Куряче філе, тушковане з овочами
Серед різноманіття рецептів курячого м'яса найпопулярніше поєднання - філе з овочами. Куряче філе тушковане з овочами - страва, з якими можна експериментувати, додаючи продукти і спеції виходячи з особистих переваг, застосовувати різні техніки обробки, що дозволяють зберегти соковитість і корисні властивості продуктів.
Класичне поєднання м'яса курки з соєвим соусом, дозволить приготувати страву без солі і додаткових приправ, а свіжий перець додасть гостроти. Перед тим, як приготувати куряче філе з овочами, переконайтеся в тому, що очистили м'якоть від плівок і жив, що з ними не довелося боротися у вже готовому блюді.
Інгредієнти:
куряче філе - 345 г;
цибуля - 55 г;
солодкий перець - 75 г;
гострий перець чилі - за смаком
рослинне масло - 35 мл;
соєвий соус - 65 мл
Приготування
Куряче філе розділити на смужки і припустіть в рослинному маслі по кілька хвилин з кожного боку.
Влийте в сковороду соєвий соус, потім м'ясо хвилину, після чого додайте нарізаний півкільцями лук і два види перцю, порізаних соломкою.
Тушкуйте м'ясо з овочами протягом чверті години, періодично помішуючи.
Готову страву подавайте з гарніром з відвареного рису.
Зберегти соковитість курячого філе допоможуть вершки і овочі, запечені в горщиках в духовці. М'ясо пропечеться і не втратить смакових властивостей, а прості інгредієнти перетворять блюдо в повноцінний гарячий обід.
Інгредієнти:
куряче філе - 530 г;
курячий бульйон - 440 мл;
вершки - 110 мл;
рослинне масло - 35 мл;
картопля - 155 г;
цибуля - 55 г;
морква - 90 г;
червоний солодкий перець - 65 г;
жменя зелені петрушки.
Приготування
Куряче філе наріжте шматочками довільної форми, але однакового розміру.
Подрібніть цибулю, моркву, перець і з'єднайте з м'ясом. Пару хвилин потримайте суміш на вогні.
Очищений картопля поріжте невеликими кубиками, розкладіть по горщикам.
Підготовлену овочеву суміш, викладіть на картопляний шар, залийте бульйоном з вершками. Розподіліть зелень по всіх ємностях.
Запікайте блюдо при температурі 180 градусів, протягом півгодини до готовності картоплі.
Інгредієнти:
куряче філе - 945 р;
картопля - 220 г;
морква - 85 м;
цибуля - 55 г;
помідори - 170 г;
часник - 3 зубки;
рослинна олія - 25 мл;
томатна паста - 45 г;
болгарський перець - 75 р.
Приготування
Розділіть куряче філе на кубики однакового розміру і викладіть в чашу мультиварки. Влийте олію і готуйте в режимі «Випічка» протягом чверті години.
Наріжте перець, моркву, цибулю. Помідори позбавте від шкірки і наріжте кубиками. Помістіть суміш у чашу при тому ж режимі на десять хвилин.
Очищені бульби розділіть на кубики і відправте їх у каструлю разом з пюрированным часником, додавши томатну пасту.
Продовжуйте приготування на «Гасіння» протягом години.
Куряче філе в соєвому соусі з овочами - рецепти
Класичне поєднання м'яса курки з соєвим соусом, дозволить приготувати страву без солі і додаткових приправ, а свіжий перець додасть гостроти. Перед тим, як приготувати куряче філе з овочами, переконайтеся в тому, що очистили м'якоть від плівок і жив, що з ними не довелося боротися у вже готовому блюді.
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе з овочами в вершках в горщиках
Зберегти соковитість курячого філе допоможуть вершки і овочі, запечені в горщиках в духовці. М'ясо пропечеться і не втратить смакових властивостей, а прості інгредієнти перетворять блюдо в повноцінний гарячий обід.
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе з овочами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Тушковане куряче філе
Існує безліч різноманітних цікавих рецептів приготування курячого філе - його смажать, готують на грилі і відварюють. Потрібно пам'ятати, що
Куряче філе у вершках на сковороді
Здатність курятини поєднуватися з різноманітними, часом несподіваними, компонентами дозволяє готувати дивовижні страви! Сьогодні ви дізнаєтеся, як
Куряче філе з сиром в духовці
Дієтичне і ніжне м'ясо курки, філе - продукт популярний не тільки завдяки універсальному смаком, але і простотою приготування. А сири - чудовий
Куряче філе з овочами
Це чудове блюдо можна готувати цілий рік, змінюючи овочевий набір в залежності від сезону і доповнюючи готову страву гарніром, лавашем або коржами
Куряче філе в соєвому соусі
Багато хто з нас люблять і постійно їдять східні страви. Що не дивно, адже східна кухня дуже оригінальна, смачна і корисна. І сьогодні ми розповімо,
Куряче філе в пароварці
Куряче філе - відмінне блюдо, готувати яке можна багатьма способами. Один з них - приготування в пароварці. Зробити курячу грудку за таким рецептом