 мл;

  • борошно - 200 г;

  • дріжджі - 20 г;

  • олія - 60 мл


  • Приготування

  • Очищений картопля залийте водою і проваріть до готовності.

  • Відвар злийте в окрему ємність, а картопля пюрируйте.

  • Розведіть дріжджі в теплому відварі.

  • З'єднайте з картоплею і борошном і перемішайте.

  • Смажте оладки негайно.


  • Пісні оладки з цибулею на дріжджах

    Пісні пишні оладки на дріжджах з яблуками, картоплею, цибулею і родзинками

    Пісні пишні оладки на сухих дріжджах різноманітні приготуванням. Деякі рецепти вражають простотою і мінімумом компонентів. До таких варіантів відносяться оладки з цибулею, які часто подають замість хліба, в якості закуски до гарячих страв. Вони відрізняються ніжною текстурою і приємним карамельним смаком смаженої цибулі.
    Інгредієнти:

  • сухі дріжджі - 10 г;

  • борошно - 750 г;

  • вода - 500 мл;

  • цукор - 40 г;

  • цибуля - 2 шт.


  • Приготування

  • Цибулю подрібніть в блендері.

  • З'єднайте борошно з сухими дріжджами і цукром.

  • Додайте воду, цибульну суміш і відставте на 40 хвилин.

  • Обсмажте з двох боків до рум'яності.


  • Пісні дріжджові млинці з капустою

    Пісні пишні оладки на дріжджах з яблуками, картоплею, цибулею і родзинками

    Дуже смачними виходять пісні пишні дріжджові оладки з додаванням овочів, а особливо з капустою. Її додають в тісто безпосередньо перед смаженням, попередньо загасивши з цибулею і спеціями, завдяки чому оладки виходять ніжними і дуже соковитими. Їх часто подають у вигляді окремої закуски або в додаток до пісним супів.
    Інгредієнти:

  • борошно - 625 г;

  • тепла вода - 500 мл;

  • капуста - 700 г;

  • цибуля - 1 шт.;

  • сухі дріжджі - 10 г;

  • цукор - 40 г;

  • масло - 80 мл


  • Приготування

  • Залийте дріжджі і цукор водою.

  • Через 10 хвилин додайте борошно і добре перемішайте.

  • Поставте тісто в тепло на 40 хвилин.

  • Тим часом, нашаткуйте капусту і тушкуйте її з цибулею.

  • Приправте, остудіть і покладіть в тісто.

  • Перемішайте і обсмажте оладки на сковороді.
    Додав: admin | 27-03-2018, 18:03
    Переглядів: 8