Навага в духовці
Навага – неймовірно смачна і ніжна рибка з сімейства тріскових. Як смачно приготувати навагу в духовці, читайте нижче.
Інгредієнти:
навага – 1 кг;
борошно – 1 ст. ложка;
сіль;
перець.
Приготування
Навагу спочатку розморожуємо. Видаляємо голови, нутрощі і добре промиваємо. Тушки можна запекти цілком.
Змащуємо деко олією. У тарілку насипаємо борошно для панірування, підсолюємо її і перчимо. Обвалюємо в суміші тушки наваги і кладемо на деко. Тут же перевертаємо на інший бік. Робимо це для того, щоб обидві сторони тушки були покриті олією. Запікаємо близько півгодини при 180 градусах.
Інгредієнти:
навага середнього розміру – 5 шт.;
спеції для риби – 1 ст. ложка;
майонез – 2 ст. ложки;
цибуля – 120 г;
рослинне масло.
Приготування
Тушки промиваємо, чистимо і знову обполіскуємо.
У миску покласти майонез, додаємо спеції для риби і добре розмішуємо.
Кожну тушку промазуємо соусом.
Деко змащуємо маслом і поряд одна з одною викладаємо рибки.
Очищаємо цибулю. Шаткуємо його кільцями і покласти зверху. Залишаємо хвилин на 15.
Щільно закриваємо деко фольгою. А щоб була можливість утворенню пари виходити, в кількох місцях робимо невеликі отвори.
Запікаємо При 200 градусах навагу в духовці у фользі півгодини.
Інгредієнти:
навага – 1 кг;
морква – 150 г;
цибуля – 100 г;
рослинна олія;
сіль;
сметана – 200 г;
картопля – 600 г;
зелень.
Приготування
Картоплю чистимо і шаткуємо тоненькими скибочками.
Нарізаємо соломкою цибулю і моркву.
Деко змащуємо олією, викладаємо спочатку картоплю, потім потрошіння тушки наваги. Все це присаливаем і перчимо.
На рибку одним шаром викладаємо нашатковану півкільцями цибулю і порізану моркву.
Заливаємо все це сметаною і запікаємо при 200 градусах 20 хвилин.
Готову страву притрушиваем подрібненою зеленню.
Інгредієнти:
навага – 1 кг;
цибуля – 2 шт.;
оливкова олія – 5 ст. ложок;
борошно для панірування;
сіль.
Приготування
Цибулю шаткуємо півкільцями, присаливаем, вливаємо оливкове масло. Все це добре розмішуємо і відставляємо.
Навагу чистимо від нутрощів, нарізаємо порційними шматочками і обвалюємо в борошні.
Половину цибулі викладаємо на низ форми, зверху викладаємо шматочки наваги. Закриваємо залишилися цибулею і запікаємо при помірній температурі близько півгодини.
Навага – рецепт приготування в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Навага в духовці – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Навага в духовці зі сметаною
Інгредієнти:
Приготування
Навага, запечена в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти

Як смачно приготувати навагу на сковороді?
Як би ви не вирішили приготувати навагу, страва у вас вийде чудова. Сьогодні ми підкажемо, як посмажити рибу кількома способами, а ви в черговий раз

Філе пангасіуса в духовці
Шалено смачне блюдо можна створити з простенької рибки. Далі розповімо, як запекти філе пангасіуса по-новому. Підкажемо, якими компонентами краще

Навага – рецепти приготування
Навага - улюблена багатьма риба, так як в ній немає дрібних кісточок, вона має щільне м'ясо з низьким вмістом жиру і до того ж недорогі. Далі

Як запекти щуку в духовці?
Приготуйте незрівнянне блюдо з щуки і підкорите гостей своїми чудовими кулінарними вміннями. Адже далі описані рецепти, як правильно і зовсім

Як смачно запекти скумбрію в духовці?
Недорога скумбрія піддається будь-якого способу приготування. Але найбільш смачною вона виходить, звичайно, в запеченому вигляді. Пропонуємо

Язь в духовці
Язь - смачна річкова рибка. Її широко використовують у кулінарії, для створення різноманітних, вишуканих страв. І зараз ми вам розповімо, як її