Рибка в духовці – це корисно, смачно і просто. Як приготувати філе пангасіуса в духовці, зараз дізнаєтесь.
Філе пангасіуса в духовці у фользі
Інгредієнти: морква – 140 г; сіль; сир – 100 г; філе пангасіуса – 05 кг; цибуля – 120 г; спеції для риби. Приготування Філе пангасіуса розморожуємо в холодильнику і розрізаємо на 5 шматочків. Морква подрібнюємо на тертці, а цибулю шаткуємо півкільцями. На шматочок фольги кладемо цибулю, потім філе, солимо і притрушиваем спеціями. Потім викладаємо моркву. Все це загортаємо у фольгу. Філе пангасіуса з овочами запікаємо в духовці близько 20 хвилин, потім фольгу розгортаємо, притрушиваем сиром і готуємо ще хвилин 10. По готовності рибку з овочами і сиром поміщаємо на блюдо і подаємо до столу.
Філе пангасіуса в духовці з картоплею – рецепт
Інгредієнти: філе пангасіуса – 500 г; помідори – 3 шт.; картопля – 1 кг; сир – 200 г; цибуля – 180 г; сіль; спеції. Приготування Філе пангасіуса миємо, обсушуємо, солимо і притрушиваем спеціями для риби. Очищену картоплю шаткуємо кружечками. Цибулю і помідори шаткуємо кільцями. На деко викладаємо шар картоплі, підсолюємо і притрушиваем перцем. Потім поміщаємо шар цибулі, рибу. Філе можна нарізати шматочками, а можна покласти і цілком. Потім знову цибуля, картопля, солимо і перчимо. Останнім шаром викладаємо помідори. Добре змащуємо верх майонезом, прикриваємо фольгою і випікаємо при 180 градусах півгодини. Потім знімаємо фольгу, добре посипаємо блюдо сиром і запікаємо філе пангасіуса в духовці з картоплею ще хвилин 5.
Філе пангасіуса в духовці з сиром
Інгредієнти: філе пангасіуса – 3 шт.; сир – 150 г; перець; помідори – 2 шт.; цибуля – 300 г; рослинна олія; лимон середнього розміру – 1 шт.; сіль. Приготування Філе пангасіуса розморожуємо природним шляхом (без використання мікрохвильовки), підсолюємо, притрушиваем перчиком, добре поливаємо соком лимона і хвилин на 20 залишаємо маринуватися. Самі тим часом кільцями цибулю шаткуємо. Заливаємо його окропом хвилин на 5 щоб видалити гіркоту. За бажанням можна збризнути оцтом і хвилин 5 витримати. Помідори нарізаємо тонкими кільцями, сир подрібнюємо на дрібній тертці. У попередньо змащену маслом форму викладаємо промаринованное філе, потім розподіляємо цибулю, помідори і зверху все це добре посипаємо сиром. При 190 градусах запікаємо філе пангасіуса в духовці близько 20 хвилин. Приємного всім апетиту!