Філе пангасіуса в духовці
Рибка в духовці – це корисно, смачно і просто. Як приготувати філе пангасіуса в духовці, зараз дізнаєтесь.
Інгредієнти:
морква – 140 г;
сіль;
сир – 100 г;
філе пангасіуса – 05 кг;
цибуля – 120 г;
спеції для риби.
Приготування
Філе пангасіуса розморожуємо в холодильнику і розрізаємо на 5 шматочків. Морква подрібнюємо на тертці, а цибулю шаткуємо півкільцями. На шматочок фольги кладемо цибулю, потім філе, солимо і притрушиваем спеціями. Потім викладаємо моркву. Все це загортаємо у фольгу. Філе пангасіуса з овочами запікаємо в духовці близько 20 хвилин, потім фольгу розгортаємо, притрушиваем сиром і готуємо ще хвилин 10. По готовності рибку з овочами і сиром поміщаємо на блюдо і подаємо до столу.
Інгредієнти:
філе пангасіуса – 500 г;
помідори – 3 шт.;
картопля – 1 кг;
сир – 200 г;
цибуля – 180 г;
сіль;
спеції.
Приготування
Філе пангасіуса миємо, обсушуємо, солимо і притрушиваем спеціями для риби. Очищену картоплю шаткуємо кружечками. Цибулю і помідори шаткуємо кільцями. На деко викладаємо шар картоплі, підсолюємо і притрушиваем перцем. Потім поміщаємо шар цибулі, рибу. Філе можна нарізати шматочками, а можна покласти і цілком. Потім знову цибуля, картопля, солимо і перчимо. Останнім шаром викладаємо помідори. Добре змащуємо верх майонезом, прикриваємо фольгою і випікаємо при 180 градусах півгодини. Потім знімаємо фольгу, добре посипаємо блюдо сиром і запікаємо філе пангасіуса в духовці з картоплею ще хвилин 5.
Інгредієнти:
філе пангасіуса – 3 шт.;
сир – 150 г;
перець;
помідори – 2 шт.;
цибуля – 300 г;
рослинна олія;
лимон середнього розміру – 1 шт.;
сіль.
Приготування
Філе пангасіуса розморожуємо природним шляхом (без використання мікрохвильовки), підсолюємо, притрушиваем перчиком, добре поливаємо соком лимона і хвилин на 20 залишаємо маринуватися. Самі тим часом кільцями цибулю шаткуємо. Заливаємо його окропом хвилин на 5 щоб видалити гіркоту. За бажанням можна збризнути оцтом і хвилин 5 витримати. Помідори нарізаємо тонкими кільцями, сир подрібнюємо на дрібній тертці. У попередньо змащену маслом форму викладаємо промаринованное філе, потім розподіляємо цибулю, помідори і зверху все це добре посипаємо сиром. При 190 градусах запікаємо філе пангасіуса в духовці близько 20 хвилин. Приємного всім апетиту!
Філе пангасіуса в духовці у фользі
Інгредієнти:
Приготування
Філе пангасіуса розморожуємо в холодильнику і розрізаємо на 5 шматочків. Морква подрібнюємо на тертці, а цибулю шаткуємо півкільцями. На шматочок фольги кладемо цибулю, потім філе, солимо і притрушиваем спеціями. Потім викладаємо моркву. Все це загортаємо у фольгу. Філе пангасіуса з овочами запікаємо в духовці близько 20 хвилин, потім фольгу розгортаємо, притрушиваем сиром і готуємо ще хвилин 10. По готовності рибку з овочами і сиром поміщаємо на блюдо і подаємо до столу.
Філе пангасіуса в духовці з картоплею – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Філе пангасіуса миємо, обсушуємо, солимо і притрушиваем спеціями для риби. Очищену картоплю шаткуємо кружечками. Цибулю і помідори шаткуємо кільцями. На деко викладаємо шар картоплі, підсолюємо і притрушиваем перцем. Потім поміщаємо шар цибулі, рибу. Філе можна нарізати шматочками, а можна покласти і цілком. Потім знову цибуля, картопля, солимо і перчимо. Останнім шаром викладаємо помідори. Добре змащуємо верх майонезом, прикриваємо фольгою і випікаємо при 180 градусах півгодини. Потім знімаємо фольгу, добре посипаємо блюдо сиром і запікаємо філе пангасіуса в духовці з картоплею ще хвилин 5.
Філе пангасіуса в духовці з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Філе пангасіуса розморожуємо природним шляхом (без використання мікрохвильовки), підсолюємо, притрушиваем перчиком, добре поливаємо соком лимона і хвилин на 20 залишаємо маринуватися. Самі тим часом кільцями цибулю шаткуємо. Заливаємо його окропом хвилин на 5 щоб видалити гіркоту. За бажанням можна збризнути оцтом і хвилин 5 витримати. Помідори нарізаємо тонкими кільцями, сир подрібнюємо на дрібній тертці. У попередньо змащену маслом форму викладаємо промаринованное філе, потім розподіляємо цибулю, помідори і зверху все це добре посипаємо сиром. При 190 градусах запікаємо філе пангасіуса в духовці близько 20 хвилин. Приємного всім апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Запечена пікша в духовці
Прекрасним способом порадувати рідних смачним блюдом стане запечена пікша. Ця морська риба прекрасно поєднується з різноманітними овочами, які можна
Як приготувати форель у фользі в духовці?
Форель, запечена з використанням фольги, напевно вийде смачною, ароматною. Приготовлену таким методом рибу досить складно зіпсувати, пересушив її в
Пангасіус – рецепти
Пангасіус - смачна недорога риба, родом з В'єтнаму. Багато відмовилися від цієї риби з-за чуток про її шкоду, але ті, хто чуток не боїться, тільки
Пангасіус в клярі
Пангасіус в клярі - досить просте у приготуванні блюдо. Його можна зробити до сімейного обіду або вечері, а гарнір можна подати картопляне пюре і
Пангасіус в духовці
Пангасіус - недорога, але тим не менш смачна риба, яку можна готувати будь-якими способами. Ми докладніше зупинимося на приготуванні пангасіуса в
М'ясо з помідорами в духовці
М'ясо з помідорами, запечене в духовці - чудове блюдо як для недільного вечері, так і святкового торжества. Давайте з вами розглянемо декілька