» » Філе пангасіуса в духовці

Філе пангасіуса в духовці

Філе пангасіуса в духовці
Рибка в духовці – це корисно, смачно і просто. Як приготувати філе пангасіуса в духовці, зараз дізнаєтесь.

Філе пангасіуса в духовці у фользі


Інгредієнти:

  • морква – 140 г;

  • сіль;

  • сир – 100 г;

  • філе пангасіуса – 05 кг;

  • цибуля – 120 г;

  • спеції для риби.


  • Приготування
    Філе пангасіуса розморожуємо в холодильнику і розрізаємо на 5 шматочків. Морква подрібнюємо на тертці, а цибулю шаткуємо півкільцями. На шматочок фольги кладемо цибулю, потім філе, солимо і притрушиваем спеціями. Потім викладаємо моркву. Все це загортаємо у фольгу. Філе пангасіуса з овочами запікаємо в духовці близько 20 хвилин, потім фольгу розгортаємо, притрушиваем сиром і готуємо ще хвилин 10. По готовності рибку з овочами і сиром поміщаємо на блюдо і подаємо до столу.

    Філе пангасіуса в духовці з картоплею – рецепт


    Інгредієнти:

  • філе пангасіуса – 500 г;

  • помідори – 3 шт.;

  • картопля – 1 кг;

  • сир – 200 г;

  • цибуля – 180 г;

  • сіль;

  • спеції.


  • Приготування
    Філе пангасіуса миємо, обсушуємо, солимо і притрушиваем спеціями для риби. Очищену картоплю шаткуємо кружечками. Цибулю і помідори шаткуємо кільцями. На деко викладаємо шар картоплі, підсолюємо і притрушиваем перцем. Потім поміщаємо шар цибулі, рибу. Філе можна нарізати шматочками, а можна покласти і цілком. Потім знову цибуля, картопля, солимо і перчимо. Останнім шаром викладаємо помідори. Добре змащуємо верх майонезом, прикриваємо фольгою і випікаємо при 180 градусах півгодини. Потім знімаємо фольгу, добре посипаємо блюдо сиром і запікаємо філе пангасіуса в духовці з картоплею ще хвилин 5.

    Філе пангасіуса в духовці з сиром


    Інгредієнти:

  • філе пангасіуса – 3 шт.;

  • сир – 150 г;

  • перець;

  • помідори – 2 шт.;

  • цибуля – 300 г;

  • рослинна олія;

  • лимон середнього розміру – 1 шт.;

  • сіль.


  • Приготування
    Філе пангасіуса розморожуємо природним шляхом (без використання мікрохвильовки), підсолюємо, притрушиваем перчиком, добре поливаємо соком лимона і хвилин на 20 залишаємо маринуватися. Самі тим часом кільцями цибулю шаткуємо. Заливаємо його окропом хвилин на 5 щоб видалити гіркоту. За бажанням можна збризнути оцтом і хвилин 5 витримати. Помідори нарізаємо тонкими кільцями, сир подрібнюємо на дрібній тертці. У попередньо змащену маслом форму викладаємо промаринованное філе, потім розподіляємо цибулю, помідори і зверху все це добре посипаємо сиром. При 190 градусах запікаємо філе пангасіуса в духовці близько 20 хвилин. Приємного всім апетиту!
    Додав: admin | 18-11-2016, 17:23
    Переглядів: 137