Кижуч в духовці
Кижуч – представник сімейства лососевих, який добре знайомий камчатським рибалкам. Серед своїх родичів відрізняється не тільки яскравим сріблястою лускою, але і солідними габаритами: одна риба може виростати до 15 кг.
Якщо вам пощастило дістати шматочок цього лососевого гіганта, то наші рецепти кижуча в духовці напевно будуть особливо актуальними.
Незважаючи на те, що кижуч досить соковитий і сам по собі, деякі люблять запікати його під сметаною, щоб зберегти максимальну соковитість і урізноманітнити смак риби. У цьому рецепти ми будемо запікати кижуч під сумішшю сметани, гірчиці і сиру.
Інгредієнти:
філе кижуча – 800 г;
сметана – 120 г;
гірчиця зернова – 1 1/2 ч. ложки;
тертий пармезан – 25 р.
Приготування
Розділіть філе на 4 частини і обсушіть кожну з них. Приправте рибу і розкладіть її шкірою вниз на промасленому пергаменті.
Тепер до соусу. Він являє собою просту суміш сметани з гірчицею і тертим сиром, яку також необхідно присмачити сіллю і перцем.
Розподіліть сметанний соус по поверхні шматочків філе. Випікайте рибу 10-15 хвилин при 220 градусах.
Інгредієнти:
стейк кижуча – 4 шт.;
сік лайма – 45 мл;
мед – 15 г;
часник – 1 зубок;
вершкове масло – 35 г;
по дрібці куміна і чилі.
Приготування
Обсушені рибні стейки розкладіть на покритому фольгою деко.
Змішайте решту становлять зі списку, щоб отримати маринад. Розподіліть маринад по поверхні рибної м'якоті і відправте всі запікатися в розігріту до 190 градусів духовку на 15 хвилин.
Риба і лимон – класичний дует, який уживається разом в межах будь-якого способу приготування. На цей раз ми запечемо кижуча під класичним лимонно-масляним соусом, обернувши фольгою для того, щоб зберегти соковитість риби і просочити її всіма ароматами.
Інгредієнти:
філе кижуча – 760 г;
лимонний сік – 45 мл;
часник – 2 зубки;
вершкове масло – 55 г;
по дрібці сушених італійських трав і пластівців чилі.
Приготування
Змішайте лимонний сік з пюрированным часником, підігрійте і почніть додавати масло невеликими порціями. Доповніть соус травами і чілі пластівцями.
Залийте філе кижуча соусом і оберніть фольгою. Залиште рибу запікатися на 15-20 хвилин, а за 2-3 хвилини до готовності розірвіть фольгу і дайте рибі підрум'янитися.
Якщо вам пощастило дістати шматочок цього лососевого гіганта, то наші рецепти кижуча в духовці напевно будуть особливо актуальними.
Кижуч в сметані, запечений в духовці
Незважаючи на те, що кижуч досить соковитий і сам по собі, деякі люблять запікати його під сметаною, щоб зберегти максимальну соковитість і урізноманітнити смак риби. У цьому рецепти ми будемо запікати кижуч під сумішшю сметани, гірчиці і сиру.
Інгредієнти:
Приготування
Стейк кижуча – рецепт в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати кижуч в духовці у фользі?
Риба і лимон – класичний дует, який уживається разом в межах будь-якого способу приготування. На цей раз ми запечемо кижуча під класичним лимонно-масляним соусом, обернувши фольгою для того, щоб зберегти соковитість риби і просочити її всіма ароматами.
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати філе пангасіуса?
Пангасіус вважається не тільки смачною, але й однією з найбільш доступних риб на ринках, завдяки чому його філе користується неймовірною
Кижуч - рецепти приготування
Кижуч - представник сімейства лососевих, є улюбленим продуктом у прихильників рибних страв. Соковите і ніжне м'ясо риби - благодатний грунт для
Як приготувати горбушу соковитою в духовці?
Як і будь-яка червона риба, горбуша прекрасно піддається різним способам приготування. Однак, щоб зберегти соковитість при запіканні, потрібно
Лосось, запечений в духовці
Ідеальним способом приготування лосося можна впевнено назвати запікання в духовці, так як зіпсувати таке блюдо практично неможливо. Далі опишемо
Тілапія в духовці
Смачне дієтичне м'ясо і доступна ціна, зробили тилапию однією з найбільш популярних видів риб. Рецепти тілапії в духовці ми розглянемо в цій статті.
Камбала у фользі в духовці
Камбала дуже проста в приготуванні риба, соковите і щільне м'ясо якої важко пересушити. Ще більше полегшує приготування у фользі, яка дозволяє