Куряче філе - улюблений продукт людей, які дотримуються здорового способу життя. Біле м'ясо містить речовини, які надають енергію і силу, а способи приготування допомагають скласти корисний раціон харчування. Розглянемо рецепти приготування курячої грудки в поєднанні з різноманітними інгредієнтами.
Тушковане куряче філе з грибами в сметані
Використовуючи доступні продукти, можна приготувати оригінальне блюдо, анітрохи не поступається за своїми смаковими якостями вишуканого кулінарного шедевру. Куряче філе, тушкована в сметані з додаванням грибів і спецій перетворить повсякденний вечеря в святковий.
Інгредієнти: куряче філе -800 г; печериці - 180 г; сметана - 250 мл; курячий бульйон - 200 мл; рослинне масло - 55 мл; часник - 5 р; майонез -60 г; сушений базилік - 5 г; чорний мелений перець -1/6 ч. ложки. Приготування Куряче філе, наріжте невеликими смужками і замаринуйте в майонезі, додавши перець і базилік. Дайте настоятися протягом чверті години. Викладіть філе на розігріту сковороду і обсмажте в олії не більше двох хвилин. Підготовлені шампіньйони, наріжте і додайте до м'яса. Готуйте кілька хвилин, після чого влийте бульйон і потримайте страву на вогні не більше десяти хвилин. Сметану змішайте з подрібненим часником, з'єднайте з стравою і тушкуйте чверть години. Тушковане куряче філе з овочами в мультиварці
Приготування в мультиварці - правильний спосіб збереження корисних властивостей курячого філе і овочів. Поетапне приготування інгредієнтів в одному температурному режимі зберігає соковитість продуктів. Тушковане куряче філе - рецепти, завдяки яким, ароматне куряче м'ясо набуває різноманітні пікантні відтінки.
Інгредієнти: куряче філе - 500 г; вода - 200 мл; цибуля - 55 г; болгарський перець - 80 г; помідори - 65 г; чорний мелений перець - 1/6 ч. ложки; рослинне масло - 20 мл; заморожена кольорова капуста - 180 р. Приготування Наріжте кубиками цибулю і болгарський перець, викладіть в чашу мультиварки, попередньо наливши олію, і готуйте пару хвилин в режимі "Смаження". Куряче філе наріжте кубиками, приправте перцем. Зверху покладіть порізані помідори і цвітну капусту. Залийте масу водою і готуйте близько години в режимі "Гасіння".