» » Тушковане куряче філе

Тушковане куряче філе

Тушковане куряче філе
Куряче філе - улюблений продукт людей, які дотримуються здорового способу життя. Біле м'ясо містить речовини, які надають енергію і силу, а способи приготування допомагають скласти корисний раціон харчування. Розглянемо рецепти приготування курячої грудки в поєднанні з різноманітними інгредієнтами.

Тушковане куряче філе з грибами в сметані


Використовуючи доступні продукти, можна приготувати оригінальне блюдо, анітрохи не поступається за своїми смаковими якостями вишуканого кулінарного шедевру. Куряче філе, тушкована в сметані з додаванням грибів і спецій перетворить повсякденний вечеря в святковий.
Інгредієнти:

  • куряче філе -800 г;

  • печериці - 180 г;

  • сметана - 250 мл;

  • курячий бульйон - 200 мл;

  • рослинне масло - 55 мл;

  • часник - 5 р;

  • майонез -60 г;

  • сушений базилік - 5 г;

  • чорний мелений перець -1/6 ч. ложки.


  • Приготування

  • Куряче філе, наріжте невеликими смужками і замаринуйте в майонезі, додавши перець і базилік. Дайте настоятися протягом чверті години.

  • Викладіть філе на розігріту сковороду і обсмажте в олії не більше двох хвилин.

  • Підготовлені шампіньйони, наріжте і додайте до м'яса. Готуйте кілька хвилин, після чого влийте бульйон і потримайте страву на вогні не більше десяти хвилин.

  • Сметану змішайте з подрібненим часником, з'єднайте з стравою і тушкуйте чверть години.


  • Тушковане куряче філе з овочами в мультиварці


    Приготування в мультиварці - правильний спосіб збереження корисних властивостей курячого філе і овочів. Поетапне приготування інгредієнтів в одному температурному режимі зберігає соковитість продуктів. Тушковане куряче філе - рецепти, завдяки яким, ароматне куряче м'ясо набуває різноманітні пікантні відтінки.
    Інгредієнти:

  • куряче філе - 500 г;

  • вода - 200 мл;

  • цибуля - 55 г;

  • болгарський перець - 80 г;

  • помідори - 65 г;

  • чорний мелений перець - 1/6 ч. ложки;

  • рослинне масло - 20 мл;

  • заморожена кольорова капуста - 180 р.


  • Приготування

  • Наріжте кубиками цибулю і болгарський перець, викладіть в чашу мультиварки, попередньо наливши олію, і готуйте пару хвилин в режимі "Смаження".

  • Куряче філе наріжте кубиками, приправте перцем. Зверху покладіть порізані помідори і цвітну капусту.

  • Залийте масу водою і готуйте близько години в режимі "Гасіння".
    Додав: admin | 9-12-2016, 09:35
    Переглядів: 105