Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як смачно приготувати навагу на сковороді?

Як смачно приготувати навагу на сковороді?

9-12-2016, 10:22
945
Як смачно приготувати навагу на сковороді?
Навага – морська промислова риба. М'ясо у неї біле, суховатое і трохи солодкувате. Сьогодні ми розповімо вам, як смачно приготувати навагу на сковороді.

Рецепт приготування наваги на сковороді


Інгредієнти:

  • навага свіжа – 3 шт.;

  • масло рослинне без запаху;

  • борошно для панірування;

  • сіль і сухі трави за смаком.


  • Приготування

  • Для приготування наваги на сковороді, рибу розморожуємо, очищаємо, прибираємо всі нутрощі і видаляємо зябра.

  • Добре промиваємо рибу і витираємо полотецнем.

  • Потім викладаємо тушки в миску, присипаємо сіллю і сухими ароматними травами.

  • Через кілька хвилин обвалюємо навагу з усіх сторін в пшеничного борошні й обсмажуємо на розігрітій маслечко.

  • Подаємо готову страву зі свіжими овочами і картопляним пюре.


  • Як посмажити навагу на сковороді з цибулею?


    Інгредієнти:

  • навага – 1 кг;

  • цибуля біла ріпчаста – 125 г;

  • спеції – за смаком;

  • борошно пшеничне – 190 г;

  • спеції для риби – на смак;

  • олія рослинна.


  • Приготування

  • Навагу ретельно промиваємо щіткою, потрошимо і нарізаємо шматочками.

  • Обвалюємо рибу в борошні, перекладаємо в миску і присипаємо за смаком сіллю і спеціями.

  • Цибуля обробляємо і шаткуємо півкільцями.

  • У сковороду наливаємо олію, розігріваємо його і акуратно викладаємо рибні шматочки.

  • Обсмажуємо навагу на середньому вогні хвилинки 3 а потім посипаємо зверху цибулею і накриваємо кришкою.

  • Тушкуємо блюдо 5 хвилин.

  • Обережно перевертаємо рибу і обсмажуємо до повної готовності.


  • Як смачно приготувати рибу навагу на сковороді?


    Інгредієнти:

  • навага – 550 г;

  • борошно – 110 г;

  • спеції – за смаком;

  • масло рослинне – 55 мл


  • Для соусу:

  • фенхель – 190 г;

  • часник – 1 зубчик;

  • вино сухе біле – 90 мл;

  • вершки – 100 мл;

  • яйце – 1 шт.;

  • масло вершкове – 10 г;

  • зелень свіжа – за смаком;

  • бульйон – 110 мл;

  • спеції.


  • Приготування

  • Рибу промиваємо, обсушуємо, потрошимо і нарізаємо шматочками.

  • Борошно перемішуємо зі спеціями і обвалюємо навагу в сухої суміші.

  • Потім викладаємо на сковороду з розігрітим маслом і обсмажуємо з двох боків до рум'яності.

  • Для приготування соусу, у сотейнику розтоплюємо вершкове масло, додаємо подрібнений кріп і підрум'янюємо його до золотистого кольору.

  • Далі вливаємо біле вино, теплий бульйон і тушкуємо кілька хвилин на слабенькому вогні.

  • Після видавлюємо через прес часник і виливаємо збиті з яйцем вершки.

  • Приправляємо суміш спеціями за смаком, додаємо рубану зелень і знімаємо посуд з вогню.

  • Смажену навагу викладаємо зі сковороди на тарілку, поливаємо рясно ароматним гарячим соусом і подаємо до столу з овочами.
  • Рекомендуємо добрі рецепти
    Навага в духовці
    Навага в духовці
    Прекрасний спосіб змінити домашнє меню - по-новому приготувати рибу. Далі підкажемо декілька цікавих рецептів виготовлення дивного частування, яке
    Навага – рецепти приготування
    Навага – рецепти приготування
    Навага - улюблена багатьма риба, так як в ній немає дрібних кісточок, вона має щільне м'ясо з низьким вмістом жиру і до того ж недорогі. Далі
    Як посмажити горбушу?
    Як посмажити горбушу?
    Горбуша, приготовлена будь-яким способом, завжди незрівнянна. Однак у процесі створення страви з неї слід врахувати, що риба трохи суха, тому далі
    Як посмажити свинину?
    Як посмажити свинину?
    Найпростіше посмажити свинину. З приготуванням страви на її основі впорається навіть новачок. Далі розповімо нові оригінальні способи її приготування
    Як тушкувати яловичину?
    Як тушкувати яловичину?
    Добитися м'якості і соковитості яловичини можна шляхом тривалого томління страви. Далі розповімо, як тушкувати м'ясо по-новому і запропонуємо
    Як смачно приготувати скумбрію?
    Як смачно приготувати скумбрію?
    Скумбрія відрізняється своїм ніжним м'ясом, чудовим смаком і невеликою кількістю кісточок. Страви з неї виходять оригінальними та вишуканими.