Як смачно приготувати навагу на сковороді?
Навага – морська промислова риба. М'ясо у неї біле, суховатое і трохи солодкувате. Сьогодні ми розповімо вам, як смачно приготувати навагу на сковороді.
Інгредієнти:
навага свіжа – 3 шт.;
масло рослинне без запаху;
борошно для панірування;
сіль і сухі трави за смаком.
Приготування
Для приготування наваги на сковороді, рибу розморожуємо, очищаємо, прибираємо всі нутрощі і видаляємо зябра.
Добре промиваємо рибу і витираємо полотецнем.
Потім викладаємо тушки в миску, присипаємо сіллю і сухими ароматними травами.
Через кілька хвилин обвалюємо навагу з усіх сторін в пшеничного борошні й обсмажуємо на розігрітій маслечко.
Подаємо готову страву зі свіжими овочами і картопляним пюре.
Інгредієнти:
навага – 1 кг;
цибуля біла ріпчаста – 125 г;
спеції – за смаком;
борошно пшеничне – 190 г;
спеції для риби – на смак;
олія рослинна.
Приготування
Навагу ретельно промиваємо щіткою, потрошимо і нарізаємо шматочками.
Обвалюємо рибу в борошні, перекладаємо в миску і присипаємо за смаком сіллю і спеціями.
Цибуля обробляємо і шаткуємо півкільцями.
У сковороду наливаємо олію, розігріваємо його і акуратно викладаємо рибні шматочки.
Обсмажуємо навагу на середньому вогні хвилинки 3 а потім посипаємо зверху цибулею і накриваємо кришкою.
Тушкуємо блюдо 5 хвилин.
Обережно перевертаємо рибу і обсмажуємо до повної готовності.
Інгредієнти:
навага – 550 г;
борошно – 110 г;
спеції – за смаком;
масло рослинне – 55 мл
Для соусу:
фенхель – 190 г;
часник – 1 зубчик;
вино сухе біле – 90 мл;
вершки – 100 мл;
яйце – 1 шт.;
масло вершкове – 10 г;
зелень свіжа – за смаком;
бульйон – 110 мл;
спеції.
Приготування
Рибу промиваємо, обсушуємо, потрошимо і нарізаємо шматочками.
Борошно перемішуємо зі спеціями і обвалюємо навагу в сухої суміші.
Потім викладаємо на сковороду з розігрітим маслом і обсмажуємо з двох боків до рум'яності.
Для приготування соусу, у сотейнику розтоплюємо вершкове масло, додаємо подрібнений кріп і підрум'янюємо його до золотистого кольору.
Далі вливаємо біле вино, теплий бульйон і тушкуємо кілька хвилин на слабенькому вогні.
Після видавлюємо через прес часник і виливаємо збиті з яйцем вершки.
Приправляємо суміш спеціями за смаком, додаємо рубану зелень і знімаємо посуд з вогню.
Смажену навагу викладаємо зі сковороди на тарілку, поливаємо рясно ароматним гарячим соусом і подаємо до столу з овочами.
Рецепт приготування наваги на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Як посмажити навагу на сковороді з цибулею?
Інгредієнти:
Приготування
Як смачно приготувати рибу навагу на сковороді?
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти

Навага в духовці
Прекрасний спосіб змінити домашнє меню - по-новому приготувати рибу. Далі підкажемо декілька цікавих рецептів виготовлення дивного частування, яке

Навага – рецепти приготування
Навага - улюблена багатьма риба, так як в ній немає дрібних кісточок, вона має щільне м'ясо з низьким вмістом жиру і до того ж недорогі. Далі

Як посмажити горбушу?
Горбуша, приготовлена будь-яким способом, завжди незрівнянна. Однак у процесі створення страви з неї слід врахувати, що риба трохи суха, тому далі

Як посмажити свинину?
Найпростіше посмажити свинину. З приготуванням страви на її основі впорається навіть новачок. Далі розповімо нові оригінальні способи її приготування

Як тушкувати яловичину?
Добитися м'якості і соковитості яловичини можна шляхом тривалого томління страви. Далі розповімо, як тушкувати м'ясо по-новому і запропонуємо

Як смачно приготувати скумбрію?
Скумбрія відрізняється своїм ніжним м'ясом, чудовим смаком і невеликою кількістю кісточок. Страви з неї виходять оригінальними та вишуканими.